Witam,
Bardzo proszę o pomoc.
Wertowałem strony ale odpowiedzi nie znalazłem:) Po krótce przedstawię mój problem z modem.
Otóż gra G2 mi śmiga bez zarzutu (komp w pracy, windows Wista) więc RACZEJ nie jest to wina sprzętu ani systemu.
-Zainstalowałem G2
-Zainstalowałem G2 NC
-Zainstalowałem Returning Re Balance z Waszej strony
-Zainstalowałem Spolszczenie
-Zainstalowałem na koniec patch 1.2
Wszystko ładnie się wczytuje. Uruchamiam Gothic Starter, wybieram mod, odpalam grę. Screeny returning, loading returning, logo returning- myślę sobie wszystko śmiga. Kończą się wstawki filmowe, pasek ładowania dochodzi do końca i BUM grę wywala na pulpit, bez ŻADNEGO błędu.
Ponawiam próbę, ustawiam inny mod, daje detale grafiki na minimum. BUM pulpit.
Ponawiam próbę, odpalam jako administrator + zgodność XP + SP 3 - BUM.
Odinstalowywuje wszystko, czyszczę rejestr. Ściągam Returning z innego źródła. Ponawiam kroki instalacji- to samo.
Kolejny raz leci re-instalka. Przynoszę z domu oryginał Gothic2 +NK. Instaluję 3 wersję Returninga z jeszcze innego źródła (wcześniej było z waszej strony, później z torrenta, teraz próbuje ze strony z partami.
Sytuacja identyczna.
Instaluje nowe sterowniki, ponawiam próbę- ten sam błąd.
Nie wiem czy ponowny problem był poruszany. Wcześniej gdy gry nie ustawiłem jako admin wyskoczył faktycznie jakiś błąd że brakuje pliku z Guardian-Armor ale znalazłęm na necie rozwiązanie, że na Wista trzeba uruchoić jako admin- błędu nie było ale grę dalej wyrzucało na pulpit.
EDIT: czytam na necie, że ludzie jeszcze instalują jakieś GMDK, ale nie wiem w jakiej kolejności.
Będę wdzięczny za każdą pomoc Panowie,
Pozdrawiam!