Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4401470 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4401470

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
25 siły w tyłek, no świetnie...
Bez przesady,nawet na rzeźniku idzie wbić 300 siły w 2 rozdziale więc 25 to nie tak dużo.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Albo po prostu umiejętności myślenia i odpowiedniego użycia zwojów typu sen,niepamięć itp. Ewentualnie zawsze można zapłacić małą grzywnę.

Zanim oblecę usypiając wszystkich którzy zauważą, to już Ci pierwsi się obudzą. A po za tym, koszty będą zapewne większe niż zyski.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Co ty wogóle gadasz. Na zadanie z pucharami mając 70 czy 80 zręki straciłem 1 zwój snu-musiałem uśpić Gerbrandta,który siedział sobie przed domem. Z Gomezem też banał,otwierasz drzwi na skradaniu,wchodzisz i zamykasz,przecież te pierdoły nie potrafią drzwi otworzyć i można okradać do woli.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak. A potem grzywnę bulić.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Faktycznie,grzywna w GD bardzo boli zwłaszcza,że grasz wojownikiem. Rozumiem na magu,ale na woju zawsze od 2 rozdziału miałem conajmniej 15 tysięcy golda zapasu,a w 5 rozdziale udało mi się dorwać w sumie 250 k golda,z czego 190 poszło na karmę u Innosa. Wojownik potrzebuje kasy jedynie na poty hp i naukę.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Faktycznie,grzywna w GD bardzo boli zwłaszcza,że grasz wojownikiem. Rozumiem na magu,ale na woju zawsze od 2 rozdziału miałem conajmniej 15 tysięcy golda zapasu,a w 5 rozdziale udało mi się dorwać w sumie 250 k golda,z czego 190 poszło na karmę u Innosa. Wojownik potrzebuje kasy jedynie na poty hp i naukę.

Co masz na myśli z rozumiem na magu ? Mag jak ma forse to szybko ją wdaje ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nie rozmawiamy o tym czy grzywna boli, czy nie, tylko o tym że kradzież bezproblemowa w tej grze nie istnieje.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Duke Nukem
A nie? Żeby postać była coś warta trzeba kupować wszystkie możliwe książki i przepisy,a w dodatku mana też szybko schodzi.
@Szulwik
Istnieje,trzeba mieć wyczucie i logicznie myśleć. Chyba oczywiste,że jak ktoś jest blisko to usłyszy chrobotanie w zamku.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy są jakieś sposoby nabicia karmy u Innosa prócz modlitwy oraz zabijania poszukiwaczy? Tego pierwszego mi się nie chce robić (-55 karmy mam, więc trochę się zejdzie), a co do poszukiwaczy, to zostali mi tylko ci w obozie Dextera, a tylu poszukiwaczy naraz to jeszcze nie dam rady wybić.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
mozesz powybijac smoki

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mozesz powybijac smoki

hmmm... A coś przed 4 rozdziałem?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Zamiast biadolić,że się nie chce to już byś nabił modlitwą. 55 karmy to tylko 27500 złota.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tylko? Chyba aż 27,5k złota.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Eee? Zdarzało mi się więcej zarabiać na jednej partii trofeów u Alfreda.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Weź lepiej przestań grać w tego moda bo masz kurwa bez przerwy jakieś problemy. A to kradzież ble, a to kasy nie ma na modlitwę (swoją drogą to ja nie wiem jak w tym modzie może kasy brakować). Postać to masz tak zacofaną jak na 3 rozdział że aż żal patrzeć. Ciągle Ci coś nie pasuje to graj w podstawkę.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Weź lepiej przestań grać w tego moda bo masz kurwa bez przerwy jakieś problemy. A to kradzież ble, a to kasy nie ma na modlitwę (swoją drogą to ja nie wiem jak w tym modzie może kasy brakować). Postać to masz tak zacofaną jak na 3 rozdział że aż żal patrzeć. Ciągle Ci coś nie pasuje to graj w podstawkę.

1. Ja po prostu się pytam, oraz stwierdzam fakty. Na nic nie narzekam
2. Nie każdy musi być proosem
3. Jak ci się nie podobają moje posty to ich nie czytaj
4. To jak gram, to nie twój interes
5. Zluzuj porty, bo spiąłeś się jak cygan przy gruzie
6. Pamiętaj że na grach świat się nie kończy
7. Idź obejrzeć let's playa z jakiejś nowej gry (Wiedźmin 3 dziś wyszedł), aby być prosem, i móc spinać dupę w kierunku innych graczy.
8. Od tego właśnie jest forum aby wymieniać swoje poglądy, oraz zadawać pytania. Jeśli Ci się nie podobają jakieś pytania, lub krytyczne uwagi to załóż sobie forum wzajemnej adoracji dla danej gry.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
@Szulwik jak juz Cie ściska na 27,5k golda, to najpierw idziesz nunu do łożka ( najlepiej kolo paladyna albrechta w obozie za palisadą- bo najblizej kapliczki jest) i zwykla modlitwa a zaraz po tym 500 zlotka i masz w efekcie za pol ceny i sie juz nie mazgaj :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik jak juz Cie ściska na 27,5k golda, to najpierw idziesz nunu do łożka ( najlepiej kolo paladyna albrechta w obozie za palisadą- bo najblizej kapliczki jest) i zwykla modlitwa a zaraz po tym 500 zlotka i masz w efekcie za pol ceny i sie juz nie mazgaj :)

Kurde, czemu zadanie pytania dla was jest mazgajeniem? Człowiek zadaje normalnie pytanie, i znajdzie się znajdzie się proos co albo ogląda wszystkie let's playe, albo przeszedł to 10 razy, i od razu z pogardą do kogoś kto gra pierwszy raz. Zrozumcie że nie każdy musi być tak zajebiści jak wy. Jeśli macie odpowiadać plując jadem, to w ogóle nie odpowiadajcie.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Płaczesz o byle gówno, przez 50 postów to samo... Musze mieć 1000 zręczności żeby kogoś okraść, widzą mnie przez ściany. Ej ej jak wy macie po 300 siły w 2 rozdziale, ja nie mam ej no weźcie pomożcie. Pisali Ci po 10 razy ale kurwa nie, nie dociera lepiej płakać dalej.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Daj przykład, gdzie spytałem się chociaż 2 razy o to samo cwaniaczku.

0 użytkowników
Do góry