Witam, dawno mnie tu nie było, bo i dawno nie grałem w Gothic'ki.
Wróciłem do Returninga ponownie.
Wybrałem Strażnika miejskiego (bo tak) no i po przejściu Jarkendaru ruszyłem do Górniczej doliny po miecz na trupy, Ulu-Mulu, i wybrałem misję z Zemstą Ur-Thralla. Czemu?
Wybrałem się do Doliny Cieni po łuk na umarlaki, zdobyłem go w miescie umarlych, na szczescie zrobiłem zapis nim zabrałem z sobą tę potężną kuszę, bo gdy miałem ją w plecaku powrót do Górniczej doliny przed zabiciem Azgalora mi wywalał po prostu grę, a gdy wczytałem zapis nim ją zabrałem, mogłem spokojnie wracać.
Po zdobyciu łuku zdobycie sfer żywiołów było formalnością i od 2 rozdziału miotałem już Szponem Beliara jako strażnik miejski.
I tu zaczyna się problem. Już jako paladyn (54lv) w 3 rozdziale chcę pokonać Azgalora i mieć już z dyni Świątynię śniącego wróciłem do Doliny Cieni.
I wszystko fajnie świetnie, ale nie ma duchów orków... Więc jestem w dupie bo nie mogę wykonać questa, a gram totalnie uczciwie, i w rachube nie wchodzą kody.
Jak to rozwiązać?
Poprawiłem to, że są duchy już podmieniając SHVALLEY.SAV z momentu gdy byłem pierwszy raz w Dolinie, i jest dobrze.
Ale powstał nowy problem. Brak reakcji z otoczeniem typu stół alchemiczny, Ołtarz czy łóżko. A to jak naprawić?