Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1420408 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1420408

Odpowiedzi 3149

Korghdor

Korghdor

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Co to za błąd podczas instalacji?

Nieistotny, gra i tak będzie działała. Wyskoczy tobie kilka razy, ale musisz kliknąć tylko ok.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oto mój nekro, praktycznie na początku GD

Spoiler

Sporo słyszałem, że nekromanta to najtrudniejsza klasa w returningu i chyba muszę się zgodzić, gdyż praktycznie stanąłem w miejscu. Problemem oczywiście w 2 rozdziale jest dmg, zarówno ze spelli (w który wchodzi tylko runka 1 kregu 75dmg, sick!) i z kostura. Co więcej nawet 150+ inta sprawia, że nasz kostur jest do dupy. Oficjalnie muszę więc powiedzieć, że balans na 1.3.2 jednak kwiczy. Postać rozwijana na siłę, czy zręczność na tym etapie może mieć spokojnie ponad 250 zręki i jechać wszystko równo. Jedyna przewaga to jak rozumiem runa zniszczenia ożywieńca, problem jest tylko taki, że mocniejsze szkielety i tak idą dopiero na 4 hity z runy (btw zniszczenie zadaje 1600dmg, czyli niektóre szkielety maja ~ 6k hp+), czyli z reguły zdążą do nas dobiec i koniec. Co więcej kosztuje ona 45 many (sporo), a przy braku regena nawet podczas snu zabicie wszystkich szkieletów w GD to zapewne znaczna część potków do kupienia w ogóle, nawet mając 400 many co uważam za dobry wynik na 2 rozdział.

TL;DR

Uważam, że mag na 1.3.2 , a szczególnie nekro (najsłabsze czary w 2R) jest słabo grywalny. Oczywiście alternatywą jest robienie z maga woja przez pierwsze 2 rozdziały, tylko imo ma to niewielki sens.

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Siemanko Moddersi

Mam problem z uruchomieniem moda. Od razu uprzedzam pytanie - tak, mam wszystko zainstalowane, a Gothic na Win 8 mi śmiga prawidłowo.
Otóż podczas uruchamiania moda, nie dzieje się praktycznie nic - nie pojawia się ekran ładowania, nie ma nawet loga gry. Najciekawsze jest to, że w procesach Gothic II jest uruchomiony.
Z góry dziękuję za pomoc.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Jaki windows ?
Od razu uprzedzam pytanie - tak, mam wszystko zainstalowane, a Gothic na Win 8 mi śmiga prawidłowo.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Siemanko Moddersi

Mam problem z uruchomieniem moda. Od razu uprzedzam pytanie - tak, mam wszystko zainstalowane, a Gothic na Win 8 mi śmiga prawidłowo.
Otóż podczas uruchamiania moda, nie dzieje się praktycznie nic - nie pojawia się ekran ładowania, nie ma nawet loga gry. Najciekawsze jest to, że w procesach Gothic II jest uruchomiony.
Z góry dziękuję za pomoc.

To czasem występuje również na win 7. Też tak czasem mam. Przede wszystkim uruchamiaj grę jako administrator. Lecz jeśli to nie pomoże, zrestartuj kompa. U mnie to zawsze pomaga  :ok:

Resiere

Resiere

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest sposób na włączenie w takiej sytuacji bez konieczności resetowania. Uruchom gothica wejdź w menedżer zadań, zakładkę szczegóły. Znajdź proces gothica, ppm na nim i analiza łańcucha oczekiwania. Powinno Ci się wyświetlić okno z procesami które stopują gothica, zaznaczasz to co blokuje, zakończ proces i gra powinna ruszyć.

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Wielkie dzięki. Pomysł Resiere pomógł. Łapaj propsa.

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki za link do texture pack wideo pl. Szukałem ale nie mogłem znaleźć. Masz propsa(allbelcik84)

nergalpl

nergalpl

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób buchnąć kreolowi miecz nordmarski ze skrzyni? za każdym razem traktuje mnie krzykiem umarłych i po zawodach. :/

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ci kreol nie będzie potrzebny to najlepiej go zabij mieczem 1 ręcznym(nie będzie miał czasu użyć krzyku umarłych,ja tak go zabiłem weteranem)

Post połączony: 2016-01-28, 14:14
A potem zabierz ten miecz

nergalpl

nergalpl

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jest potrzebny? Poza językiem demonów ofc (nie gram nekro)

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi mi o język demonów. Tylko do tego jest potrzebny

Domisiek

Domisiek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można prosić o wszystkie potrzebne pliki jak i patche spakowane w 1 plik? I wrzucenie ich na np
https://mega.nz

Wszystko jest na chomikuj, ale nie mogę kupić transferu. Sądzę też że wszystkim ułatwiłoby to zadanie. ;)

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Horrilon

Horrilon

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie polecam instalować patcha 1.3.2, sprawia on iż nie tracicie wytrzymałości, a punkty trafień nie powiększają się co lvl.

Proszę twórców o naprawienie tego, bo nie chcę grać od nowa w Returninga.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie polecam instalować patcha 1.3.2, sprawia on iż nie tracicie wytrzymałości
Oczywiście, na bardzo łatwym. Na innych poziomach działa normalnie, poza faktem, że wytrzymałość bardzo wolno schodzi

a punkty trafień nie powiększają się co lvl.

Tylko na bardzo łatwym na 1.3.2 punkty HP zwiększają się co poziom, tak to nigdy się nie zwiększały.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Horrilon

Horrilon

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie polecam instalować patcha 1.3.2, sprawia on iż nie tracicie wytrzymałości
Oczywiście, na bardzo łatwym. Na innych poziomach działa normalnie, poza faktem, że wytrzymałość bardzo wolno schodzi

a punkty trafień nie powiększają się co lvl.

Tylko na bardzo łatwym na 1.3.2 punkty HP zwiększają się co poziom, tak to nigdy się nie zwiększały.

Gram na normalnym ;)
W każdym razie usunąłem tego 1.3.2 i podmieniłem na 1.3.1, teraz jest git.
A i dzięki za wyjąśnienie sprawy z punktami trafień. Znasz może jakiś temat, jak "Stałe bonusy" tylko, że do returninga? Bo nie wiem, w jaki łatwy sposób zwiększyć sobie HP.

0 użytkowników
Do góry