Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1539708 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1539708

Odpowiedzi 4348

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Mam pytanie mam wersje 1.3.1 i jak zakładam kapelusz lub hełm to zabija mnie ogień. Czy mogę jakoś założyć te hełmy ?

Hełmy w tej wersji są dla klas. Kapelusz dla maga. Łaska Inosa dla strażnika i itp. Hełm łucznika dla wszystkich.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Mam pytanie mam wersje 1.3.1 i jak zakładam kapelusz lub hełm to zabija mnie ogień. Czy mogę jakoś założyć te hełmy ?
Czy hełm zadziała zależy od gildii. Magowie mogą nosić kapelusz maga, a paladyni hełm Światło Innosa.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Czy hełm zadziała zależy od gildii. Magowie mogą nosić kapelusz maga, a paladyni hełm Światło Innosa.

No kapelusz maga mogą nowicjusze i magowie wszyscy. A hełm łowcy smoków i Światło Innosa tylko wybrana gildia.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Takie pytanie, ile jest w hełmów w całej grze i gdzie można je zdobyć? Do tej pory znalazłem Hełm Łucznika, Paladyna i Kapelusz Maga :D

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Razakel jeszcze jeden powinien być w grobie obok jaskini z teleportem przy Karczmie ,,Pod Martwą Harpią", a drugi (chyba) w jaskini ze Smoczą Zgubą (w Returningu bodajże ją usunęli) po drodze do Słonecznego Kręgu.

Solymr

Solymr

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Razakel Hełm Łowcy Smoków pojawia się losowo przy którymś ze smoków.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@ExedusHQ obydwa mam, @Solmyr dzięki za podpowiedź :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Jest jeszcze Maska Śniącego, ale nie powiem ci gdzie jej szukać....

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Żelazko Trochę łatwe do znalezienia, ale nawet jeśli znajdzie Maskę Śniącego to nie może jej zdobyć/założyć (no chyba, że mówimy o dwóch różnych rzeczach). :hmmm:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie siej zamętu jak grasz w inna wersje można maskę zdobyć i odpowiednia gidla może z niej w pełni korzystać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Kolejne pytanie, co mam zrobić aby lepszy pancerz kupić w Bractwie? Mam 4 rozdział i żadnego nie mogę kupić xd

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz wykonać wszytkie zadania dostępne na dany rozdział. Dostępność pancerny: lekki pancerz 1 rozdział, średni pancerz 3 rozdział, ciężki pancerz 5 rozdział.PS. polecam zajrzeć do Joru jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś bo ma fajne miecze na sprzedaż.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie postaci. Da radę przejść moda czystym łucznikiem na poziomie rzeźnik?

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie postaci. Da radę przejść moda czystym łucznikiem na poziomie rzeźnik?
Tak.

ggwp123456

ggwp123456

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mały problem.Gram łucznikiem,chciałem iść mocno pod zręczność,ale potrzebuję sporo siły do zbroi.Nie ma jakiejś gildii niewymagającej siły,a niebędącej magami?

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mały problem.Gram łucznikiem,chciałem iść mocno pod zręczność,ale potrzebuję sporo siły do zbroi.Nie ma jakiejś gildii niewymagającej siły,a niebędącej magami?
Do najemników da się dołączyć nie mając siły, a także do strażników. Tylko, że Andre wymaga siły lub zreki na poziomie 40 pkt, skoro jednak grasz łucznikiem to nie bedzie to dla cb problemem.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
łucznik ma zbroje które wymagają zręczności zaś każda gildia ma wymogi ale wymogi typu siła lub zręczność, nie wprowadzajmy w błąd jak nie wiemy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Zbroja z płytek pełzacza. 80 zręczności wymaga. Robiąc zadania dla myśliwych dowiesz się jak ją pozyskać. Pełzaczy w Khorinis jest wystarczajaca ilość na dwa pancerze.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
łucznik ma zbroje które wymagają zręczności zaś każda gildia ma wymogi ale wymogi typu siła lub zręczność, nie wprowadzajmy w błąd jak nie wiemy
Przecież Andre wymaga siły albo zręczności na poziomie 40 pkt.

0 użytkowników
Do góry