Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4409959 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4409959

Odpowiedzi 14149

Sellinaris

Sellinaris

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można zdobyć książkę nauki języka demonów czy trzeba sie nauczyć tego od Kreola w patchu 1.3? Bo tak go sobie zabiłem ( z trudem ><) a on tylko runę leczenia miał przy sobie.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można zdobyć książkę nauki języka demonów czy trzeba sie nauczyć tego od Kreola w patchu 1.3? Bo tak go sobie zabiłem ( z trudem ><) a on tylko runę leczenia miał przy sobie.
Raczej tylko na SnC ma książkę.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1.Czy obrażenia błyskawicy w Szponie zależne są od inteligencji?
2.Czy przy każdym ulepszaniu Szpona trzeba trzymać karmę na poziomie 100 u Beliara, czy to tylko początkowy wymóg?
3.Istnieje jakiś sposób na szybkie nabicie karmy u Beliara nie wliczając w to wytłuczenia wszystkich paladynów na Eltu oraz modlitwy?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1.Czy obrażenia błyskawicy w Szponie zależne są od inteligencji?
2.Czy przy każdym ulepszaniu Szpona trzeba trzymać karmę na poziomie 100 u Beliara, czy to tylko początkowy wymóg?
3.Istnieje jakiś sposób na szybkie nabicie karmy u Beliara nie wliczając w to wytłuczenia wszystkich paladynów na Eltu oraz modlitwy?
2. Raczej nie trzeba.
3. Zabicie Kruka i smoków,zabijanie npc.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
1) Czy runy z przywołaniem mogą się wyczerpać? Moja runa przywołania szkieletu przestała działać.
2) Wszystkich Opiekunów odnajduje się na terenie Khorinis?
3) Wszystkie Chromaniny odnajduje się na terenie Górniczej Doliny?

Proszę nie podawać dokładnych lokacji Opiekunów i Chromaninów.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1) Czy runy z przywołaniem mogą się wyczerpać? Moja runa przywołania szkieletu przestała działać.
2) Wszystkich Opiekunów odnajduje się na terenie Khorinis?
3) Wszystkie Chromaniny odnajduje się na terenie Górniczej Doliny?

Proszę nie podawać dokładnych lokacji Opiekunów i Chromaninów.
1. Na pewno runa przyzwania demona lenga od opiekunów się wyczerpuje (tylko dla maga).
2. Tak
3. Tak

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jest ograniczenie w liczbie przyzwań na dany dzień.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie pierdziel, bo nie ma takiego ograniczenia. Jest ograniczenie ile łącznie możemy użyć runy (10) po czy można zawrzeć pakt z Eligorem, dzięki któremu kosztem hp stałego można przywoływać dalej.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak ale za darmo można przywołać 10 razy

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Temu nie zaprzeczałem, tylko wypowiedzi Vergila, który pisał, że jest ograniczenie na dzień, co jest kompletną bzdurą. 

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Temu nie zaprzeczałem, tylko wypowiedzi Vergila, który pisał, że jest ograniczenie na dzień, co jest kompletną bzdurą.
Przecież jest ograniczenie na dzień,nie można sobie wyczarować przykładowo 30 szkieletów goblinów,bo runa przestaje działać na pewien czas.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A przepraszam, nie doczytałem dokładnie. Myślałem, że to było w kontekście run Lenga.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Nosz co jest z tym Thorbenem... Miał mnie nauczyć otwierać zamki jak uwolnię Elvricha, a nie chce tego zrobić :(
Uczy po uratowaniu Gritty albo przyniesieniu księgi Lehmara,ale lepiej nauczyć się u Ramireza za 150 golda aniżeli przepłacać 1 k  u Thorbena.
Uratowaniu Gritty? To jest jeszcze jakiś quest z Grittą? Zapłaciłem za Grittę u Matea, uratowałem Elwrycha, a ten nie uczy.
No cóż, muszę zgarnąć złoto by zapłacić Kantarowi, bo zapomniałem wsadzić go do pierdla wcześniej :D

Sellinaris

Sellinaris

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się wykonuje te święte strzały z wody święconej do łuku (święty posłaniec czy jakoś tak w mieście nieumarłych w dolinie cieni)? Wpis w dzienniku mam, ale nie wiem na czym je zrobić. Stół alchemiczny odpada, bo próbowałem.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak się wykonuje te święte strzały z wody święconej do łuku (święty posłaniec czy jakoś tak w mieście nieumarłych w dolinie cieni)? Wpis w dzienniku mam, ale nie wiem na czym je zrobić. Stół alchemiczny odpada, bo próbowałem.
Spróbuj na pile tak jak zwykłe strzały.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Jak pokonać Dakata tego umarłego szkieleta paladyna w Dolinie Cieni?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Rozpieprzyć go Szponem z duszą bydlaka Sen'yaka,a jak grasz magiem to masz przesrane.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Mam przesrane co robić? A tego Dakate trzeba ukatrupić żeby fabuła poszła do przodu w Dolinie Cieni?

Znalazłem runę leczniczą pierwszego kręgu. Po tym jak ją założę i wyciągnę to nie da się z niej czarować a jak schowam to znika z mojego ekwipunku.  :pokerface:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tak musisz go zabic
Bo możesz używać tylko run które sam potrafisz stworzyć

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Tak musisz go zabic
Bo możesz używać tylko run które sam potrafisz stworzyć

Straszne kombinatorstwo, ale udało mi się go pokonać podstępem.
Wykorzystałem trzy zwoje pięści wichru które miałem i zdmuchnąłem go z krawędzi koło mostu wiszącego trzy razy. Cały czas wabiąc go z powrotem na górę. Kiedy już po tym miał jakieś tylko 20% życia przywołałem kamiennego golem i dwa demony i dobijałem szkielety do tego. Zużyłem prawie wszystkie mikstury manny, ale w końcu pokonałem dziada.

A te runy to jakieś wygibał mocny. W dwójeczce sam musiał robić sobie runy, ale jeśli jakieś znalazł to działały. W goticzku jedynce runy można było hurtowo kupować. Tego mi zawsze brakowało w dwójce.

0 użytkowników
Do góry