Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4114192 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4114192

Odpowiedzi 14149

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bronie zbugowane ale nie dodałeś że na 1.3.1. Do listy trzeba dorzucić też kostury.

nXo89

nXo89

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ano fakt ;)dzieki za poprawke ;)

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pancerz paladyna x5 wystarczy na końcówkę gry? Mam też zbroję Pana Cienia jak coś :D

nXo89

nXo89

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wystarczy spokojnie

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę przekuć ciężkiej zbroi strażnika świątynnego powyżej x3.Pokazuje mi ze nie mam materiałów.Mam 115 prętów i ponad 600 rudy więc nie wiem czego może mi brakować na to czwarte ulepszenie.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie mogę przekuć ciężkiej zbroi strażnika świątynnego powyżej x3.Pokazuje mi ze nie mam materiałów.Mam 115 prętów i ponad 600 rudy więc nie wiem czego może mi brakować na to czwarte ulepszenie.

Zobacz w notatniku. Nie trzeba czasem trzech składników ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@.up nie wiem czy nie trzeba jakiegoś trofea myśliwskiego, wiesz? Ale w łeb sobie strzelić nie dam.

Rada: 450 siły, 100% jednoręki, wątek Opiekunów skończony, wiekszość misji też. Dobijać do 500 i Irdorath? ^^

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdziłem w notatniku i wychodzi ze pancerz strażnika świątynnego wymaga pięciu składników.Obok rudy i stalowych prętów potrzebuje on kwarcytu,siarki i smoły.Po zakupie brakującej smoły udało się ulepszyć zbroję.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@.up nie wiem czy nie trzeba jakiegoś trofea myśliwskiego, wiesz? Ale w łeb sobie strzelić nie dam.

Rada: 450 siły, 100% jednoręki, wątek Opiekunów skończony, wiekszość misji też. Dobijać do 500 i Irdorath? ^^

Możesz ale w sumie nie musisz :)

Chyba że to 1.3.2 wtedy zrób

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 To zrobię sobie save, przed popłynięciem jakbym coś nie dawał rady albo nie mógł skończyć gry to sobie zacznę od tego momentu. Patch 1.3.1 jak coś. Bo wiem, że potem statek się rozbija czy coś i jest syf.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@garry18 To zrobię sobie save, przed popłynięciem jakbym coś nie dawał rady albo nie mógł skończyć gry to sobie zacznę od tego momentu. Patch 1.3.1 jak coś. Bo wiem, że potem statek się rozbija czy coś i jest syf.

Grająć na Normalnym wchodziłem do Irdorath mając 230-250 siły. Przecież z takimi statami już się robi rzeź niewiniątek a Ty masz 450 i nie wiesz czy Ci starczy ? :D

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgubiłem mój śpiworek :( jest jakiś sposób, żeby go odzyskać, kodami czy czymkolwiek?

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba pierwszy raz skończę tego moda, dlatego pytam :D

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgubiłem mój śpiworek :( jest jakiś sposób, żeby go odzyskać, kodami czy czymkolwiek?
ITMI_SLEEPSACK

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie, potrzebna pomoc. Prosiłbym o kod na sakiewkę z rudą dla Węża. To bardzo ważne ;/

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za kod na śpiwór, ale w trakcie czyszczenia Khorinis z orków udało mi się odnaleźć mój :D

Żeby móc używać szponu jako mag ognia muszę mieć 100 czy 200 karmy u beliara?

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Ja nie znalazłem żadnego kodu na tę sakiewkę, a szukałem po wielu stronach.

Z tego co pamiętam to możesz go założyć od 50 karmy, tylko nie pamiętam czy to było 1.1 czy 1.3.1. Wiem, że teraz jak ja grałem to 5 karmy u Beliara to było za mało żeby połączyć Szpon i duszę tego demona. Ale chyba przy 50 można go było założyć (ale wtedy nie był kozakiem)

Oscylowałbym 50-100

i jeszcze: Jako Mag Ognia musisz jej mieć sporo, bo Beliar ''widzi'' jaką klasą grasz xD

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie, potrzebna pomoc. Prosiłbym o kod na sakiewkę z rudą dla Węża. To bardzo ważne ;/
ITMI_ALEFNUGGETSBAG

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mam u beliara prawie -100 No cóż zostaje wyprawa na Etlu :D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A mam u beliara prawie -100 No cóż zostaje wyprawa na Etlu :D

Grając jako sługa Innosa musisz mieć 200 karmy u Beliara. Pozostałe gildie wymagają 100.

0 użytkowników
Do góry