Z góry sorry za umieszczenie tego tutaj, jeśli coś nie odpowiada można skasować, bo Rosjanie
się trochę z Modem nie popisali. Żebyście czegoś nie pomyśleli, że zmuszam i tylko narzekam, wiem, że twórcami moda nie jesteście Wy i że za to nie odpowiadacie) Czy macie jakieś chęci czy coś wydania patch'a poprawiającego nieco "stanowiska" postaci w Obozie Bractwa? Chodzi mi głównie o:
Przywódcą w Obozie Bractwa powinien być/mógłby (niepotrzebne skreślić, żeby zbyt chamsko opinia nie wyszła) Baal Cadar, a nie Baal Orun. Baal Cadar jak wiadomo w G1 nauczał nas magii Śniącego do 4 kregu, bo do tej pory sięgała magia Śniącego. Jest to najpotężniejszy Guru z obecnego Bractwa w Returnie.
Nadzorować prace nowicjuszy, nad bagiennym zielem powinien/mógłby właśnie Baal Orun, te stanowisko miał w G1.
Troszkę nie odpowiada fakt, że Baal Parvez jest Baalem, zamiast jego Baalem powiniem być Joru, który tutaj jest kowalem. W G1 miał zostać awansowany na tytuł Baala, bardziej odpowiadałoby to "realiom".
I tutaj troszkę nie wiem jak "ułożyć".
1. W Khorinis (mieście) zamiast Baala Parveza, szukać nowych członków do bractwa mógłby Baal Tyon. Nie jestem pewien, tego, ale już nie chcę logować się do Returna i się upewniać, ale dla Baala Parveza, jak dla Baala Tyona w G1, podajemy ziele (nie jestem pewien czy to samo), dzięki, któremu do nas zaczynają przemawiać.
Baal Joru wtedy, mógłby być "alchemikiem", ale nie pasuje mi on tutaj, bardziej pasuje pod "głoszenie nauki Śniącego"..
Baal Namib mógłby zając się sprzedażą pancerzy dla nowicjuszy, jak to czynił w G1, ale jako kowala to go nie widzę, Baal i Kowal nie zgadzają się.. ale wtedy nie ma kowala i alchemika.. w sumie Viran mógłby zając się kowalstwem, a Baal Namib jeśli zajmowałby się alchemią i wydawaniem pancerzy, no to trochę nie pasuje i przydałby sie jeszcze 1 Baal.
ewentualnie
2. Baal Tyon zostaje tak jak jest na początku, czyli alchemikiem. Baal Namib głosi nauki Śniącego na placu, sprzedaje pancerze nowicjusza, Baal Cadar mógłby uczyć magii Śniącego, a "Baal Joru" werbować ludzi do Bractwa.
W takim "pomyśle" jest troche poprawek, jeśli coś takiego już było to przepraszam..
Pozdrawiam...
EDIT: Ewentualnie co do tego 1 Baala. Baal Tondral mógłby głosić nauki, sorki troszkę za pomieszanie. Cor Kalom, był głownym alchemikiem, nie wiem, kto mógłby go zastąpić..
podsumowując:
Baal Cadar - przywódca
Baal Orun - koryguje pracą zwiazana z bagiennym zielem
Baal Joru - zajmuje się alchemią (już pomieszałem, można coś przestawić)
Baal Namib - wydaje pancerze i również głosi nauki, dodanie ewentualne 1 placu, ale miejsca pewnie juz w obozie nie będzie
Baal Tyon - werbuje graczy w Khorinis (miescie)
Baal Tondral - głosi naukę na placu
Viran - zajmuje się kowalstwem