Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4411496 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4411496

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Zapewne nikt nie ma tych kluczy. Podobnie jest ze skrzynią w obozie bandytów w jarkendarze obok dextera. Niedoróbstwo returninga.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zapewne nikt nie ma tych kluczy. Podobnie jest ze skrzynią w obozie bandytów w jarkendarze obok dextera. Niedoróbstwo returninga.
W sensie Estebana nie Dextera? Co ciekawe,Juan ma klucz do "skrzyni w kryjówce Estabana" i opisany,że pasuje do skrzyni za Estebanem. Niestety,nie pasuje ^.-.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy są jeszcze jakieś receptury na siłę prócz tych ze smoczych korzeni, oraz serc orków? Podobno goblińskie berserkery mają smocze korzenie, ale ciężko ich znaleźć, natomiast wybijanie orków jest cholernie żmudne (Jeśli rzeczywiście jest 1500 orków jak napisał Wonsz, to 1500/100=15 mikstur. Każda mikstura po 2 pkt siły, czyli 15*2=30. Mało). Jak tak się patrze, że niektórzy mają jakieś 300 siły, to nie chce mi się wierzyć, że tylko z nauki, tabliczek, i tych dwóch mikstur.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
podobnie jak dwie skrzynie w zatopionej wieży X, rowniez trzeba miec klucze, ale skąd? :P

Czy są jeszcze jakieś receptury na siłę prócz tych ze smoczych korzeni, oraz serc orków? Podobno goblińskie berserkery mają smocze korzenie, ale ciężko ich znaleźć, natomiast wybijanie orków jest cholernie żmudne (Jeśli rzeczywiście jest 1500 orków jak napisał Wonsz, to 1500/100=15 mikstur. Każda mikstura po 2 pkt siły, czyli 15*2=30. Mało). Jak tak się patrze, że niektórzy mają jakieś 300 siły, to nie chce mi się wierzyć, że tylko z nauki, tabliczek, i tych dwóch mikstur.

po screenie Maciusia z 300 str, uparłem sie dobic to tego poziomu, i ledwo po rozpoczeciu 3 rozdzialu i wybiciu 70% GD mam juz 290 sily, wiec sie da :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
podobnie jak dwie skrzynie w zatopionej wieży X, rowniez trzeba miec klucze, ale skąd? :P

po screenie Maciusia z 300 str, uparłem sie dobic to tego poziomu, i ledwo po rozpoczeciu 3 rozdzialu i wybiciu 70% GD mam juz 290 sily, wiec sie da :)
Do jednej ze skrzyń daje klucz Xardas gdy gramy nekromantą,ale druga podobnie jak skrzynie w kopalni i u bandytów pozostaje zamknięta na wieki...

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ehh, czyli jednak trzeba się bawić z orkami...Ehh, szkoda że wykupiłem i wykorzystałem wszystkie deszcze ognia, tak by kilku za raz szło. Ehh, czeka mnie żmudne wybijanie tego wszystkiego. Ależ mi się kurwa nie chce. :antyprops:

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
krótkie pytanie, jak bylo to sory. 3r szpon beliara ulepszam na 2H i mam 195 dmg, problem ze duza senyaka zostaje w ekwipunku. u belka karma 237. brak opcji w kapliczce belka poza oddzaniem dusz i zwyklą modlitwą.
Jak połączyć szpon z duszą- lub kiedy? 4R? (1.3.1)

problem solved - wystarczylo pogadac z X.

post do usunięcia

Shiro

Shiro

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ehh, czyli jednak trzeba się bawić z orkami...Ehh, szkoda że wykupiłem i wykorzystałem wszystkie deszcze ognia, tak by kilku za raz szło. Ehh, czeka mnie żmudne wybijanie tego wszystkiego. Ależ mi się kurwa nie chce. :antyprops:
wcale nie tak długo niezła zabawa jest  wczoraj  większość orku w GD wybiłem łucznikiem fajnie było patrzeć stoisz sobie na murku a orkowie padają :D

