O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4433258
Odpowiedzi 14149
Wonsz
Co się stanie jeśli odmówię uratowania Gritty albo nie dam złota Thorbenowi na poszukiwanie zaginionej przez straż? Wywiozą ją do Jarkendaru?
casual
Siema, chciałbym pierwszy raz podejść do Returninga i czy można przejść go szponem? Jeśli tak to czy warto w tym wypadku szkolić PŹ za pomocą PN, czy na samych bonusach jechać? Dzięki za pomoc i pozdrawiam
Ok dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie gdzie ten demon jest. Pytam póki mam okazje Sprawdzałem w spisie bossów i go nie ma.I jeszcze jedno, gdzie jest opcja szukaj na tym forum , gram pierwszy raz i nie robiłbym głupiego spamu tylko sobie wyszukał, ale nie moge jej zlokalizować.
Żelazko
Cytat: Żelazko w 2015-05-20, 12:20Co się stanie jeśli odmówię uratowania Gritty albo nie dam złota Thorbenowi na poszukiwanie zaginionej przez straż? Wywiozą ją do Jarkendaru?Wydaje ci się,że komuś naprawdę by się chciało robić tak niesamowicie fabularny wątek? Nic się nie stanie,będzie tam siedzieć do końca gry,ewentualnie w 4 rozdziale zaciupią ją orkowie,którzy się tam zrespią.
Simon Said Moderator
Szulwik
Cytat: Szulwik w 2015-05-19, 21:35Czy eksterminacja paladynów na etlu przed zrobieniem questa z Gomezem będzie dobrym pomysłem? W 4 rozdziale zrespi mi się wystarczająco dużo tych poszukiwaczy?15 razy kurwa pisali żeby tego nie robić bo się z karmą nie wyrobi, zapytam się jeszcze raz może coś się zmieniło
Czy eksterminacja paladynów na etlu przed zrobieniem questa z Gomezem będzie dobrym pomysłem? W 4 rozdziale zrespi mi się wystarczająco dużo tych poszukiwaczy?
@KOMPATYBILNY Dzięki za ciepłe słowa i gorącą przemowę względem Szulwika,która być może wywrze pozytywny wpływ na jego dalszą karierę
K0nopa
@Żelazko jedynie moim zdaniem nie oplaca sie skrzydel i żuczawek uczyc.
Krieghen
takie pytanie- czy ukończoną dolinę cieni w 3R można wybić czy do czegoś będzie potrzebne?
Damian11131