Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1427558 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1427558

Odpowiedzi 3149

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przepraszam za głupie pytania ale czy te okienka można wyłączyć z tego patcha?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie będę ci psuł niespodzianki. Przeczytaj sobie informacje z pierwszego posta.

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Kto może nauczyć mnie 3 języka starożytnych? BO wracam po walce z krukiem i nie ma Mixyra :C

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
3 języka nauczy cię Eremita z Jarkendaru.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja mam pytanie, spolszczenie do wszystkiewgo działa? Do każdej z możliwych opcji? bardziej morrowindowych itp ? :)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Kto może nauczyć mnie 3 języka starożytnych? BO wracam po walce z krukiem i nie ma Mixyra :C
A Myxir to czasami nie polazł do miasta?

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Polazł i w mieście nie chce mnie uczyć ...

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Paaanowie ! :D   Wersja Shash`n Craft jest przeepicka :D  w koncu gothic spełnia wszystkie moje wymagania. :D  Teraz będzie naprawdę trudno :D  Hah ! :D  Takie mam pytanie, którą gildią grać? :)  Gdzie mamy najwięcej nowości? Wybrać Nekromantów lub obóż bractwa, a może magów wody? A może któraś ze starych gildii jest ciekawiej rozbudowana?? :)  Którą gildią przechodzenie gry sprawiło najwięcej radości?? Bo ja się zastanawiam nad Paladynem :P Ale czy to nie będzię nudne ? :)

Ps. Gratulacje za ukońcenie tłumaczenia moda :)  Kiedyś grałem na 1 wersji tłumaczenia tej z transalatora google :P To było straszne, teraz jest miodnie.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Polazł i w mieście nie chce mnie uczyć ...

A mnie myxir nauczył języka kapłanów (III) w mieście.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
mam pewien dziwny problem bo zainstalowałem returna i pózniej patch pl i sa na pulpicie dwie ikonki rebalance i rebalance v2.1 i wszystkie dalej po rusku co jest grane czemu patch pl jakos nie działa
? proszę o pomoc

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Bo spolszczenia nie zainstalowałeś patch_pl instaluje się na końcu  :facepalm:  Z resztą wszystko masz napisane w 1 poście.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a tak ogolnie to odpalasz przez gothicstarter .

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak narazie grałem niewiele ale już mam pewne wątpliwości, mianowicie:
Brian (czeladnik Harada) nie resawnują się u niego stalowe pręty (nie wiem czy to zamierzone czy nie)
Szczury i Kretoszczury uciekaja ode mnie (co za tym idzie potencjalny exp) gram na poziomie rzeźnik :)

nie wiem jak dalej bo chwilowo mało czasu na grę, chciałbym sie dowiedzieć czy to zgodne zachowania z założeniami moda reb 2.1 wcześniej grałem na 1.1 i takich rzeczy nie bylo.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zgodne, jesteś już za silny, :)  więc się ciebie boją i uciekają :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Hejka mam pytanie do wersji v2.1
Jakie to są półki co można otwierać.. Jak zostać strażnikiem świątynnym.. mogę zostać guru a tym drugim nie.. i gdzie jest Miecz taniec śmierci(zawsze był koło pełzacza z jajem) a teraz nie ma go tam.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Witam. Mam pytanko odnośnie wersji Slash'n'Craft 1.1. Jak to jest z tym podnoszeniem atrybutów/biegłości w broniach? Słyszałem, że jest jak w Morrowindzie, lecz jestem już mieście, po drodze wyrżnąłem wszystko, co się da (również samemu rozbiłem 3 bandziorów z gór bez pomocy Cavalorna, 2x więcej EXP za każdego + EXP za powiadomienie o tym Cavalorna) a jak na razie tylko wzrosła mi ni stąd, ni zowąd wytrzymałość o 1 po zabiciu którejś z kolei poczwary (bez wpisu w dzienniku). Nie liczę bonusów za zabijanie danej ilości potworów, tak jak to było w zwykłym Returningu czy ReBalansie (wpisy w dzienniku, w drodze do miasta dostałem dwa razy +1 do 1-ręcznej). Nie wiem, na czym polega ten system... Czy to jest jakiś nieudany eksperyment (tak jak z wytrzymałością) czy po prostu losowo co ubicie jakiejś poczwary wzrasta nam jakiś atrybut. Jak na razie grając, to się to nie trzyma ni kupy, ni dupy i z Morrowindem nie ma nic wspólnego.

Co do tych półek:
Można przeszukiwać, np. regały z książkami w wieży Xsardasa czy nawet trumny (pierwsza jest za Lesterem, w jaskini ze szczurami, uważać przy otwieraniu!) W ReB 2.1 i SnC 1.1

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
A to zależy co chcesz przyswajać, kluczowym znaczeniem w zdobywaniu zręczności, siły czy many to nauczenie się  warzyć z nich mikstury, to bardzo ważna rzecz. Jak w pierwszym rozdziale w khorinis odnajdziesz wszystkie komponenty do mikstur stałych to powinieneś w 1 atrybucie zyskać ze +50 +60 np. do siły. A co do broni białej, to musisz po prostu się lać, to ci przyjdzie z samo z siebie. Z kamiennych tablic też sobie trochę przyswoisz, a w 3 rozdziale mają być jakieś nowe mikstury do atrybutów, ale za mało wiem na ten temat dopiero jestem w jarkendarze. A ogólnie nauka atrybutów jest wyłączona, jedynie można się uczyć rzeczy typu: Oprawa zwierząt, tworzenie strzał itp.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Możliwe, że jutro (najpóźniej w poniedziałek) wyjdzie nowy patch.

Dimmell

Dimmell

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Regynild
Check your e-mail

Fixed Reb v2.1, SnC, SnC v1.1:

- Consumption of endurance
- A reaction to damage from traps
- The death of Hero
- regeneration

Later see the rest.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry