Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1543706 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1543706

Odpowiedzi 4348

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Graj na Rzeźniku i wtedy nie będziesz mógł pójść w full zręczność.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Duke Nukem
Gówno prawda.

Zważywszy na to,że i tak masę bonusów pominąłem to gra łucznikiem była łatwa i nie zainwestowałem jednego złamanego PN'a w siłę,manę czy inny badziew.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Aj wonszu te 99 i 98% straszy. Wez je dobij do 100 :p

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie gram narazie w Returna,gra jest tak monotonna za n-tym razem,że nawet grać się odechciewa po R2,nie mówiąc o ukończeniu.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To już jest koniec, nie ma już nic. Gra ostatnimi czasy strasznie nudna, taka głupia napierdalanka. Czas zrobić chwile przerwy od returninga chyba zacznę grać w Odyseję albo Mroczne Tajemnice.

Al

Al

Użytkownicy
posty21
Propsy4
  • Użytkownicy

1.Kiedy dostanę średnią zbroje strażnika bractwa? , mam już 3 rozdział, tak samo z runą strażników - cały czas jestem za mało doświadczony -_-
2. Warto robić mikstury z mięs kopaczy i grzybów, czy lepiej kompoty, boje się że braknie mi rdestów na inne potki.
Proszę o pomoc :)

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy

1.Kiedy dostanę średnią zbroje strażnika bractwa? , mam już 3 rozdział, tak samo z runą strażników - cały czas jestem za mało doświadczony -_-
2. Warto robić mikstury z mięs kopaczy i grzybów, czy lepiej kompoty, boje się że braknie mi rdestów na inne potki.
1. Wykonales wszystkie dostępne zadania dla bractwa?

Al

Al

Użytkownicy
posty21
Propsy4
  • Użytkownicy

1. Wykonales wszystkie dostępne zadania dla bractwa?
Z tych co są w poradniku to wszystkie oprócz tego z fortuno co trzeba ten eliksir uwarzyć  aby sobie chłopak przypomniał co robi.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Al
1.Spróbuj po wyciągnięciu Benneta z paki.
2. Grzyby jedz nie warto z nich robić potów,lepiej zrobić sobie poty na hp z korzenia i rdestu.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Mi się już nawet nie chce jeść tych grzybów.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Al

Al

Użytkownicy
posty21
Propsy4
  • Użytkownicy
@Al
2. Grzyby jedz nie warto z nich robić potów,lepiej zrobić sobie poty na hp z korzenia i rdestu.
Benneta wyciągnąłem, dał mi amulet, zrobiłem właśnie zadanie z fortunem, nadal nic- nadal jestem za mało doświadczony :/ Jakieś inne pomysły? Wszystkie zadania od Baalów zrobione, z opętaniem, z Angarem też, o tym co robią palladyni w GD też. Nie wiem co przegapiłem, może dopiero po dostaniu Oka Innosa, ale to trochę bez sensu. Musiałbym wtedy całą dolinę cieni zrobić  :/
2. A mięsa kopaczy, to potki czy zjadać?
Edit: Dobra po zrobieniu Z Fortunem dostaje zbroję, jednak na runy z drogi wojownika, jestem za mało doświadczony  :pokerface:. Może to dlatego, że Głos Strażnika jest w 4 rozdziale i nic nie dali na 3  :lol:

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Al
Benneta wyciągnąłem, dał mi amulet, zrobiłem właśnie zadanie z fortunem, nadal nic- nadal jestem za mało doświadczony :/ Jakieś inne pomysły? Wszystkie zadania od Baalów zrobione, z opętaniem, z Angarem też, o tym co robią palladyni w GD też. Nie wiem co przegapiłem, może dopiero po dostaniu Oka Innosa, ale to trochę bez sensu. Musiałbym wtedy całą dolinę cieni zrobić  :/
2. A mięsa kopaczy, to potki czy zjadać?
Edit: Dobra po zrobieniu Z Fortunem dostaje zbroję, jednak na runy z drogi wojownika, jestem za mało doświadczony  :pokerface:. Może to dlatego, że Głos Strażnika jest w 4 rozdziale i nic nie dali na 3  :lol:
No ja myślałem że mam zbugowane bo nie dostałem runy w 3 rozdziale ale warto poczekać do 4 bo głos strażnika naprawdę się przydaje.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Właśnie wszedłem do górniczej doliny. Jakieś porady co do rozwoju? Smoczych zębaczy, ognistych jaszczurów, trolli i orków nie dotykami, bo nie mam szans. Poziom łatwy. Siła w podstawie 86

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli grając na poziomie łatwym nie dasz rady zabić orka z takimi statami to nie masz czego szukać w gd.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Szykuj 20 pn na potki na sile, 18 czy 15 na potki na hp

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie masz mistrza na żadnej broni, jak chcesz powalic orka? 

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
27 lv to jest 270pn + jakies 15-20 z bossow co daje nam jakies 290pn. Zastanawiam sie w co je ladowales ze tak cienko ta postac wyglada.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
27 lv to jest 270pn + jakies 15-20 z bossow co daje nam jakies 290pn. Zastanawiam sie w co je ladowales ze tak cienko ta postac wyglada.
Może w wytrzymałość, albo, o zgrozo w HP.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Którego i tak ma mało podejrzewam ze pakował w 3 style walki po równo nie wiedzieć czemu.
Tak czy siak postać sobie w gd nie poradzi wiec sobie już grę zablokował.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Al

Al

Użytkownicy
posty21
Propsy4
  • Użytkownicy

Opłaca się zaczynać 3 rozdział? W co pakować wolne punkty i czy opłaca się szkolić kusze/łuk (mało zręczności z hełmem łucznika) Co daje maska Śniącego i jaką broń wybrać skoro Uriziel jest zabugowany  :lol:

0 użytkowników
Do góry