Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4396503 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4396503

Odpowiedzi 14149

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podejdz do dziwnego pomnika/figury przy klasztorze...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Klasztorze Opiekunów czy Magow ognia ? xd

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Zaraz za mostem od klasztoru magów ognia.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam miecz Uriziel i szósty krąg jestem magiem ognia moge jakos z tego miecza zrobić rune fala śmierci? Xardasa juz nie ma bo wybieram się na Dwór Irdorath :[

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Haaa mam ten sam problem, ale uj tam facet masz przeciesz DESZCZ OGNIA :)

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No deszcz ładnie kosi :] ale ciekawi mnie i ta fala :]

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma fali, to jest taki dymek co zabija kilku wrogow w poblizu, nie ma fali :)
Maswe zniszczenia ma tylko nekromanta w runie na 5-6 kregu ?

Marysio

Marysio

Użytkownicy
posty28
Propsy4
  • Użytkownicy
mam kolejny problem. otrzymalem trzecie zadanie od trzeciego opiekuna z palacu vakhana no i do czego zmierzam, kto moglby mnie nauczyc jezyka demonow oprocz Xardas gdyz jestem w 5 rozdziale i tudziez mam problem. Z gory dziekuje:)

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam kolejny problem. otrzymalem trzecie zadanie od trzeciego opiekuna z palacu vakhana no i do czego zmierzam, kto moglby mnie nauczyc jezyka demonow oprocz Xardas gdyz jestem w 5 rozdziale i tudziez mam problem. Z gory dziekuje:)

sprawdz poradnik Warda, KLIK, tutaj jest opisane wszystko

Spoiler
Mądrość Opiekunów:
Zadanie polega na nauczeniu się języka Demonów i odpowiedzeniu na pytania opiekuna.
Trzeciego opiekuna znajdziemy na wysokim płaskowyżu, w pobliżu Farmy Akila(to ten las, który znajduje się nad
farmą).Nazywa się on Tegon jest to opiekun ciemności.Na płaskowyż możemy dostać się od strony północnego lasu idąc
dalej za grupę zbieraczy ziela w kierunku farmy.Rozmawiamy z opiekunem i mówi on nam abyśmy nauczyli się języka
Demonów.Opiekun mówi nam, że Xardas zna ten język.Idziemy do nekromanty i mówi, że nie zna go na tyle dobrze by go
nauczyć i radzi nam odszukać nekromantę Kreola.

Kreol przebywa w Wieży Mgieł w Górniczej Dolinie.Znajduje się za palisadą orków.Niestety górne wejście jest zawalone
więc musimy wejść dolnym.W tym celu musimy iść na plażę i płynąć w prawo do jaskini.Obok niej są 2
szkielety.Znajdujemy nekromantę, jednak on nie będzie zadowolony z tego, że mu przeszkadzamy i pyta nas co tu
robimy.Mówimy mu. że musimy nauczyć się języka Demonów.Pyta nas dlaczego więc odpowiadamy, że wątpimy w jego
moc i wtedy on będzie uczył nas języka.Będzie to nas kosztować 20 PN i kilka tys sztuk złota.Możemy także zabić
Kreola i zabrać książkę z nauką języka, nie stracimy wtedy PN i złota.Gdy znamy już język wracamy do wieży Xardasa i
czytamy wszystkie pulpity w wieży.Czytamy je uważnie i wracamy do Tegona.Mówimy, że znamy język Demonów i że
jesteśmy gotowi na pytania.Jeśli nie znamy odpowiedzi tu je znajdziemy:

Pytania Opiekuna Tegona:

1)Żywioły
2)Bogowie
3)Równowaga
4)Wszystko to razem
5)Wiedza
6)Chaos
7)Beliar
8)To jest moja decyzja
Gdy odpowiemy w takiej kolejności otrzymamy zgodę trzeciego opiekuna.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Witam mam pytanie, jak otworzyć kratę, tą za którą znajduje się łuk i runa w kanałach w khorinis.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kuken - zwój przemiany w chrząszcza. Kosztuje 500 złota więc jeśli nie musisz nie idź tam teraz, w pewnym momencie gry znajdziesz taki zwój, po drugiej stronie kraty też jest jeden żebyś mógł wrócić albo poczekaj do III rozdziału i użyj runy teleportacji.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem że pytanie gdzieś już było, ale zanim się przekopie przez 60 stron to może znajdzie się jakiś dobry samarytanin. Jestem w  dolinie cienia naładowałem oko gniewu idę do kapliczki beliara (mam już dozownik) i okazuje się, że naładowanego oka nie mam ... oczywiście z ekwipunku zniknęła krew demona i orka. Potrzebuje kodu na naładowane oko gniewu lub kodów na krew demona i okra. Proszę o pomoc :)  

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, mianowicie jak ominąć tego cholernego Talamona, mam misje dla 2 opiekuna, przemiana w chrząszcza odpada (no chyba ze można zdobyć jakaś inna niż ta od Zurisa), bug z wyjęciem broni nie działa (bezi chowa bron w okolicy automatycznie), bug z przejściem na "a" także nie działa. Więc? jak to zrobić?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wcinasz zębate ziele, alb chlasz miksturę przyspieszenia. Jak zacznie cię atakować to lecisz na chama, a potem szybko wracasz.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem że pytanie gdzieś już było, ale zanim się przekopie przez 60 stron to może znajdzie się jakiś dobry samarytanin. Jestem w  dolinie cienia naładowałem oko gniewu idę do kapliczki beliara (mam już dozownik) i okazuje się, że naładowanego oka nie mam ... oczywiście z ekwipunku zniknęła krew demona i orka. Potrzebuje kodu na naładowane oko gniewu lub kodów na krew demona i okra. Proszę o pomoc    

Spoiler
Demon - ITMI_BARLOKHEART
 Ork - ITMI_ORCBLOOD

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemano gdzie w jakerandzie znajduje sie specjalna bron na kamiennych straznikow o ktorej mowi saturas(chyba on albo inny mag nie pamietam dobrze;d)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na jednym z Oltarzy w jakiejś swiatyni budowniczych

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy ta bron na straznikow to nocna gwiazda bo cos takiego znalalazlem, to jest to?;d

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, to nie gwiazda. To będzie boski młotek, który leży najprawdopodobniej w budowli przy bagnach albo w tej w dolinie (z pełzaczami).

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Młot Adanosa to jest ta specjalna broń na Kamiennych Strażników.
Odnośnie zadania dla opiekunów i Talamona, ja zrobiłem to tak że cofnąłem się do korytarza obok i przyzwałem wilka podleciałem do Talamona a on zaatakował wilka, ja w miedzy czasie wlazłem do pomieszczenia zabrałem książkę i wróciłem już wyproszony przez tego pana :]

0 użytkowników
Do góry