Mam pytanie,skąd brać stalowe pręty?Jestem w pierwszy rozdziale i jestem czeladnikiem Harada i nie wiem skąd brac więcej prętów bo u kupców już wszystkie kupiłem i się już nie resetują,tak samo z miksturkami itp.
Jeśli grasz na patchu 1.3 to ze stalą nie powinno być problemu bo patch dodał znacznie większą ilość stali u handlarzy do tego co rozdział handlarzom znów pojawia się trochę stali do kupienia

Jeśli grasz na 1.1 to wąż cię nauczy wytapiania prętów stali i tylko aby to było możliwe to Harad powinien ci o tym powiedzieć

no i wytapiania nauczą cię też wszyscy kowale gildyjni

U najemników Bennet , u sś Darrion itd. ewentualnie możesz pobawić się w bugi i sklonować stal ale nie polecam ja grając w returna miałem wystarczająco wiele prętów

po co ci one potrzebne w 1 rozdziale ? nie opłaca się ulepszać żadnych początkowych zbroi bo zdobędziesz lepsze

stal się przydaje dopiero w 7 rozdziale no i ewentualnie w piątym jak chcesz ulepszyć najlepszą zbroję gildyjną

a do tego czasu zbierzesz spokojnie kilkaset sztuk stali
Post połączony: 2016-04-09, 22:08
Może trochę głupie pytanie i pewnie było poruszane ,ale czy jest możliwość otwarcia kraty u Xardasa w Returningu? Jeżeli tak to gdzie?
Powinno być jak stoisz na wprost od krat to po lewej