Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1427537 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1427537

Odpowiedzi 3149

piterek9864

piterek9864

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tu najlepiej kogoś zjechać... zamiast pomóc... 3 hostingi jakies do dupy byly z 4 zainstalowalem spolszczenie i zadziałało brawo..

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Profesjonalne spolszczenie do moda Returning
#281 2013-08-08, 20:58(Ostatnia zmiana: 2013-08-08, 21:18)
Jak tak ci to przeszkadza, to wrzuć na jakiś inny, z chęcią dodam link do pozostałych. I jakbyś nie zauważył, jeśli ktoś dobrze opisze swój problem, to prawie zawsze ktoś mu pomoże. Pomyśl, jak ktoś ma rozwiązać twój problem skoro ty se wrzucisz kilka screenów, bez jakiegoś dogłębniejszego opisu.

EDIT:
Jakieś chińskie impulsy zablokowały dostęp do większości screenów z pierwszego posta. Może ktoś ma jakąś kopie czy coś, żeby można było to ponownie wrzucić?

piterek9864

piterek9864

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prosze bardzo link do spolszczenia-http://egofiles.com/cwhwTWXZpsWG5Pli/Spolszczenie_Returning.rar
Za godzinke wrzuce reszte plików...

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
No dobra, linki do obrazków zaktualizowane, plus coś ekstra jakby ktoś chciał zobaczyć obrazek z menu w pełnej rozdzielczości.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nowy patch wyszedł, na razie tylko link do chomikuj, ale wkrótce to się zmieni.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Okej, dodano nowe linki. Teraz możecie podziękować Robertboanergesowi za upload ; ]

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nagrałem ten patch ale mam pewną ciekawą rzecz a mianowicie po nagraniu patcha w katalogu DATA mam tylko katalog MODVDF i plik texturepack_PL całą resztę wywiało :/ niby się mod uruchomił ale martwi mnie brak reszty plików, ponadto mając 16 wytrzymałości machnąłem dwa razy mieczem i spadło mi jakieś 40% wytrzymałości, gram na tym ostatnim poziomie trudności i coś mi się wydaję że będzie kaszana. Jestem w II akcie na Jarkendarze.

Czy gdzieś znajduje się jakaś lista jaka broń ile zabiera wytrzymałości czy jest to stałe dla każdej, ew. jest podział na 1h i 2h oraz łuki/kusze.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie interesuj się plikami, ważne, że działa.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie nie gdzie są jeszcze jakieś literówki typu Śniąwcego czy daelko, ale nie przeszkadzaja w rozgrywce.
Propsy za tlumaczenie

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy wyjdzie ten najnowszy patch ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wyszedł wczoraj...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Witam,

Świetna robota, cieszę się, że spolszczenie w końcu wyszło. Mam tylko jedną uwagę. Nie wiem kto pisał wstępniak, ale teksty w stylu:
No niestety niektórzy ludzie są tak tępi, że nie wiedzą jak to zainstalować.
są wg mnie nie na miejscu. Wystarczyło dokładnie napisać krok po kroku procedurę instalacji, bez obrażania przyszłych użytkowników moda.
Mam też prośbę, jeżeli ma ktoś szybkie łącze to można wrzucić moda na bardziej przyjazne hosty, może na dropboxa, jakiś dedykowany serwer (jak ktoś ma, ken?), etc.

Pozdrawiam,
Sher.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@shergar

i tak nikt nie wrzuci :), a poza tym ja np. jak większość ściągałem 4h z predkoscia bodajze 50 pare kb/s i nie narzekam. zawsze mozesz zaplacic, zeby przyspieszyc.. z chomikuj szybciej sciaga tez..

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
shergar, wstępniak napisał autor posta, instalacja i tak jest bardzo prosta. Niektórych mniej irytuje nieumiejętność instalacji, a niektórych więcej, Ventrue jest z tych drugich. Ale zgadzam się jak najbardziej, należy usunąć ten wstępniak do instalacji :P
Co do pobierania to ściągnij z torrenta: http://chomikuj.pl/moody132/Full+Pack+ReBalance+SnC+v2
Mi pobierało się z maksymalną prędkością internetu, wydaje mi się , że każdemu będzie się pobierać z maksymalną jego internetu
Pozdro

edycja: mam pytanie, TRZEBA na nowo rozpoczynać grę po instalacji patcha (tego z naprawą wytrzymałości) czy można kontynuować grę? Nie chce mi się grać od nowa.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Można kontynuować grę, prostszego opisu instalacji niż ten na pierwszej stronie, nie idzie już wymyślić. Ale skoro takie teksty cię "urażają'" to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby je usunąć.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mam też prośbę, jeżeli ma ktoś szybkie łącze to można wrzucić moda na bardziej przyjazne hosty, może na dropboxa, jakiś dedykowany serwer (jak ktoś ma, ken?), etc.
Wrzuciłem spolszczenie na dropboxa: https://dl.dropboxusercontent.com/u/66097623/Mody/Gothic%202/Spolszczenie_Returning.rar

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jezus, ludziska wiem, że dla osób, którzy ledwie skończyli przedszkole czytanie może sprawiać trudności... Ale chyba możecie poświęcić parę minut i przejrzeć pierwszego posta, zanim zaczniecie zadawać tak idiotyczne pytania. Ten post odnosi się do pewnego użytkownika, którego posty zostały (OJAKŻEMIPRZYKRO) usunięte.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry