Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4180272 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4180272

Odpowiedzi 14149

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A Tarrok pojawia się w określonym czasie czy jak? Spotkałem Ur Shaka przypadkiem eksplorując więc z nim gadałem, a Tarroka też nie ma przy tej zniszczonej wieży ani żadnych szkieletów.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
A Tarrok pojawia się w określonym czasie czy jak? Spotkałem Ur Shaka przypadkiem eksplorując więc z nim gadałem, a Tarroka też nie ma przy tej zniszczonej wieży ani żadnych szkieletów.

a czy byłeś przy wejściu do świątyni śniącego, powinien ci się pojawić wpis w dzienniku, aby udać się do Xardasa. Xardas powie ci o Ur-shaku i dopiero wtedy masz pogadać z Ur-shakiem nie wcześniej :) Ur-shak ci powie że musisz się udać do Ur-thrala orka przywódcy z orkowego miasta, ale potrzebne ci będzie ulu-mulu i dalej jak opisałem we wcześniejszym moim poście :) jesli nie gadałeś z Xardasem to ur-shak nic ci nie powie ciekawego :)

:D

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

a czy byłeś przy wejściu do świątyni śniącego, powinien ci się pojawić wpis w dzienniku, aby udać się do Xardasa. Xardas powie ci o Ur-shaku i dopiero wtedy masz pogadać z Ur-shakiem nie wcześniej :) Ur-shak ci powie że musisz się udać do Ur-thrala orka przywódcy z orkowego miasta, ale potrzebne ci będzie ulu-mulu i dalej jak opisałem we wcześniejszym moim poście :) jesli nie gadałeś z Xardasem to ur-shak nic ci nie powie ciekawego :)

Ok potem ogarnę :P , a jeśli chodzi o Ur Shaka to stanie się coś jeśli wcześniej go spotkałem i zagadałem do niego na wszystkie możliwe tematy to popsułem coś?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie powinno. Przy zadaniu z Hosh Pakiem, gdzie Ur Shak sie na Ciebie obrazi, wystarczy rzucic na niego zaklecie niepamięć od Ignaza. Wtedy zadanie ,,Ur-Shak" zostanie zakonczone wpisem ,,Ur shak zapomnial o wszystkich moich czynach, znów jest przyjacielem" czy jakos tak i mozesz dalej z nim prowadzic zadania itd.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Ok potem ogarnę :P , a jeśli chodzi o Ur Shaka to stanie się coś jeśli wcześniej go spotkałem i zagadałem do niego na wszystkie możliwe tematy to popsułem coś?

tak jak napisał Werewolf wystarczy użyć niepamięć i Ur-shak zapomina o wszystkim :) co do tego że z nim pogadałeś wcześniej to nic się nie stanie :) wystarczy pierw pogadać z Xardasem i u Ur-shaka powinna się odblokować nowa opcja dialogowa :)

Bezimienny Wojownik

Bezimienny Wojownik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie,skąd brać stalowe pręty?Jestem w pierwszy rozdziale i jestem czeladnikiem Harada i nie wiem skąd brac więcej prętów bo u kupców już wszystkie kupiłem i się już nie resetują,tak samo  z miksturkami itp.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mozna nauczyc sie robic ale to najwczesniej w drugim rozdziale, po przyniesieniu torby pelnej rudy Wąż (Viper) nas uczy :P Poza tym:

-Bennet
-Jora
-Hakon
-Kowal w obozie bractwa w Khorinis
-Darrion (kowal w obozie bractwa w Gorniczej Dolinie)
-na pewno ktos jeszcze :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Bezimienny Wojownik

Bezimienny Wojownik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A handlarzom towary się nie odnawiają?

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest jeszcze możliwość bugowania jeśli grasz w TEN sposób albo już ci serio sporo brakuje xD

Bezimienny Wojownik

Bezimienny Wojownik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Mam pytanie,skąd brać stalowe pręty?Jestem w pierwszy rozdziale i jestem czeladnikiem Harada i nie wiem skąd brac więcej prętów bo u kupców już wszystkie kupiłem i się już nie resetują,tak samo  z miksturkami itp.

BUG, przy kowadle kujesz miecz, i w czasie kiedy naciskasz, żeby wykuć dany miecz, wyjmujesz broń. W rezulatacie masz wykutą broń i 2 pręty (o ile miałeś 1)

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Ściągnij wszystkie bronie i czary, aktywując pięści klawiszem spacji jest to o wiele szybsze :) Niestety tylko rozgrzane pręty można duplikować w tej wersji Returna, jeśli koledze potrzeba nierozgrzanych prętów to tylko chyba console hacker

