Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402656 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402656

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@meserszmit007
1.Musisz jedno oddać myśliwemu Gromowi za poparcie i bodajże do mikstury jest potrzebne,ale tylko w Bractwie.
2.Z 1 możesz przekuć,ale nie za dużo.
3.Można i w drugim,szpon jest kosa,ale jeżeli grasz wojownikiem to nie polecam,bo nie ma przyjemności z walki nim.
@Damian11131
1h,nie używaj broni magicznych,bo są zbugowane.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@meserszmit007
1.Musisz jedno oddać myśliwemu Gromowi za poparcie i bodajże do mikstury jest potrzebne,ale tylko w Bractwie.
2.Z 1 możesz przekuć,ale nie za dużo.
3.Można i w drugim,szpon jest kosa,ale jeżeli grasz wojownikiem to nie polecam,bo nie ma przyjemności z walki nim.
@Damian11131
1h,nie używaj broni magicznych,bo są zbugowane.
Ale chłam ,same 1h w tej modyfikacji... Używam szponu beliara z duszą arcydemona i ten piorun jest jakiś idiotyczny-
używam mora ulartu na orku, wpada piorun jako ostatni strzał i nic z niego nie mogę wyciągnąć.
Ogólnie tak sobie myślę, że zamiast poszerzać fabuły, która i tak jest dobra, dodawać nowych broni itd. mógłby ktoś wydać modyfikację naprawiającą WSZYSTKIE bugi gothica, a te są w większości bardzo irytujące.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Wonsz
Ale nadal trzeba mieć 50+ karmę u beliara, tak? I czy uriziel i tak nie byłby lepszą bronią magiczną?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Wonsz
Ale nadal trzeba mieć 50+ karmę u beliara, tak? I czy uriziel i tak nie byłby lepszą bronią magiczną?
50,albo 100. Obydwie są zbugowane i gra na nich jest nudna.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz
Tak, jak wbijesz na etlu to wpada ci coś koło 200 karmy u beliara więc na włożenie duszy arcydemona też starczy.
W takim razie, jaka jest najlepsza broń niemagiczna?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Wonsz
Tak, jak wbijesz na etlu to wpada ci coś koło 200 karmy u beliara więc na włożenie duszy arcydemona też starczy.
Klątwa Azgalora z Dakata,280 dmga chyba jak na rozdział 2. Są też bronie z Dakata/Sengi wymagające 500 siły,ale mające koło 600 dmga. Nie wiem jak pomiędzy,nie grałem wojem na 1.3.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz
Klątwa Azgalora z Dakata,280 dmga chyba jak na rozdział 2. Są też bronie z Dakata/Sengi wymagające 500 siły,ale mające koło 600 dmga. Nie wiem jak pomiędzy,nie grałem wojem na 1.3.
Jutro się upewnię, właśnie przechodzę doline cieni.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Owszem najlepszym mieczem niemagicznym od 2 do conajmniej 4 rozdziału jest klątwa azgalora zadająca 280 dmg.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Moim zdaniem walka 1H wojownikiem to głupota,on ma za zadanie wbić jak najwięcej siły,zdobyć jak najpotężniejszą broń i kosić przeciwników ciosami,a 1H bardziej pasuje łucznikowi.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To już zależy jak kto woli, ja osobiście wole jednoręczną bo szybsza i wyuczyłem się uników i ciosów na tyle dobrze że spokojnie mogę 12 orków załatwić za jednym razem. Tu trzeba wyczuć kiedy przeciwnik zaatakuje, trening czyni mistrza nie :v

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Też kiedyś (w zwykłym NK) lubiałem 1H,bo nie było za bardzo broni 2H na początku gry,ale kiedy przychodziło do walki ze smokami to zawsze żałowałem i od tego czasu zawsze jechałem w dwurękę,nawet magiem(kostur)  ceniąc sobie zasięg ponad szybkość-niby ciosy wolne,ale przeciwnik nie może podejść.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szpon Beliara zżera Azgalora na śniadanie :P
https://www.youtube.com/watch?v=GmpYjPTSXF4

Broń dwuręczna wcale nie jest wolna :P
Odczuwam konsekwencje wyboru poziomu łatwego- niewykorzystane 150 punktów nauki.
Ciekawe skąd wezmę 3k życia na pancerz Dakata :(

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
No, ale 2h i tak wolna w porównaniu do 1h .

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No, ale 2h i tak wolna w porównaniu do 1h .
Tak to prawda ale nadrabia zasięgiem rażenia (przynajmniej w części przypadków).

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
Ciekawe skąd wezmę 3k życia na pancerz Dakata :(

no właśnie... ja zatrzymalem sie na 2500 i ledwo co idzie..jakies rady? zaostaly mi ledwo 2 winogrona a reszta wszystko zjedzone i wyzbierane. 4R początek
i tak btw, dopiero po 5R mozna kupic ciezki pancerz strazy Ś? bo puki co biegam w pancerzu kruka

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ja zbroję Dakata założyłem dopiero na Irdorath po wypiciu 2 Embarli Firgastro,ale bez problemu da się gdzieś w 4-5. Nie wolno ważyć jakichś mikstur z ciemnych grzybów czy mięs kopaczy,a wszystkie rdesty ładować w miksturę z korzenia leczniczego. Ponadto wszystkie wina,tabliczki,jedzenie,książki,poty z jagód,giny i tak dalej. Zacząłem teraz grać palkiem i mam zamiar wbić 3 k hp dosyć szybko,także w najbliższym czasie zamieszczę screena na jakim etapie uda mi się to osiągnąć.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Co jest lepsze: kusza lowcy smokow czy magiczna kusza + 55 inta?

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest lepsze: kusza lowcy smokow czy magiczna kusza + 55 inta?
55 inta? Kusza łowcy smoków lepsza.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
ofc ze magiczna będzie lepsze tyko inta podbij

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry