O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4405754
Odpowiedzi 14149
Gulasz Thekli
casual
Witam, to już mój drugi problem w ciągu dwóch dni Tym razem mam wszystko co potrzebne do przyzwania azgalora, ale mimo to przy ołtarzu nie mam żadnej opcji. Jakieś sugestie odnośnie powodu tego problemu?
Możliwe, że nie przeczytałeś księgi znajdującej się w jaskini z nieumarłym magiem, tam było coś o tym rytuale.
Arik
TadekKanalarz
Cytat: TadekKanalarz w 2015-06-20, 17:19Pierwsza skrzynia w opuszczonej kopalni złota spawnuje mi szkieleta po otwarciu choć pułapki mam wyłączone. Wszelakie groby spawnują mi goblina-szkieleta.Tak już jest, to nie żaden błąd
Pierwsza skrzynia w opuszczonej kopalni złota spawnuje mi szkieleta po otwarciu choć pułapki mam wyłączone. Wszelakie groby spawnują mi goblina-szkieleta.
No to ok, a z tym ognistym łukiem który ekspa nie daje? Bug? Za niski poziom inteligencji? Za niski poziom strzelania z łuku? Constantino nie uczy potka na zwiększenie HP :( 2 rozdział po jarkendarze przed GD.
a co do constantina musisz najpierw umieć robić zwykłą miksturę na życie.
Szulwik
gdzie znajdę recepturę na orkowy bimber dla salandrila bo nie wiem bo mi szkoda tych butelek 10 oddać mu bo wole sobie na siłę miksturę zrobić z orkowymi sercami
Umiem esencję i ekstrakt leczniczy, a opcja eliksiru życia się nie pokazała.
Damian11131
Cytat: TadekKanalarz w 2015-06-20, 21:22Umiem esencję i ekstrakt leczniczy, a opcja eliksiru życia się nie pokazała.Nie masz przypadkiem opcji nauczenia się mikstury siły dwa razy?
Al
PS ile tych bossów orkowych w jarkandrze jest bo ubiłem 5 i dalej zadanie mam
styxu
Czy Constantino ma przepis na wino zapomnienia tylko w 1 rozdziale? Bo niestety mam już 3 rozdział, chciałem zwiększyć hp, a tutaj lipa.
W eq nic takiego nie mam. Sprawdzałem nawet przy stole alchemicznym wybierając opcję destyluj gorzałkę, ale miałem tylko młot lou i podwójny młot lou. Tak wygląda eq Constantino: