Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4421594 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4421594

Odpowiedzi 14149

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wypalone ognisko - niedaleko jaskini gdzie leżą martwi piraci, a na wyspie czai się Aligator boss. List jest w rybie.   Natomiast kolejny jest niedaleko miejsca gdzie Abi zgubiła Krwawa Igle :) pod ścianą przy schodach jest kolejne ognisko.

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę zdobyć  ulumulu? Znacie kod? 
ps: Urshak nie zyje xd

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
itmw_2h_orcprestige
Powinien działać. A co się stało naszemu Urshakowi ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli działa, to potwierdź... ale wątpię!

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: Maciuś
CytujMam pytanie: Gdzie w wersji ReBalance 2.1 jest Tancerz Śmierci?

I nie - nie mogłem poszukać w temacie, bo nigdzie na tym forum nie widzę opcji "szukaj w wątkach".Jeżeli chodzi Ci o miecz dwuręczny - Taniec śmierci to wydaje mi się, iż jest on w którymś sarkofagu w jednym z trzech domów budowniczych : kapłani / strażnicy umarłych / uzdrowiciele.
Masz propsa m.in. za "w którymś sarkofagu". Zupełnie zapomniałem, że w 2.1 można otwierać sarkofagi.

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemano udało mi sie sciagnac save z tego portalu i mam dwa pytania
1. czy nekromanta jest niesmiertelny czy cos bo nic mi hp ni spada jak mnie bija
2. jest jakis sposob na listy dla galahanda bo w tym savie fernado siedzi w
 pace i galahand nie chce od niego listu przyjąc z gory thx

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
AD1 -patch wgrany?!
AD2 - jest kod na list Fernando
Spoiler
itwr_fernandoletter

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to masz dziwne źródło tych save'ów. Nekromanta jest tak samo śmiertelny, jak każda inna klasa. Jak coś w moim zapisie zadanie z Gallahadem jest wykonana, a każda klasa jest dostępna. Wykorzystaj mój.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
A ja mam pytanie odnośnie gildii złodzieji, czy muszę koniecznie kogoś wsypać by przystąpić? Zawsze Rengaru szedł na odstrzał, ale słyszałem że nie muszę nikogo wysłać do paki. Jeśli tak to jak? Wszystkim złodziejom pomóc?

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a gdzie jest twój save? Pamiętam że chyba kiedyś twoje savy  ściągałem ale one nie działały na rebalance 2.1 ale ręki uciąć nie dam. Dasz linka?;d
Save mam z tego forum w temacie "Zapisy" znalazłem.
Jeśli chodzi o list Fernanda to w dzienniku mam zapisane za galahand nie chce chce przyjąć listu od Fernanda ponieważ jego słowo się nie liczy bo siedzi już w więzieniu.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Banał z nk ofc nie musisz jeśli wszystkim pomożesz po złodziejskiemu to kardif i tak powie ci ze ktoś na ciebie czeka za sklepem pana rybki, różnica polega na tym ze Attila da ci klucz bez walki, ofc można go zabić tak czy siak jesli sie chce. W efekcie jeśli oda ci klucz to nauka będzie cie kosztować 50% taniej. I jest to według mnie jedyny słuszny sposób bardziej opłaca się im pomagać a jeżeli wydawać  u andre.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
@2up A to lekko nie dobrze, bo za szybko posłałeś Fernandita do paki ;x I możliwe że nie zrobisz questu od Galla, pewny nie jestem.

@up Dzięks, po prostu zawsze jednego wydawałem ;P

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktoś gdzie są te savy Forciniego?

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zakładka zapisy. Szukaj linka z Chomika.
Są one w wersji 2.1 :)

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: ZarzaPL
Cytat: MaciuśCytujMam pytanie: Gdzie w wersji ReBalance 2.1 jest Tancerz Śmierci?

I nie - nie mogłem poszukać w temacie, bo nigdzie na tym forum nie widzę opcji "szukaj w wątkach".Jeżeli chodzi Ci o miecz dwuręczny - Taniec śmierci to wydaje mi się, iż jest on w którymś sarkofagu w jednym z trzech domów budowniczych : kapłani / strażnicy umarłych / uzdrowiciele.Masz propsa m.in. za "w którymś sarkofagu". Zupełnie zapomniałem, że w 2.1 można otwierać sarkofagi.
Nie zapomnij również o szafkach z książkami (np. w wieży Xardasa), które również można przeszukiwać.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może, gdzie można zdobyć w 1 rozdziale srebrną misę ... potrzebuje do zadania z Gregiem a tą z jego "Skarbu" przypadkowo sprzedałem halvorowi ...

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może, gdzie można zdobyć w 1 rozdziale srebrną misę ... potrzebuje do zadania z Gregiem a tą z jego "Skarbu" przypadkowo sprzedałem halvorowi ...

moze będzie na wysepce ze skarbami gildii zlodzei (tylko nie wiem, w ktorej skrzyni, ale bodajze w ten na klucz od Hanny za oddanie jej ksiegi dlugow Lehmara) lub w pokoju Bromora na pewno bedzie srebrny talerz, ale nie mam pewnosci co do srebrnej misy, lub w tym zamknietym pomieszczeniu w kanałach pod khorinis tam gdzie jest pot na zrecznosc i amulet +10sily..

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Robertinho
Cytat: Kuken w Dzisiaj o 21:25Wie ktoś może, gdzie można zdobyć w 1 rozdziale srebrną misę ... potrzebuje do zadania z Gregiem a tą z jego "Skarbu" przypadkowo sprzedałem halvorowi ...
moze będzie na wysepce ze skarbami gildii zlodzei (tylko nie wiem, w ktorej skrzyni, ale bodajze w ten na klucz od Hanny za oddanie jej ksiegi dlugow Lehmara) lub w pokoju Bromora na pewno bedzie srebrny talerz, ale nie mam pewnosci co do srebrnej misy, lub w tym zamknietym pomieszczeniu w kanałach pod khorinis tam gdzie jest pot na zrecznosc i amulet +10sily..
Niestety ale wszystkie wspomniane miejsca juz wczesniej odwiedzilem ... moze jakies inne ktos zna? No ale dzięki mimo wszystko.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że misa jest tylko jedna dla Grega.

0 użytkowników
Do góry