Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410512 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410512

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Podczas pierwszej z nim rozmowy należało wybrać właściwe opcje dialogowe. Najwidoczniej wybrałeś chujowe.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba tak bo moge go tylko zapytac :
 "czy masz jakies nowe informacje?" a odpowiada mi :
"Tacy jak ty nie maja tu czego szukac,tutaj mieszkaja szanowni obywatele, a nie włóczędzy i oszusci. Jezeli kiedys uda ci sie zdobyc bogactwo  i szacunek to byc moze spotka cie tu cieplejsze powitanie."
Skąd moglem wiedziec ze on bedzie  mi potrzebny xd... moge to jeszcze jakos odwrocic?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba tak bo moge go tylko zapytac :
 "czy masz jakies nowe informacje?" a odpowiada mi :
"Tacy jak ty nie maja tu czego szukac,tutaj mieszkaja szanowni obywatele, a nie włóczędzy i oszusci. Jezeli kiedys uda ci sie zdobyc bogactwo  i szacunek to byc moze spotka cie tu cieplejsze powitanie."
Skąd moglem wiedziec ze on bedzie  mi potrzebny xd... moge to jeszcze jakos odwrocic?
1.Tak to oznaka, że wybrałeś chujowo -  jak już pisałem.
2.Jeżeli grasz w Gothica nie pierwszy raz to powinieneś już wiedzieć, że istnieje wiele zadań które dostaniesz tylko po wybraniu właściwej opcji dialogowej (np. "Chata Calalorna"). Po prostu zapisujesz gre przed takim dylematem i wybierasz po kolei każdą opcje. Masz też poradnik Warda, który niestety nie zawiera wszystkich zadań ale jednak sporo pomaga : http://www.thereturning.pun.pl/viewforum.php?id=1
3.Nie nie możesz już tego cofnąć według mnie.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Kurwa... może  jak przywolam go jakims kodem to podziala?  Jest taki? :(

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 Kurwa... może  jak przywolam go jakims kodem to podziala?  Jest taki? :(
Tu Ci nie pomoge.

Psalm 19

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rzuc na niego czar zapomnienia i zobacz co sie stanie :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Albo pobij go za miastem i rzuć zapomnienie - może będzie miał ten list w ekwipunku.

rzuc na niego czar zapomnienia i zobacz co sie stanie
Nie jest to wcale takie głupie na jakie wygląda.

Psalm 19

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mozna zdobyc luk cieni?

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety nie pomogło  nawet zapomnienie, pozostaje tylko  kod na jego list... zna ktoś?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem ciekawy czy wykonujecie zadanie "zioła dla Constantio"? W normalnej Nocy kruka można było wszystkie te roślinki odkupić po ich oddaniu, niestety w returningu można odkupić tylko szczaw królewski.

Psalm 19

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kuken-  Łuk Cieni zdobywasz od Falka gdy zostajesz szefem myśliwych :) .

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety nie pomogło  nawet zapomnienie, pozostaje tylko  kod na jego list... zna ktoś?
Spoiler
List polecający Gerbrandta - itwr_gerbrantletter

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, spotkał się ktoś z takim problemem iż pomimo posiadania Ulu-Mulu i noszenia Go orkowie w Ichniejszym mieście Atakują?
Przez to nie ma możliwości dostania się do doliny Cieni, czy coś mylę? Czy eksterminacja większości orków z podziemnego miasta może mieć na to wpływ? Inni Orkowie nie atakują, tylko Ci w mieście.

Macie ewentualnie jakiś kod na Tego "ducha orków" i te przedmioty co trzeba umieścić w piedestałach żeby dostać się do Doliny Cieni? Bo jak rozumiem dostajemy te rzeczy od orków z którymi nie mam żadnej opcji rozmowy...

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kamillo93- jesli zaatakowales orka majac na sobie ulu mulu to masz pozamiatane niestety

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja wiem że nie można atakować orków mając na sobie Ulu-Mulu bo Ono nawet podobno znika. Kwestia w  tym że nie miałem założonego tylko w ekwipunku.  Gdy pójdę gdzieś indziej gdzie jeszcze są orkowie i mam założone to jest normalnie.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Widzisz, bo miasto orków rządzi się trochę innymi prawami. Tam orkowie są bardziej jako NPC chyba traktowani niż mięso do bicia. Np. reagują na kradzieże. Tak więc na pytanie: "Czy eksterminacja większości orków z podziemnego miasta może mieć na to wpływ?" myślę, że odpowiedź brzmi tak. więc wczytaj save sprzed tej rozróby.

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Elathir, bardzo dziękuję za odpowiedź ;) .Tak więc poszukam jakiegoś Save sprzed bo sporo mi się tych zapisów już zrobiło ;) . Te przedmioty które umieszczamy na piedestałach by wejść do doliny cieni dają nam Orki?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dostaniesz od tego najważniejszego, co siedzi w swoich komnatach... (w mieście orków ,rzecz jasna)

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Może nie tyczy się to typowo Returninga, no ale. W kanałach, gdzie jest gildia złodziei, są pewne kraty. Jak się stoi naprzeciwko nich, to po prawej jest pomieszczenie, gdzie jest srebro Coragona i łuk Bospera. Za tymi kratami jest łuk i tabliczka, wiec tam się musi dać wejść. Tylko problem - te kraty coś otwiera, czy trzeba kombinować aż dwa zwoje przemiany w chrząszcza, by się tam przedostać (o ile chrząszcz przejdzie pod kratami)? Szukałem przycisków i podobnych, ale nie mogę znaleźć. W google też nic nie ma. x.x

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może nie tyczy się to typowo Returninga, no ale. W kanałach, gdzie jest gildia złodziei, są pewne kraty. Jak się stoi naprzeciwko nich, to po prawej jest pomieszczenie, gdzie jest srebro Coragona i łuk Bospera. Za tymi kratami jest łuk i tabliczka, wiec tam się musi dać wejść. Tylko problem - te kraty coś otwiera, czy trzeba kombinować aż dwa zwoje przemiany w chrząszcza, by się tam przedostać (o ile chrząszcz przejdzie pod kratami)? Szukałem przycisków i podobnych, ale nie mogę znaleźć. W google też nic nie ma. x.x
Musisz uzyc zwoju przemiany w chrzaszcza, 1 styka bo za kratami znajdiesz 2

0 użytkowników
Do góry