Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4406426 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4406426

Odpowiedzi 14149

szpaqszpaq

szpaqszpaq

Użytkownicy
posty33
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć zręcznoćci żeby ludzie nie widzieli przez ściany jak okradamy skrzynie ? Mam już 105 i dalej widzą.

Oi

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Taki już urok tej gry. Jest to bug, i zręczność w tym przypadku nie ma nic do tego. Musisz mieć po prostu farta.

Gdzie jest klucz do magazynu paladynów na zamku w gd? W poradniku Warda jest napisane że na dachu nad bramą, ale u mnie go tam nie ma. Patch 1.3 Rebelance 2.1 jak coś.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Taki już urok tej gry. Jest to bug, i zręczność w tym przypadku nie ma nic do tego. Musisz mieć po prostu farta.
To nie jest bug. To jest celowy zamysł twórców. Fakt, że chujowy i nierealistyczny ale jednak. I tak, zależy od zrecznosci, ale to nie jest tak że 100-widzą 200-nie widzą. Tylko przykladowo otwierając skrzynie mając 20 zrecznosci widzi Cie cale miasto, a otwierając skrzynie mając 150zręcznosci widzą Cie tylko w okręgu 5 metrow czy jakoś tak.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

Gdzie jest klucz do magazynu paladynów na zamku w gd? W poradniku Warda jest napisane że na dachu nad bramą, ale u mnie go tam nie ma. Patch 1.3 Rebelance 2.1 jak coś.
Jest tam.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Mam 7 płytek pełzacza. Gdzie mogę zdobyć pozostałe 3 bez nauki tej umiejętności patroszenia pełzaczy?

Złoto-brązowa tekstura ciężkiej zbroi najemników mi się nie podoba. Jest jakiś sposób aby przywrócić domyślną starą teksturę owej zbroi?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam 7 płytek pełzacza. Gdzie mogę zdobyć pozostałe 3 bez nauki tej umiejętności patroszenia pełzaczy?

Złoto-brązowa tekstura ciężkiej zbroi najemników mi się nie podoba. Jest jakiś sposób aby przywrócić domyślną starą teksturę owej zbroi?
Nigel ma płytki po misji u zabójców,niemniej jednak i tak musisz się nauczyć tej umiejętności,bo nie skończysz gry.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Gomanem możesz zmienić na jaką chcesz.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Strażnik Swiatynny może założyć hełm łowcy smoków?  

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
A jak tym się posługiwać bo program jest po niemiecku i wygląda na dość skomplikowanego. Jest wersja angielska?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak tym się posługiwać bo program jest po niemiecku i wygląda na dość skomplikowanego. Jest wersja angielska?
Cygarek, to naprawde nie jest trudne. Wystarczy wejsc w forumową wyszukiwarke i wpisać "goman". http://themodders.org/index.php?action=search2

KOMPUTER:
Spoiler

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To nie jest bug. To jest celowy zamysł twórców. Fakt, że chujowy i nierealistyczny ale jednak. I tak, zależy od zrecznosci, ale to nie jest tak że 100-widzą 200-nie widzą. Tylko przykladowo otwierając skrzynie mając 20 zrecznosci widzi Cie cale miasto, a otwierając skrzynie mając 150zręcznosci widzą Cie tylko w okręgu 5 metrow czy jakoś tak.

W takim razie chcieli to zrobić inaczej, ale im nie wyszło, tak więc powstał bug. No bo kurde nieważne jaka zręczność, ale npc musieliby widzieć przez ściany, i mieć wyczulony słuch 10 razy bardziej niż zwykły człowiek, skoro widzą z sąsiedniego domu. I to jeszcze śpiąc.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

W takim razie chcieli to zrobić inaczej, ale im nie wyszło, tak więc powstał bug. No bo kurde nieważne jaka zręczność, ale npc musieliby widzieć przez ściany, i mieć wyczulony słuch 10 razy bardziej niż zwykły człowiek, skoro widzą z sąsiedniego domu. I to jeszcze śpiąc.
Nie jest to bug,a gra nie odzwierciedla świata rzeczywistego. W innym wypadku samo rzucanie czarów,albo istnienie smoków byłoby bugiem.
@Damian11131
Nie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli de facto zrobienie misji z Gomezem, statuetkami dla gildii kupców, oraz z krwawymi pucharami wymaga chyba z 1000 zręczności.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
150-200 + fart i niesamowite wyczucie chwili przestepstwa.

KOMPUTER:
Spoiler

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Albo po prostu umiejętności myślenia i odpowiedniego użycia zwojów typu sen,niepamięć itp. Ewentualnie zawsze można zapłacić małą grzywnę.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co w ogóle ten hełm dodaje? :p

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam dwa problemy.
1. Nie mogę spać mam tylko wiadomości " Koszmary nie pozwalają ci zasnąć". Jest to cześć jakiegoś zadania ? A i nie jestem opętany bo piłem miksturkę  i nie pomaga.
2. Dołączenie do Najemników, a dokładnie zdanie dla Onara czyli oczyścić okolic grobowca. Otóż oczyściłem całą okolice grobowca było tam kilka szkieletów goblinów, krwiopijcy , polna bestia, oczyściłem nawet sam grobowiec na kodach ale nadal nic. Możliwe że to wina tego że nie mogę spać bo może  muszę się przespać  i przyjść do niego bo ja  używam konsoli set time 11:45.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Damian11131
25 siły i jakiś def.
@desti2
1. Limit snu,możesz spać 9 h dziennie.
2.Między 11;45,a 12;15 następnego dnia powinien do ciebie zagadać niezależnie czy zabiłeś moby.

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz
1. Dzięki użyłem kodu i itpo_sleeplimit_off
2. Miałem racje musiałem się  przespać kod na zmianę  czasu niedziałań.
Dzięki za pomoc.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
25 siły w tyłek, no świetnie...

0 użytkowników
Do góry