ConanPL111

ConanPL111

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może trochę głupie pytanie i pewnie było poruszane ,ale czy jest możliwość otwarcia kraty u Xardasa w Returningu? Jeżeli tak to gdzie?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Jeśli grasz na patchu 1.3 to ze stalą nie powinno być problemu bo patch dodał znacznie większą ilość stali u handlarzy do tego co rozdział handlarzom znów pojawia się trochę stali do kupienia :) Jeśli grasz na 1.1 to wąż cię nauczy wytapiania prętów stali i tylko aby to było możliwe to Harad powinien ci o tym powiedzieć :) no i wytapiania nauczą cię też wszyscy kowale gildyjni :) U najemników Bennet , u sś Darrion itd. ewentualnie możesz pobawić się w bugi i sklonować stal ale nie polecam ja grając w returna miałem wystarczająco wiele prętów :) po co ci one potrzebne w 1 rozdziale ? nie opłaca się ulepszać żadnych początkowych zbroi bo zdobędziesz  lepsze :) stal się przydaje dopiero w 7 rozdziale no i ewentualnie w piątym jak chcesz ulepszyć najlepszą zbroję gildyjną :) a do tego czasu zbierzesz spokojnie kilkaset sztuk stali :)

Post połączony: 2016-04-09, 22:08
Może trochę głupie pytanie i pewnie było poruszane ,ale czy jest możliwość otwarcia kraty u Xardasa w Returningu? Jeżeli tak to gdzie?

Powinno być jak stoisz na wprost od krat to po lewej :)

Bezimienny Wojownik

Bezimienny Wojownik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na robienie broni potrzebuję xD.ale dzięki za porady

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś podać lokalizację tego całego miasta orków pod ziemią? Mam ulu mulu i muszę dostać się do tego miasta teraz. Nie szukałem na forum, bo internet na pc strzelił focha, a na fonie ciężko jeśli jedna strona ładuje się 3-5 min ...xD

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Na 1.3.2 opłaca się bardziej ulepszyć zbroje kręgu czy str.miejskiego?
2. Jako strażnik mogę oddać paczkę orunowi czy tylko bezgildyjni?
3. Siła mam na czysto 80 dobić 90 czy uczyć się trochę zręki (mam 11)?
4. Mięso zębacza się przyda czy nie? A rogi smoczych zębaczy?

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może mi ktoś podać lokalizację tego całego miasta orków pod ziemią? Mam ulu mulu i muszę dostać się do tego miasta teraz. Nie szukałem na forum, bo internet na pc strzelił focha, a na fonie ciężko jeśli jedna strona ładuje się 3-5 min ...xD
Podziemne miasto orków jest tam gdzie w Gothic 1 był kanion trolli.

Post połączony: 2016-04-10, 13:03
1.Nie opłaca się w ogóle xD. Lepiej wykonać misje u gildi zabójców i zdobyć Pancerz Mistrza Zabójców czy jakiś taki.
2.Nie mam pojęcia, najlepiej zapisz na oddzielnym save'ie i sprawdź.
3.Wykorzystaj próg i ucz się do do 4PN/1STR.Jak chcesz zręczność tylko do okradania ludzi/wykonania questów to nie ucz się wcale, urośnie z bonusów.
4.Z mięs robiło się chyba miksy na prędkość, zupełnie niepotrzebne, gdyż są pierścienie szybkości.Rogi oddajemy w r3 Busterowi za złoto oraz doświadczenie.

pr0lapse

pr0lapse

Użytkownicy
posty12
Propsy7
  • Użytkownicy
1.Nie opłaca się w ogóle xD. Lepiej wykonać misje u gildi zabójców i zdobyć Pancerz Mistrza Zabójców czy jakiś taki.
2.Nie mam pojęcia, najlepiej zapisz na oddzielnym save'ie i sprawdź.
3.Wykorzystaj próg i ucz się do do 4PN/1STR.Jak chcesz zręczność tylko do okradania ludzi/wykonania questów to nie ucz się wcale, urośnie z bonusów.
4.Z mięs robiło się chyba miksy na prędkość, zupełnie niepotrzebne, gdyż są pierścienie szybkości.Rogi oddajemy w r3 Busterowi za złoto oraz doświadczenie.

1. Ciekawe skąd weźmie 450 zręczności...
Statystyki zbroi X5
Siła/ochrona: broń i strzały/ ogień i magia
W. krąg: 90/95/40
L. straży:90/90/20
Ale wodnego kręgu wymaga dużo więcej stali. Mimo iż w 1.3.2 jest jej sporo to wolałbym kuć miecze dla kasy.
2. Tą z 1k golda od Lariusa? Ja nie oddawałem wcale ale jako strażnik miałem cały czas opcję dialogową dopóki miałem ją w ekwip.
3. Zręczność się przydaje zwłaszcza jeżeli koszt jest tani. Ale siła ważniejsza dla woja. Zwłaszcza na tym patchu.
4. j.w tylko że Buster bierze rogi cieniostworów a nie zębaczy. Rogi zębaczy przydadzą się do sprzedaży Alfredowi.

Na jakim poziomie grasz?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Proove lapse 450 zręczności to może wymaga, ale na 1.3.1/1.3.2. Na 1.2/1.1 takich wymogów nie ma.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry