Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4106228 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4106228

Odpowiedzi 14149

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomozecie z zabiciem tego kamiennego smoka ? do tej pory nie moge sobie pograc bo nie wiem jak go zabic. Przydalby mi sie zwoj na ognistego golema ale uzylem go juz i teraz nie mam jak go pokonac, do przywolania demona musze byc nekromanta. Jestem lowca smokow bron dwureczna, magia mu prawie nic nie robie, gram na trudnym.
Zaladuj potka na speeda, wez uriziela i go lej :)
 Z potkiem na speeda to daje BARDZO DUZO. :)

Rambs

Rambs

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zniszczylem uriziela, gdy bije go bronia to praktycznie hp nie schodzi jesli w ogole schodzi.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uriziela ? chyba szpon beliara ?  Uriziela da sie zniszczyc !? Oo
Byles w swiatyni sniacego ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie potrzebnie żeś zniszczył Uriziela... w zadaniu na początku gry wyraźnie pisało że do zabicia smoków trzeba uriziela mieć, teraz masz poprostu pecha musisz kombinować, albo restart gry albo kod na uriziela...

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Jak się niszczy Uriziela bo też jestem ciekaw?

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Albo chodziło o szpon, albo o robienie z niego runy :lol:

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uriziela sie nie da, bo nikt nie ma takiej opcji dialogowej, to pewny jestem . Dymaj do swiatyni po niego :)

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kradzież kieszonkową masz wyuczoną?
Tak,  mam wyuczoną.
 Ja sie wykoncze psychicznie z tym przekleństwem beliara.. to przez to ze nie nosilem tego  mrocznego pierscienia od pierwszego opiekuna xd
I teraz mam 2/2 energii zyciowej.. cale 470 poszlo w pizd*..  moze to zalezy od karmy, bo u obu mam na minusie..

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogles nie zalozyc pierscienia ? ... :)

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zaczynam grę w Returning i tu moje pytania:
1.ktorego czeladnika wziąć (zawsze w nocy kruka brałem Harada bo kasa ładnie szła ale tutaj słyszałem, ze Bosper też jest opłacalny)
2.jaka gildie wziać?(lubie walkę mieczem jednoręcznym, za czarami nie przepadam i używam ich tylko gdy kogoś ogarnąć nie daję rady. chcę też żeby mi się dość łatwo grało-chcę poznać fabułę returningu najpierw)
3.łuk czy kusza? (w nocy kruka zancznie lepsze były kusze lecz nie lubiłem nimi grać a tutaj krótkim łukiem (dopiero zacząłem grę i tylko taki mam) świetnie mi się gra. chcę też żeby wybór łuku czy też kuszy był brany pod uwagę do wyboru klasy-nie mówcie mi, że lepsza kusza jeśli mi zaproponujecie maga ognia....)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
1. Bosper nie jest oplacalny gdyz wszystko ze zwierzat skupuja mysliwi (skory, futra, pazury, kly, po prostu wszystko).
2. Najlepiej nowymi. Strażnik swiatynny ma dobre czary i jest niezly wojownik.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@upup @up
ale jak chce straznika swiatynnego to bron jednoreczna odpada, bo tam trzeba dwureczna zeby sie w ogole dostac

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogles nie zalozyc pierscienia ? ... :)
No normalnie, nie wiedzialem do czego bedzie sluzyl. Zadnych statystyk mi nie dawal, to zawsze zakladalem inny.

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@upup @up
ale jak chce straznika swiatynnego to bron jednoreczna odpada, bo tam trzeba dwureczna zeby sie w ogole dostac

to kogo mi proponujesz? Myśliwy, Łowca czy Paladyn?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Wyzysk11 w Dzisiaj o 13:20Jak mogles nie zalozyc pierscienia ? ... No normalnie, nie wiedzialem do czego bedzie sluzyl. Zadnych statystyk mi nie dawal, to zawsze zakladalem inny.
Przeciez on daje ochronę przed magią:)

Paladyna bierz :)

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Paladyna bierz :)

ok, dzieki. mam jeszcze problem z Moe-na małym lvlu sam nie daje rady go poknać dlatego rzucam kule ognia, potem ubijam go z miecza lecz on zawsze ginie i wszyscy się na mnie rzucają (nie zabijam do czarem tylko go osłabiam początkowo). bug czy po prostu w Returningu można go tylko zabic

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Wyzysk11 w Dzisiaj o 14:53Paladyna bierz
ok, dzieki. mam jeszcze problem z Moe-na małym lvlu sam nie daje rady go poknać dlatego rzucam kule ognia, potem ubijam go z miecza lecz on zawsze ginie i wszyscy się na mnie rzucają (nie zabijam do czarem tylko go osłabiam początkowo). bug czy po prostu w Returningu można go tylko zabic
obstawiam ze uzywasz palaszu lub palaszu bandyty, w returningu ta bron zabija ludzi.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Paladyna? Bez sensu, przecież to już było. bierz Ssmana bo nowy. a bronią jednoręczną walczyć się później po prostu nie opłaca. Tutaj podobnie jak w pierwszych Gothicu wszystkie najfajniejsze bronie (Uriziel, Pan Smoków, Łowca run (czy jak ten topór miał) Klątwa Azgalora) są dwuręczne.

I jeszcze jedno pytanie o tajemniczą wyspę, wykonałem wszystkie zadania, nagadałem załogę na powrót, gadam z Jergenem na koniec....
... i co dalej? W dzienniku pusto, spanie w kabinie nic nie daje, ani nikt z załogi ani Jergen nie ma żadnych nowych opcji dialogowych. Tak więc to Bug czy po prostu o czymś zapomniałem?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie musi uzywac palaszu czy szpady. Kazda bron sieczna i kluta zabija w modzie. Jedynie obuchowa wali w nieprzytomnosc.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno pytanie o tajemniczą wyspę, wykonałem wszystkie zadania, nagadałem załogę na powrót, gadam z Jergenem na koniec....
... i co dalej? W dzienniku pusto, spanie w kabinie nic nie daje, ani nikt z załogi ani Jergen nie ma żadnych nowych opcji dialogowych. Tak więc to Bug czy po prostu o czymś zapomniałem?

Nie masz żadnych zadań do zrobienia w dzienniku? A jaskinie z rudą też zrobiłeś? Najlepiej napisz jakie masz zaliczone... zadania znaczy się!

0 użytkowników
Do góry