Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1452087 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1452087

Odpowiedzi 3149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
I co warto zagrac w tego moda.
A skąd, daruj sobie.

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
To jest pewnie mega lamerskie pytanie i w dodatku w złym dziale, więc mnie nie linczujcie, ale da rade odpalić returninga i ogólnie gothica na innych rozdzielczościach niż opcjonalnych z ustawień gry, mam 1366x768 i mam poucinany obraz.

Kartagin

Kartagin

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Witajcie, dziękuje za wcześciejszą radę z poziomem trudności. Gram na łatwym. Teraz chciałbym się skonsultować z bardziej doświadczonymi weteranami moda. Chcę dołączyć do najemników. Cord zabił za mnie strażników, i po 10 min walce pokonałem Roda. Mam jeszcze 2 do obicia, jednakże zadaję tak małe obrażenia ( 30 siły, broń: 45 obrażeń), że to trudna sprawa. Mam 20 PN. Jak je stosownie wydać dla najemika. Dziękuje z góry za wszelkie rady :)

PS: Ogólnie mod jest trudny, ale podoba mi się. Trzeba kombinować, kombinować i jeszcze raz kombinować.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
To jest pewnie mega lamerskie pytanie i w dodatku w złym dziale, więc mnie nie linczujcie, ale da rade odpalić returninga i ogólnie gothica na innych rozdzielczościach niż opcjonalnych z ustawień gry, mam 1366x768 i mam poucinany obraz.
W Gothic.ini możesz sobie ustawić taką rozdzielczość jaką tylko chcesz.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie, dziękuje za wcześciejszą radę z poziomem trudności. Gram na łatwym. Teraz chciałbym się skonsultować z bardziej doświadczonymi weteranami moda. Chcę dołączyć do najemników. Cord zabił za mnie strażników, i po 10 min walce pokonałem Roda. Mam jeszcze 2 do obicia, jednakże zadaję tak małe obrażenia ( 30 siły, broń: 45 obrażeń), że to trudna sprawa. Mam 20 PN. Jak je stosownie wydać dla najemika. Dziękuje z góry za wszelkie rady :)

PS: Ogólnie mod jest trudny, ale podoba mi się. Trzeba kombinować, kombinować i jeszcze raz kombinować.

kup dwa zwoje zamrozenia i zamroz przeciwników i ich bij :)

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
http://modostroy.ru/....php?board=42.0 -  mógłby dać ktoś więcej info o modzie? Bo dzięki translatorowi zrozumiałem, że dodaje nowe zadania do returninga  ( http://modostroy.ru/...php?topic=506.0 ), poprawia błędy i dodaje nowe możliwości
( http://modostroy.ru/....php?topic=28.0 ).

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Dałeś info o returningu, a to jest mod do returninga, nazywa się chyba guild. Jest to jakby łatka od rosyjskich fanów returninga, poprawiająca wiele rzeczy.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Co do tych różnych wersji moda to mam pytanie.

Czy wersja Slash'n Craft zawiera WSZYSTKIE rzeczy z wersji 2.1, plus kilka własnych dodatków? A jeśli nie to czy to wersja 2.1 zawiera najwięcej bonusów?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy dubbing moge zainstalwac dowolonym etapie gry ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Czy dubbing moge zainstalwac dowolonym etapie gry ?
Tak.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I zgaduje, że nie będzie to miało wpływu na grę ? W sensie, że nie trzeba graćod nowa itd ?
Wiem, żę durne pytanie ale wolę mieć to łopatologicznie napisane xd

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie, nie będziesz musiał.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie wiedziałem że istnieją mody do returninga ( mod do moda xD). Ciekawe co się stanie jak się zainstaluje wersje rosyjską na polską? Bo widze że ten mod napraia dużo bugów.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie wiedziałem że istnieją mody do returninga ( mod do moda xD). Ciekawe co się stanie jak się zainstaluje wersje rosyjską na polską? Bo widze że ten mod napraia dużo bugów.
Że co? O czym ty znowu gadasz?

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
O tym co napisał panzpis. Zobacz sobie kilka postów wyżej...

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A no to okej, tak gwoli ścisłości ReBalance i SnC to też mody do oryginalnego Returniga.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
No i właśnie. Ten mód guild jest chyba do returninga v1.1. A szkoda, bo wprowadza rozsądne zmiany: np bonus mana po dawaniu datku Vatrasowi, bonus do intelektu za opowieść o bogach, nowe zadania, więcej doświadczenia za potwory i zwiększona siła potworów.

Janusz Korwin-Mikke,

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nożesz kurna, przecież właśnie to samo robią ReBalance i SnC. Zresztą jak chcesz se na tamtym grać, to se go spolszcz i instaluj.

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
Eh, mógłby mi ktoś DOKŁADNIE wyjaśnić jak to zainstalować?? Ponieważ nie chciałbym zrobić jakiegoś błędu. ;)

0 użytkowników
Do góry