1. Nope
2. Ruszylem tylko wilkow i krwiopijcow bo widzialem zombiakowi gobliny szkielety wiec zrezygnowalem
3. Ta unikalem szkielety i cieniostwora
4. Tak wszystko ubite poza smoczym zebaczem
5. Jezeli chodzi o ten polnocnym to tylko bandytow bo dalej jest elita orka
6.Ork to nieumozliwia zbytnio ale go ubije bryla lodu i sie tam pobawie oile uda mi sie zrulowac pojedynczo bandytow
7. Z bartokiem
8.bractwo mysliwi to mi zostalo ale z bractwem nie mam 2h poki co rozwiniete wiec chce tam po jarku pojsc
9. Polne bestie ta ale nie wargi bo mnie uciupia
10. Ta wszyscy oprocz ci za farma sekoba
11. Wszyscy poza ognistymi jaszczurami
12. Tak
Co do cieniostworow to problem jest z tym ze nie moge uniknac jego szarzy przy czy mnie bierze na 2 hity/ sory za bledy bo pisze z fona
Po pierwsze bez Bartoka się tam idzie. Po drugie cienistwora/smocze zębacze/gobliny można każdą bronią, z każdym zasięgiem ubić w każdej chwili (oczywiście pojedynczo) machając tylko prawo-lewo. Wystarczy tylko to wyczuć. Po trzecie nie masz po co iść do bandytów z latarni skoro sam nie ogarniasz orka zwiadowcy/myśliwego. Po czwarte w tamtym lesie jeśli będziesz omijać trupki i orków (co nie jest trudne, bo wystarczy, że będziesz miał wyciągnięty jakiś czar typu ognista strzała to będziesz ich namierzać) można zdobyć kupe expa-są tami gobliny, dziki, wargi, wilki, polne bestie, jaszczury. Po Piąte za farmą sekoba tylko w jednym miejscu są trupki i zombi, a resztę lajtowo da się ogarnąć.
Jak się kolego postarasz to wbijesz spokojnie jeszcze 16/17 lvl. Jedyne co ci przyznaję rację to, że ogniste jaszczurki i trupki można zostawić.
Jak masz problem z hitami cieniostwora to odskok w tył i uderzenie w przód cały czas rób.
W Jarku będą ogniste demony i pełzacze wojownicy (cholernie mocne w porównaniu do cieniostwora), polne pełzacze i trutnie, które trucizną potrafią wkurwić oraz harpie i błotne golemy, które mają mocnego kopa. Nie masz co się spieszyć, bo w Jarku poza szczurami bagiennymi/pustynnymi, wilkami, krwiopijcami oraz zwykłymi goblinami wszystko będzie dla ciebie za mocne niestety.