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wcale nie tak długo niezła zabawa jest  wczoraj  większość orku w GD wybiłem łucznikiem fajnie było patrzeć stoisz sobie na murku a orkowie
padają
To jest właśnie słabe w Returningu, że bardzo szybko stajemy się bossem który może bez problemu wyczyścić całą mapę, wg na trudniejszych poziomach ork powinien być problemem do końca gry, w przeciwnych razie gra jest całkowicie nie logiczna.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Na normalnym poziomie trudności można osiągnąć conajmniej 380 siły w 2 rozdziale.

Psalm 19

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
wcale nie tak długo niezła zabawa jest  wczoraj  większość orku w GD wybiłem łucznikiem fajnie było patrzeć stoisz sobie na murku a orkowie
padają
To jest właśnie słabe w Returningu, że bardzo szybko stajemy się bossem który może bez problemu wyczyścić całą mapę, wg na trudniejszych poziomach ork powinien być problemem do końca gry, w przeciwnych razie gra jest całkowicie nie logiczna.
Ork problemem do końca gry? To jak wybijałoby się 20osobową grupę orków,których nie sposób odlurować,bo jeden od razu podnosi alarm. Aczkolwiek powinni być silniejsi,bo w 2 rozdziale można osiągnąć nieśmiertelność z eliksirów z aloesu,biżuterii i zbrojki.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz

Na normalnym poziomie trudności można osiągnąć conajmniej 380 siły w 2 rozdziale.
spoko spoko rozkręcam sie. jak wyjdzie i odpale returninga 2.0 to bede bić rekordy :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

O_O O_O O_O O kurde, z czego? Z samych orków, korzeni i tabliczek? Ja mam 3 rozdział, i marne 160 siły  ;(.  A goblińskie berserkery tylko 2 spotkałem. Wielki las czysty, teren za palisadą też.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

O_O O_O O_O O kurde, z czego? Z samych orków, korzeni i tabliczek? Ja mam 3 rozdział, i marne 160 siły  ;(.  A goblińskie berserkery tylko 2 spotkałem. Wielki las czysty, teren za palisadą też.
Nie postarałeś się,przechodzisz grę pod fabułę.Na normalnym można po Jarku mieć ze 200 siły.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie, nigdy nie byłem fanem chodzenia i wybijania wszystkiego co się rusza. Zazwyczaj to czyściłem lasy tak na odwal się ;p. Bardziej mnie interesowało poznawanie fabuły, i różnych ciekawych miejsc. Jednakże zabijam, i zbieram wszystko co zobaczę. Jeśli dam radę rzecz jasna ;p.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
na wojem na trudnym miałem coś 310 siły w 2 rozdziale i to mało mogłem spokojnie mieć 350 gdybym jednej rzeczy nie spierdolił, a można mieć na trudnym myślę, ze 380 spokojnie, a propo maga, jak ktoś gra 1-2 raz niech nie gra magiem, mag wymaga dużego nakładu hajsu, nie można wydawać hajsu na zwoje itp, trzeba znać każdą jaskinię, każdą notatkę, ja teraz przed jarkiem jakies 5h jestem i mam 101 inta na rzeźniku

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest jakiś screen (Najlepiej na mapie) gdzie znajdują się te pieprzone teleporty w tym mieście orków? Pogubić się w tym mieście można  :antyprops:

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest jakiś screen (Najlepiej na mapie) gdzie znajdują się te pieprzone teleporty w tym mieście orków? Pogubić się w tym mieście można  :antyprops:
powodzenia ja za pierwszym razem teleportu do doliny cienia szukalem jakies 20min

Shiro

Shiro

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jak będziesz wychodził od tego dowódcy chyba Ul-Thar się nazywa :D  to od razu  pod nim jest wejście można powiedzieć że piętro niżej znajduję się portal

0 użytkowników
Do góry