Problemy techniczne 657471 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 657471

Odpowiedzi 1643

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem , mianowicie w niektórych miejscach w Khorinis zaczyna mi migać ekran na pół , jakieś niebieskie paski są w dolnej części ekranu , przez chwilę i potem znów. (jest to tylko w niektórych miejscach)

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie moze jak naprawic blad jak przemieniam sie w potworka to gra crashuje

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mateusz2123123 Wyłącz mgłę w opcjach zaawansowanych, mi pomogło.

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podczas wykonywania misji z "bezpiecznym" przejściem Etlu zauważyłem, że podczas rozmowy w stylu poszukiwaczy (chodzi o ten efekt poruszającej się kamery i czerwonej ramki) nie pokazuje się tekst oraz wybór opcji dialogowej. Przechodzę moda pod raz drugi i nie miałem wcześniej tego błędu (wersja 1.3.1, nie grzebałem nic w plikach gry, niczego nie instalowałem). Ktoś miał to samo?

InsaneCrip

InsaneCrip

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, nie do końca jestem pewien czy pisze w dobrym dziale ale jak coś to prosze usunąć. Mój problem polega na tym że niemoge znaleść linka do rosyjskiego dubbingu, czy ktoś mógłby mi podać linka.

Czakerowy

Czakerowy

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zainstalowalem Returninga, nigdy wczesniej w to nie gralem. Najpierw zaniepokoila mnie sprawa "zamknietych drzwi" ktorych u mnie nie ma. ( Zainstalowalem wszystko jak trzeba z WASZEGO forum ). Patch 1.3.1 bodajze, spoko loko, ekran logowania myk. ALE, nie ma NPC, specjalnie polecialem na marvinie pod przelecz - bractwo puste, oboz mysliwych takze pusty, brakuje NPC, w statystykach nie mam zadnej inteligencji itp, Karma mi sie takze nie wyswietla. Jakies rozwiazanie tego problemu istnieje?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, zainstaluj modyfikację poprawnie, a potem odpalaj w trybie zgodności z XP.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

vatrasmac

vatrasmac

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Mam dziwne przycięcia cały czas, można coś z tym zrobić? Phenom 965 / GTX 460.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zmniejsz jakość tekstur, zasięg widzenia itp.

vatrasmac

vatrasmac

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy

vatrasmac

Problemy techniczne
#1429 2017-03-16, 15:03(Ostatnia zmiana: 2017-03-16, 15:28)
Dzieki pomogło :D

jednak nie pomogło gdy nastepnym razem włączyłem gothica to samo było mimo niższych ustawień

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może po prostu komputer Ci nie wyrabia. Returning i na mocnych sprzętach ma z tym czasem problemy. Nie wiem, może masz włączone jakieś programy niepotrzebne itp. Zobacz obciążenie procesora czy cuś, no nie wiem.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@vatrasmac pokombinuj trochę z ustawieniami, ja muszę co rusz coś zmieniać, a komputer na którym gram większość dzisiejszych gier odpali na ultra detalach, za to w Returningu dni takie, że crash za crashem, najśmieszniej w Jarkendarze przy teleportowaniu się :D I problemy zazwyczaj nie wynikają z procesora tylko z pamięci, mimo 16 gb ramu i tak momentami muszę zrobić porządek żeby mieć wykorzystane koło 20-30% pamięci, bo jak trochę rzeczy włączone to czasem nawet odpalić nie mogę.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Bo gothic jest starą grą i ma swoje niedopracowania, nic nie pomoże nawet komputer z kosmosu niewiele pomoże :P

Najlepiej w ustawieniach zaawansowanych powyłączaj pierdoły jak niebo, odbicia i inne takie dueprele które i tak nie sprawiają e ta gra jest ładniejsza :P
Mi to pomogło na tyle że w jarku crashe zredukowały się do zera!

Zoftrexo

Zoftrexo

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem otóż po włączeniu returninga wszytko fajnie dziala itd. ale dubbing z moda nie dziala poprostu nie slychac go. dubing z gothca 2 nk dziala ale gdy pojawia sie dialog returningu nie ma dubbingu, prosze o pomoc

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam problem otóż po włączeniu returninga wszytko fajnie dziala itd. ale dubbing z moda nie dziala poprostu nie slychac go. dubing z gothca 2 nk dziala ale gdy pojawia sie dialog returningu nie ma dubbingu, prosze o pomoc

No to dograj sobie rosyjski dubbing, co za problem?

Zoftrexo

Zoftrexo

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

No to dograj sobie rosyjski dubbing, co za problem?

ale the returning posiada wogole polski dubbing?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma polskiego dubbingu. Jest tylko rosyjski.

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
witam, gralem w returninga i mrygnal prad i zrestartowal kompa, zniknal mi pierwszy zapis i cala konfiguracja (powrocila standardowa rozdzielczosc, jakosc itd), wszystko to pozmienialem z powrotem ale przestalo mi dzialac picie potkow za pomoca klawiszy h i p. moze mi ktos pomoc? ewentualnie podlinkowac do pobrania plik konfiguracyjny, ktory za to odpowiada. podejmuje gre na rzezniku i przyda mi sie jednak ta mozliwosc regeneracji :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Sprawdzoną opcją w tym wypadku jest reinstall, będzie działało na 100 %, bo też kiedyś miałem  taki problem.
Pomoże na pewno i zajmie krócej niż znalezienie innego sposobu.

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
ehhh nie chce czekac, sciagac i instalowac gry kiedy przede mna takie wyzwanie (i weekend!) kiedy problemem jest jakis malutki plik konfiguracyjny :/ nie moglby mi ktos zipnac i uploadowac folderu system?

0 użytkowników
Do góry