Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3995379 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3995379

Odpowiedzi 14149

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Odradzam zjadanie ich! Można zrobić z nich miksa, który na stałę zwiększa  staminę. Można nauczyć się go u Saggitty.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Odradzam zjadanie ich! Można zrobić z nich miksa, który na stałę zwiększa  staminę. Można nauczyć się go u Saggitty.

A jak kiedyś pytałem to mi nikt nie odpowiedział konkretnie! O więc wychodzi, że jeszcze mniej PN mozna przeznaczyc na wytrzymałosc;) Milutko. Przy zjadaniu jagód i wydaniu około 20 PN na nauke w 5 rozdziale miałem 81.

Mam pytanie. Z smoka ozywienca wyciagnalem miecz Pan Smoków. Był dwureczny. Czy on zawsze jest dwureczny?;) Czy może dzieje się z nim jak ze szponem?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak wygląda sprawa z maną kiedy gra się strażnikiem świątynnym? Warto się jej uczyć i do ilu punktów?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy mozna obic Ur-Thralla, po wykonaniu zadania z Azgalorem ? Oraz drugie, dlaczego straznik strzegacy  kraty obok Ur-Thralla, jest niesmiertelny, strasznie komplikuje mi to sprawe xd

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Jak wygląda sprawa z maną kiedy gra się strażnikiem świątynnym? Warto się jej uczyć i do ilu punktów?

Warto zdobyć 60 many przed zostaniem straznikiem, bo pozniej nie dostaniesz najlepszej zbroi. Zabijesz smoki? Co z tego!Nie pochwaliles sie przeciez, gdy byles nowicjuszem, że masz dużo many! Nie wiem czy mozna na amuletach, ale troche to chore. Tak więc nie wiem co ci poradzic. Sprawdz czy dasz rade bez inwestowania w mane. Może Ci się udać. Ja pamietam wymeczyłem 40 many (miałem chyba tylko pierscien+10) zeby uzywac gromu na tego bossa golema. Pozniej olej mane. I tak bedzie jej wystarczajaco. No chyba ze chcesz używac tylko run i olać broń.

Mam pytanie czy mozna obic Ur-Thralla, po wykonaniu zadania z Azgalorem ? Oraz drugie, dlaczego straznik strzegacy  kraty obok Ur-Thralla, jest niesmiertelny, strasznie komplikuje mi to sprawe xd

To ten w mieście orków? Ja go ubiłem po wykonaniu zadania z urshakiem. Ma coś fajnego w ekwipunku;)  I nie zauwazylem zadnego niesmiertelnego orka. W 7 rozdziale niby jest z nim jakaś sprawa, ale chyba to tylko 1 sposob na przejscie zadania.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Można ale przyda się do zadania z Hag-Tarem, później dasz mu w kość

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spolszczenie nowe jest super panowie. Jedyne co mi sie nie podoba to to ze mozna a nawet trzeba zostac strażnikiem w bractwie juz w 1 rozdziale. Wczesniej bylo ciekawiej.

nike50m

nike50m

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz mieć 25 karmy u Innosa i wykonać dla niego zadanie z błogosławieństwem bogów. (albo uwolnić Elvricha) Ale radziłbym Ci zostać członkiem gildii złodziei. U nich masz dużo tańszą nauke
[/quote]

Jak mogę zdobyć te 25 punktów? Ale żeby zostać członkiem muszę wykraść ze skrzyni pierścień Constantina. Żeby to zrobić muszę się nauczyć otwierania zamków. Ramirez mówi że nauczy mnie dopiero wtedy gdy będę członkiem gildii złodziei.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Z tego co pamiętam to skrzynia jest otwarta. A karmę nabijasz codziennie modląc się do Innosa.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Skrzynia JEST otwarta a w Returningu 1.0 musiałeś mieć 30 zręczności żeby się Const nie obudził jak się skradasz.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bedzie jakas misja w Wolnej Kopalni ?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak sie dostac do samej Wolnej Kopalni ? Czy Kliff bierze jakies inne ubrania ? Bo tego lachmana  w pokoju Garonda nie ma xd

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak sie dostac do samej Wolnej Kopalni ? Czy Kliff bierze jakies inne ubrania ? Bo tego lachmana  w pokoju Garonda nie ma xd

ta, bierze, mam pewnosc, ze na pewno wezmie pancerz z plyt pelzacza.

Mam dylemat, jaka polecacie profesje pomiedzy magiem ognia, wody, nekromanta a guru? myslalem o magu wody, bo chyba ciekawie się gra, poleci go ktos? Miał ktoś rozpisane, jakie runy ma mag wody? czytalem wszystko oprocz maga wody, guru ma syf, wir i tworzenie bagiennego golema chyba byly tylko ciekawe, kiedys moze nim zagram, nekromanta ma nawet ciekawe runy, ale dopiero od 4 rozdzialu,  mag ognia silny jest, ale tylko kilka run widzialem..

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja gram magiem ognia, dobij do III rozdzialu, masz rune mala burza ognista, ma taki zasieg ze klade nią na 4-5 hitow po 40 orkow spod zamku :)
BOSKA :)

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
czy warto wybić z mobów wszystkie dostępne krainy w 5 rozdziale i czy da się przekuć uriziel tak żeby był jednoreczny

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uriziel, tak jak i Pan Smoków , jest 2H. Co do wybijania to warto się jeszcze wstrzymać, chyba że wiesz dokładnie kogo możesz trzepnąć

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano jestem nowy i mam parę pytań
Pierwsze i najważniejsze dla mnie to czy da się jakoś wyłączyć tą głupią wytrzymałość albo jakoś kodem ustawić sobie ją na 999999999 bo sie grac nie da. Ledwo wyjmę łuk a już tej wytrzymałości nie mam i spada mi hp, juz wszystkie mikstury wykorzystałem tyllko przez to ze przez 5 sec bezi trzyma łuk, jak mi się udaje strzelić z niego to max 2-3 strzaly i czas uciekac bo hp na 0.
Przez tą wytrzymałość chciałem grac magiem, lecz gdy stworzyłem znakomitą rune przywołania szkieletu goblina to ten po przywołaniu atakuje tylko mnie,  gdy udało mi sie jakimś cudem uciec mu to zabił 2 wilki lecz wcale expa nie dostałem za nie. Czy to jest kolejny bug czy może trzeba się nauczyć od xardasa jakiegos panowania nad przyzwanymi istotami.
I ostatnie pytanie podczas czytania pulpitów obywatele mnie atakują, to jakis bug czy tak ma byc
Z góry thx i proszę o pomoc bo mod naprawdę zapowiada się znakomicie

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Wytrzymałość jest wkurzająca. Jeśli bardzo jej nie chcesz, to wydaje mi się, że zamiana w jakiegoś potworka i odmienienie się powoduje, że nie tracisz jej przy walce, znaczy wiem, że ten bug istnieje, ale nie jestem pewien co go wywołuje.

Stworki atakują cię chyba jeśli nie masz odpowiedniej karmy  u beliara, albo ewentualnie jeśli nie znasz demonologii(nie grałem nekro więc nie powiem na 100%) ale to nie jest bug.

Ej no gościu włazi ci do domu i zaczyna czytać twoje prywatne zbiory... zabiłbym skubańca ;) znaczy to nie bug, możesz się zakradać i czytać książki wtedy :D Nie ma to jak włamywać sie po to by poczytać :)

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

0 użytkowników
Do góry