Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1532978 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1532978

Odpowiedzi 4348

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TadekKanalarz

+
A z czym latałeś na końcu?
Lodowa Zguba(bo zbugowane magiczne bronie hehe, brałem wszystko na hita. w sumie fajnie, bo nie chciało mi się grać po pewnym czasie, a mając wszystko na hita jakoś wróciłem by skończyć fabularkę :P) do Smoka Ożywieńca, a później taki ładny mieczyk, który z niego wypadł. Nie pamiętam nazwy.

No tak :D. A bez zbugowanych broni da się?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Da się. Niech tylko pojawi się patch, który między innymi to naprawia.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurczę, poszedłem jako czeladnik do Bospera, a gram wojem... Nauczy mnie ktoś wykuwania lepszych broni jeśli będę grał strażnikiem miejskim? :/ A jak nie, to jaką broń polecacie do 70 siły? Zamiast dobrego długiego miecza?

Zapomniałem że Dexter ma dobry długi miecz.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Ożywieńcy mają dodatkową premie do obrony przed zaklęciami ciemności. 

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Ożywieńcy mają dodatkową premie do obrony przed zaklęciami ciemności.

50% redukcji.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Cześć, Gram na Bardzo łatwym (Wiem obciach ale i tak jest dość wymagająco) i mam 64 siły i 50 % w walce jednoręczną mam ponad 30 pkt nauki 33 chyba i nwm w co wydać w walkę bronią czy w siłę ? Za chwilę będę walczył już z Krukiem i myślę że walka bronią bardziej mi się przyda, co myślicie ?

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
mam 64 siły (...)
Za chwilę będę walczył już z Krukiem
:lol:

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
By dołączyć do Wodnego Kręgu trzeba być w drugim rozdziale?

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
No co ? Nie mam sposobu aby podbić więcej.. Myślę aby nauczyć się u Constantina eliksiru na siłę, a u nauczycieli siła w cholerę kosztuje...
A z Bloodwynem, Frankiem czy Juanem poradziłem se bez większych problemów, myślę też aby narazie wrócić do Khorinis i dołączyć do myśliwych i kupców i podexpić do tego dwudziestego któregoś lvl'a a mam bodajże 17

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć, Gram na Bardzo łatwym (Wiem obciach ale i tak jest dość wymagająco) i mam 64 siły i 50 % w walce jednoręczną mam ponad 30 pkt nauki 33 chyba i nwm w co wydać w walkę bronią czy w siłę ? Za chwilę będę walczył już z Krukiem i myślę że walka bronią bardziej mi się przyda, co myślicie ?

w jednoręczną

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podbije pytanie o bonusy na zręczność.

Mikitsu

Mikitsu

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z siłą na początku gry. Żeby cokolwiek zrobić potrzebuje co najmniej 40, ale nie wiem gdzie tyle zdobyć, bo nikt jej nie uczy ;-;. Jeżeli ktoś już o tym pisał to przepraszam.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nauczycieli siły jest przecież od chuja 

Mikitsu

Mikitsu

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przecież w returningu/slash'n crafcie da się tylko podobno tabliczkami, kwiatami/eliksirkami i walką ;-;

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z siłą na początku gry. Żeby cokolwiek zrobić potrzebuje co najmniej 40, ale nie wiem gdzie tyle zdobyć, bo nikt jej nie uczy ;-;. Jeżeli ktoś już o tym pisał to przepraszam.
Lares uczy siły

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
przecież w returningu/slash'n crafcie da się tylko podobno tabliczkami, kwiatami/eliksirkami i walką ;-;

co kurwa  :F ja pierdole XDDDDD w snc tak, ale nie w returningu, a raczej rebalance typie

Mikitsu

Mikitsu

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja mam slash'n crafta ;-;. Jest jakaś early tabliczka z około 20 siły? albo jakiś inny sposób, lub czy da się przenieść save'a na rebalance?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Odinstaluj i daj sobie spokój

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem ponieważ gram nekromantą jestem w GD kiedy używam runy wezwania zombi nie zabiera mi many i nie wzywa zombi co zrobić ?
Prosze pomocy !

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest limit przywołań na dzień.

0 użytkowników
Do góry