Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1381386 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1381386

Odpowiedzi 4348

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zalety pracy u Harda, to całe 5siły, wiec chyba wiadomo u kogo wojownik powinien robić

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Progi są różne, zależy od poziomu trudności. Na czeladnika się dołącza ze względu na bonus do statystyk, więc jak wojownik to u Harada.

PROsiaku

PROsiaku

Użytkownicy
posty19
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A właśnie co do bycia czeladnikiem. Zauważyłem ,że constantino oprócz many daje nam możliwość nauki jednej mikstury.
Tak samo Harad mówi ,że nauczy nas kowalstwa ,a Bosper ,że coś tam chyba do łuków nam da. Z tym ,że tylko u constantina rzeczywiście uczymy się tej mikstury ,a jak bylem u harda czy bospera to nie widzialem zeby cokolwiek innego mi to dodało
Bug?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bosper daje całkiem fajny łuk. Harada nie znam, jeszcze xD

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako mag powinienem robić tylko to wino na mane czy na hp też?

A ten eliksir co daje perma mane z ognistych korzeni to kto i kiedy uczy?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Eliksiru możesz się nauczyć kiedy chcesz, tylko przed tym musisz mieć wyuczone wszystkie eliksiry na manę, w sumie wychodzi 18 pn na to wszystko. Nauczy chyba Constantino jeśli dobrze pamiętam.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Na manę chyba uczy Sagitta, bo Const uczy Siły i HP, a Sagitta Zrękę i właśnie many mi się wydaje.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Na manę chyba uczy Sagitta, bo Const uczy Siły i HP, a Sagitta Zrękę i właśnie many mi się wydaje.

Tak jest!  :D ostatnio sprawdzałem, zgadza się.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Powie mi ktoś, kiedy przestać się uczyć broni 1h za pn i używac tylko bonusów? Patch 1.3.1, bedzie albo Najemnik albo SŚ.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam. Powie mi ktoś, kiedy przestać się uczyć broni 1h za pn i używac tylko bonusów? Patch 1.3.1, bedzie albo Najemnik albo SŚ.

50-60 i lecisz z bonusami.

Solymr

Solymr

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jestem w 5 rozdziale i mam kilka małych problemów.
1) Pomimo 8 osób w załodze nie mogłem dobrać kolejnej osoby (mogę zabrać ze sobą Mario lecz nie mam tej opcji przy innych potencjalnych pasażerach)
2) Po zabójstwie Canthara okazało się, że Vatras się na mnie obraził - uniemożliwia mi to wykonanie misji ze statuetkami innosa (Gomez wymaga błogosławieństwa Adanosa) - próbowałem użyć kodu na statuetki lecz nie mogę oddać ich Lutero. No i mam wątpliwości, czy Vatras nie jest potrzebny w kolejnych rozdziałach? Próbowałem oczywiście zaklęcia "niepamięć" i nie pomogło.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
2. Nic nie da się zrobić. W 7 się chyba odfocha.

Solymr

Solymr

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Nic nie da się zrobić. W 7 się chyba odfocha.

Będzie żył jeśli nie wezmę go na statek? Bo zabrać go nie mogę z wyżej wymienionych powodów.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tak. Też go nie mogłem zabrać, bo po zabiciu Sylvia w GD stwierdził, że sprzymierzyłem się z siłami ciemności, a moim morderstwom i grabieżom nie było końca.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A do ilu się uczyć na 1.3.2?

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Patch nie ma tu znaczenia. Wszystko zależy od poziomu trudności. Jest za drogo to przestajesz się uczyć i tyle.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

A do ilu się uczyć na 1.3.2?

Tak samo, tutaj nie ma znaczenia, tylko siła czy inny main stat ma znaczenie, bo tej uczyć się warto jak najwięcej.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś wymienić plusy Najemników i Strażników Świątynnych? Chcę dołączyć do jednych z nich i chcialbym wiedziec co oferują jedni i drudzy, moze glupie pytanie, ale niechciałbym potem 100-200h gry należeć do frakcji i wiedziec, ze w innej mógłbym mieć lepiej, broń 1h, patch 1.3.1.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Sporo questów w Bractwie w porównaniu do innych gildii. Najemnik to samo co w podstawce.

0 użytkowników
Do góry