Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415229 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415229

Odpowiedzi 14149

eagle303

eagle303

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj wyciągnąć broń i poczekać aż sam Cię zaatakuje a potem wywabić go poza miasto i tam załatwić. Wtedy nie powinien nikt zwrócić uwagi. Ja zawsze tak robiłem jak stał przy Vatrasie.

Dydzio

Dydzio

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Udało mi się znaleźć orkowy przepis dla salandrila - jakby kogoś to jeszcze interesowało to miał go jeden elitarny ork gdzieś w okolicach lewej krawędzi ściany tej przy której przymocowana jest brama, a kod na tego orka był orkelite_addon3_chkflg16

Teraz mam kolejne pytanie - jestem w 4 rozdziale, ubiłem póki co 2 smoki i mam takie statystyki - to dobre, czy zbyt małe?

Na co wydać punkty nauki, które mi zalegają?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Broń dwuręczna, jest zdecydowanie lepsza od jednoręcznej.

= D

Dydzio

Dydzio

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Co kto lubi - a siła i HP jest ok? Na jakim etapie gry idzie zwykle dobić 500 siły?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wszystko zależy od poziomu trudności. Dla porównania na rzeźniku na tym etapie miałbyś pewnie ze 30 lvl, a co za tym idzie 300 PN + mniej. Zbieraj wszystkie bonusy to siła będzie, nikt ci nie określi na jakim etapie. Na rzeźniku pewnie w 5-6 rozdziale idzie mieć te 500, a jakichś niskich to pewnie i w 4.
@vbn
Bóg zapłać dobrodzieju.

Dydzio

Dydzio

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Screen jest z poziomu bardzo łatwego. Jak też widać mam całą masę punktów nauki i nie mam pomysłu na co je wydać. Może wpakować z tego +50 siły u terinaksa? Kowalstwo mam na maksa, z oprawiania zwierzyny nie umiem pozyskiwać rogu smoczego zębacza i żuwaczki, zastanawiam się też nad podpakowaniem kuszy (mało jej używam), wydobycia rudy chyba nie ma sensu się uczyć, zostaje jeszcze ostrzenie broni ale nie wiem jak to działa w tym modzie.

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://imgur.com/uUygOLq

[rzeźnik 1.2] screen robiony dosłownie po zostaniu nekromantą w drodze do klasztoru (po inta i rzeczy dla X.) Jak mi idzie? Z rzeczy ważnych to to, że dosłownie skończył mi się gold, a w eq nie mam praktycznie nic ze zdublowanych rzeczy do sprzedaży (lub też dla Halvora). Przed zostaniem necro oczyszczone wszystko co nie jest jaskiniami z cieńkami i gęstym lesie na lewo od drogi która sie ciśnie po fragment ornamentu aż po latarnie do gorzelni wina. Kasy w zasadzie nie ma skąd czerpać, ale potworki się zrespily wiec coś będzie. Teraz oczywiście oczyszczanie tego co sie da i do Jarka. Z kręgów wyuczona strzałka ciemności i tu pytanie. Ładować teraz coś w drugi krąg, czy też poczekać? Z góry dzięki za odpowiedź. Jeśli chodzi o statsy, to w Khorinis poruszałem się z 30 siły i 31% 1h zrobione z pierścieni, a dodatkowo powinno być tu jeszcze +20 HP, z pierścienia który zdjąłem ze względu na wymóg many przy X.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak otworzyć tą kratę w mieście orków za ur thralem? Bo nie wiem czy zużywać zwoje chrząszcza. I co można zrobić z rytualnym rogiem?

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest kod na podręcznik reotyki ? bo zabugowałem sobie zadanie z fernandem jest kod na list ale potrzebny  i jeszcze na ten podręcznik

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@sandboxpl
Kup 2 przemiany w chrząszcza, nędzne 500 sztuk złota jedna. Fanty w środku są tego warte. Gdzie masz ten rytualny ogień, bo nie kojarzę?
@domix
Wczytaj poprzedni save, podejdź do podręcznika, włącz konsolę i wciśnij g, t lub j i wyświetli się kod.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Witam mam problem a konkretnie lares mi znikł.. jak mam mieć to spotkanie w karczmie  aby zostać członkiem wodnego kręgu to się nie pojawia a jak przyzywam go na kodach to po prostu jak do niego zagadam idzie do portu mówiąc żebym poczekał na reszte.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gadałeś z Vatrasem i z Orlanem?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
No tak normalnie vartras mi powiedział że mam tam iść mówię orlanowi ci się pojawiają tylko Lares nie nawet w porcie go nie ma a jak na kołach go przyzywam to idzie do portu mówiąc że potrzeba poczeka c na innych co dziwnego nie ma w sobie tego pancerza wodnego kregu

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Poszukaj go po drodze z miasta do karczmy, może się gdzieś zagubił. A najlepiej to wczytać poprzedni save i jeszcze raz zrobić to samo, ale zapewne dobrze przewiduję, że poprzedniego save'a albo nie masz albo jest sprzed 5 godzin.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
No tu masz rację ostatnio widziałem go jak wracał od tego miejsca w lesie co wziął ornament ja poszlem po zbiory zioła a on wracał przez las ale to dziwne bo na kodach nic to nie daje jak go przyzwie

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@sandboxpl
Kup 2 przemiany w chrząszcza, nędzne 500 sztuk złota jedna. Fanty w środku są tego warte. Gdzie masz ten rytualny ogień, bo nie kojarzę?
@domix
Wczytaj poprzedni save, podejdź do podręcznika, włącz konsolę i wciśnij g, t lub j i wyświetli się kod.
Rytualny róg jest właśnie za tą kratą w jednej ze skrzyń. Ale co z innymi kratami w mieście? W tym "domu szamanów" za teleportem jest z 8 krat a za każdą 2 skrzynki. Tamte też się opłaca czy to będą jakieś śmieci?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Sprawdź że sobie na kodach...

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Czy móglby mi ktoś nagrać filmik albo opisać gdzie dokładnie znajduje się torba rudy dla Węża? Bo wydaje mi się, że jestem we właściwej jaskini (tej, do której żeby wpłynąć trzeba zanurkować), zebrałem mieszek który był na ziemi (obok było też jakieś zaklęcie, szczaw królewski i jeszcze coś), ale gdy przychodzę do Węża to nie pojawia mi się żadna opcja dialogowa. Poza tym nie wydaje mi się, żeby to był ten mieszek z rudą bo żaden specjalny mi się nie pojawił w ekwipunku, a on sam na ziemi nazywał się po prostu "purse".

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Musisz robić questa zgodnie ze wskazówkami z dziennika, a nie na łatwiznę, że o pójdziesz sobie i będzie ruda leżała na ziemi i quest zrobiony.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A co robiłeś w związku z tym zadaniem?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu