Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433258 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433258

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co się stanie jeśli odmówię uratowania Gritty albo nie dam złota Thorbenowi na poszukiwanie zaginionej przez straż? Wywiozą ją do Jarkendaru?
Wydaje ci się,że komuś naprawdę by się chciało robić tak niesamowicie fabularny wątek? Nic się nie stanie,będzie tam siedzieć do końca gry,ewentualnie w 4 rozdziale zaciupią ją orkowie,którzy się tam zrespią.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, chciałbym pierwszy raz podejść do Returninga i czy można przejść go szponem? Jeśli tak to czy warto w tym wypadku szkolić PŹ za pomocą PN, czy na samych bonusach jechać? Dzięki za pomoc i pozdrawiam :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Siema, chciałbym pierwszy raz podejść do Returninga i czy można przejść go szponem? Jeśli tak to czy warto w tym wypadku szkolić PŹ za pomocą PN, czy na samych bonusach jechać? Dzięki za pomoc i pozdrawiam :)
Można,szpon z duszą demona Sen'yaka rżnie wszystko. Jeśli chodzi ci o HP,to nie ma sensu się tego uczyć,bo na samych bonusach można wbić ze 4 k hp do końca gry.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie gdzie ten demon jest. Pytam póki mam okazje :D Sprawdzałem w spisie bossów i go nie ma.
I jeszcze jedno, gdzie jest opcja szukaj na tym forum :P, gram pierwszy raz i nie robiłbym głupiego spamu tylko sobie wyszukał, ale nie moge jej zlokalizować.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ok dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie gdzie ten demon jest. Pytam póki mam okazje :D Sprawdzałem w spisie bossów i go nie ma.
I jeszcze jedno, gdzie jest opcja szukaj na tym forum :P, gram pierwszy raz i nie robiłbym głupiego spamu tylko sobie wyszukał, ale nie moge jej zlokalizować.
Lewy górny róg: The Modders-wyskoczy kilka odnośników,pierwszy z nich to szukaj. Demona musimy przywołać,do tego musimy mieć 4 sfery oraz runę Mora Ulartu. Zobacz w poradniku Warda jak to zdobyć,bo strasznie dużo opisywania.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Co się stanie jeśli odmówię uratowania Gritty albo nie dam złota Thorbenowi na poszukiwanie zaginionej przez straż? Wywiozą ją do Jarkendaru?
Wydaje ci się,że komuś naprawdę by się chciało robić tak niesamowicie fabularny wątek? Nic się nie stanie,będzie tam siedzieć do końca gry,ewentualnie w 4 rozdziale zaciupią ją orkowie,którzy się tam zrespią.

Szkoda.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jak nie zapłacisz straży, to możesz sam jej poszukać. Znajdziesz ją wychodząc z miasta od strony Lobarta. Idąc w prawo w las i tam, gdzie miałeś obóz czarnych goblinów z namitotem, tam trafisz na bandytów.

Btw. Żelazko trzeba nauczyć się wszystkich umiej. myśliwkich, bo Ci wzrośnie int, a trofea ze zwierząt mozesz wszystkie sprzedać.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
KOMPATYBILNY już? Wypłakałeś swoje żale? Czy mam się szykować na kolejną porcję gówna z twojej mordy?

Post połączony: 2015-05-20, 15:28
Czy eksterminacja paladynów na etlu przed zrobieniem questa z Gomezem będzie dobrym pomysłem? W 4 rozdziale zrespi mi się wystarczająco dużo tych poszukiwaczy?
15 razy kurwa pisali żeby tego nie robić bo się z karmą nie wyrobi, zapytam się jeszcze raz może coś się zmieniło :facepalm:

ohh, wybacz że nie chce mi się 500 stron przeglądać. Jak mogłem.

Post połączony: 2015-05-20, 15:30
@KOMPATYBILNY
Dzięki za ciepłe słowa i gorącą przemowę względem Szulwika,która być może wywrze pozytywny wpływ na jego dalszą karierę  :P

Tak. Doszedłem do wniosku że nie powinienem tu pisać, bo to dla mnie za wysoki poziom. Po protu elita gier, kultury, i całej reszty. Z elitarnym tytułem "chamski zjeb"

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
500 stron powiadasz? Jest taka bardzo ciekawa opcja zatytułowana "Szukaj". Bierz przykład z kolegi u góry,któremu wystarczyła ta informacja. Można jej czasami użyć zamiast zaspamowywać forum pytaniami,na które odpowiedź dostępna jest na forum.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Kurde chyba jakis bug. Gram na poziomie trudnym. Dobilem na czysto 84 sily i ide do harada. Chce zostac jego czeladnikiem. Przyjmuje mnie ale nie dostaje 5 punktow sily. O co tu chodzi?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy to normalne,że ten rytuał oświecenia magów wody trwa i trwa z pół godziny? Sterczę tam i sterczę,dawno zabiłem 4 fale sług zła i nic się nie dzieje,a Saturas odpowiada mi tylko "Niech cię chroni Adanos".

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
@Żelazko jedynie moim zdaniem nie oplaca sie skrzydel i żuczawek uczyc.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Żelazko jedynie moim zdaniem nie oplaca sie skrzydel i żuczawek uczyc.
Opłaca-kosztuje po 1 PN,a daje inta. Mag ma się uczyć każdej umiejętności do 5 PN.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
takie pytanie- czy ukończoną dolinę cieni w 3R można wybić czy do czegoś będzie potrzebne?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
takie pytanie- czy ukończoną dolinę cieni w 3R można wybić czy do czegoś będzie potrzebne?
W pizdu wszystkich do piachu.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
dzięki na taką odpowiedz liczyłem :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, użyłem opcji szukaj, nawet użyłem google, więc jak ktoś się przywali, to zajebię.

Co zrobić aby w 7 rozdziale nie obrywać piorunem po uderzeniu orka?

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba trzeba najpierw rozwalić opiekunów 

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Opłaca się uczyć jeśli pracujesz dla Constantina.

0 użytkowników
Do góry