Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402650 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402650

Odpowiedzi 14149

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie pierdziel mi że grałeś na tylko jednym save'ie ?!

no nie mam save jak wchodziłem do górniczej doliny, ale to muszę nadrobić dużo godzin. :(

mojsmietnik

mojsmietnik

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś lepszy sposób na zabicie Dakata poza użyciem kliku deszczów ognia/gromów i przyzwaniem kilkudziesięciu nieumarłych? Gram nekromantą.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Da się go chyba zrzucić na dół do wody,potem on wraca jak ma już mniej hp. Wystarczy dobić gromem lub deszczem jak wróci.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nauczyłem się tworzenia strzał ale nie wiem gdzie je mogę zrobić,gdzie nauczę się tworzyć Ogniste strzały albo magiczne?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Nauczyłem się tworzenia strzał ale nie wiem gdzie je mogę zrobić,gdzie nauczę się tworzyć Ogniste strzały albo magiczne?
jak zdobędziesz odpowiednią magiczną broń to ignaz cię nauczy robić strzały/bełty
a robisz ją na pniaku(pniak elvricha czy tego robotnika obog kowala Carla)

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak zdobędziesz odpowiednią magiczną broń to ignaz cię nauczy robić strzały/bełty
a robisz ją na pniaku(pniak elvricha czy tego robotnika obog kowala Carla)
A co jak mi Ignaz nie żyje bo umarł od trutki?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To przepadło, proste.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 3 rozdział i zdobyte Sfery jak i mora ultratu moje pytanie to czy wezwać go teraz czy lepiej poczekać? i ubić go aby dał mi dusze do beliara czy lepiej za pomocą Krzyżu żywiołów go ubić?

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie ponieważ mam 12 lvl i gram magiem ognia i mam problem iż ide do Vatrasa on mowi, że musze przekazać Lordowi Hagenowi wiadomość, idę do Lorda a ten mówi, że muszę pomóc magom wody i nie moge wskoczyć ani do janker. ani do gd. nie mówiąc o drugim rozdziale. Wiecie może jak mi zaradzić?

ForePlay21

ForePlay21

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam robię właśnie zadanie dla drugiego opiekuna gdzie mam zrobić eliksir z serca tego demona co zabilismy go w pierwszym zadaniu od opiekunów, ale do tego potrzebna mi jest esencja many wie ktoś może gdzie moge ją zdobyć?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie ktoś na moje pytanie podane wyżej?

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
A wszystkie zadania magów wody zrobiłeś ? (Ornamenty, Dexter ?)

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, i gdy Saturas informuje mnie iż mam mu przekazać jakiś znak od Vatrasa, że można mi ufać po czym ide do vatrasa mowie mu o tym a on sie pyta czy przekazalem lordowi Hagenowi wiadomość a Hagen twierdzi, że musze pomóc magom wody, Jeśli to ma jakieś znaczenie to gram na ReBalance 2.1 PL.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Obskocz wszystkie dialogi z Hagenem. Musi to pójść dalej. 

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wie ktoś czemu nie moge porozmawiać z xardasem o runie mora utlaru potrzebniej do zabicia s'enyaka ?

mojsmietnik

mojsmietnik

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię zadanie z klątwą Gomeza i dostałem od Coristo zadanie z jaskinią bólu. Wyczyściłem wszystko wracam do niego, zagaduję, a ten nie ma nic do powiedzenia. Ktoś wie o co w tym chodzi?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Po pokonaniu najważniejszego w jaskini bólu powinien od razu pojawić sie wpis w dzienniku i Corristo powinien Ci odpowiedzieć i odpuścić Gomezowi.

mojsmietnik

mojsmietnik

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wpis się nie pojawił, bo w dzienniku cały czas mam, że mam iść do tej jaskini, a tamtego najważniejszego zabiłem, a raczej zrobiły to moje szkielety. Poszedłem nawet tam jeszcze raz sprawdzić i nic, nawet jedno zombi nie zostało.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie gram na patchu 1.3.1 robię misje dar szaleńca idę do słonecznego kręgu gdzie powinien być w drugim w cieleniu (pierwsze już zrobiłem) a go nie ma . Gdzie on jest ?

0 użytkowników
Do góry