Problemy z zadaniami 333254 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 333254

Odpowiedzi 861

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

ZarzaPL

Problemy z zadaniami
#520 2014-09-08, 23:43(Ostatnia zmiana: 2014-09-09, 15:51)

Post połączony: 2014-09-09, 15:49
Powracam.

Gdzie są zapasy paladynów? Bo zabiłem wszystkich bandytów, wszystkie topielce, przeszukałem z tej jaskini wszystkie skrzynie i żadnej paczki. Dla jasności: Jestem w jaskinii gdzie jest to "źródło mocy" do zadania "prezent od nekromanty"

@Edit.
Dowiedziałem się o co chodzi. Zik i reszta bandy nie pojawili sie u mnie (?). Nie wiem czemu. Od razu jak przyjąłem zadanie od Klementa to poszedłem na tą plażę. CO zrobiłem źle?

Dobra, czyli bug.
Jeśli ktoś jest na mniej więcej tym etapie gry, to proszę, by mi podał kod na Zika.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Problemy z zadaniami
#521 2014-09-09, 19:16(Ostatnia zmiana: 2014-09-09, 20:40)
Mam mały problem. Otóż jestem w kopalni, i chce zostać najemnikiem. Znalazłem Uzdrowiciela, Wybiłem pełzacze, oraz jestem mistrzem areny. Nie mam z żadnym orkiem jakiejś linii dialogowej, z Borysem który o tym wspomniał też nie. W solucji czytałem, że trzeba spełnić zadanie "szacunek orków" które aktywuje się po zapłaceniu Fintowi bryłki rudy, no a ja nie mam opcji aby mu zapłacić.

Edit: Już sobie poradziłem.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kod na Zika: BDT_1516_DS_ZIK

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mógłby ktoś podać kombinację do skarbca orków, bo ta z poradnika nie działa. Z góry dzieki :)

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
kod na Zika: BDT_1516_DS_ZIK

ŁAP W CHUJ PROPSÓW, ZIOMEK! DZIĘKI!

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Problemy z zadaniami
#525 2014-09-14, 13:20(Ostatnia zmiana: 2014-09-15, 15:55)
Witam. Mógłby ktoś podać kombinację do skarbca orków, bo ta z poradnika nie działa. Z góry dzieki :)
powinna działać, tylko masz buga, musisz użyć marvina, aby się tam dostać, oto kod:
ztrigger SEKRET_SHAMAN_OPEN, natomiast jeśli mechanizm z kolumnami nie działa w jednej z jakiń na wykopaliskach, należy użyć: ztrigger SEKRET_CAVE_SWORD

w skarbcu orków jest Dziwny klucz, jeden z przedmiotów, dzięki którym można się dostać do ukrytej lokacji w świecie Podróżnika

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobilem wszystkie misje u myśliwych i nadal nie moge do nich dołączyć , da się coś z tym zrobić ? Bo tyle godzin grania mi przepadnie.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zrobilem wszystkie misje u myśliwych i nadal nie moge do nich dołączyć , da się coś z tym zrobić ? Bo tyle godzin grania mi przepadnie.
a sprawa z piratami jak się ma? żyją?

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gryzą piach już dawno. Jak wybijali piratów to mialem buga ze wszyscy byli niesmiertelni i sie bili cały czas ale pobili orka i z nim zagadalem i bylo ok . Potem zagadalem z Dorianem chyba i sie zmyli do wiochy myśliwi.

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy

Andre202

Problemy z zadaniami
#529 2014-10-05, 14:58(Ostatnia zmiana: 2014-10-06, 11:19)
Mam pytanie odnośnie kluczy w kopalni.. Na 1 poziomie do otwarcia są cztery skrzynie tak? Pamięta ktoś może gdzie był klucz do skrzyni za palisadą gdzie jest kopiec rudy? Z kolei na drugim poziomie jak ciąg skrzyń w których znajduje się klucz do następnej.. Ostatnią jaką otworzyłem to ta obok Karashaka, pod drewnianym przejściem wyżej (droga do domku orka, który wieczorami idzie na arenę niewolników)... Nie wiem gdzie szukać dalej - jeżeli ktoś jest na świeżo.. Będę wdzięczny za wskazówki :)

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Misja Artefakty Orków.

Mam problem, gdyż mam 5 tabliczek. Tylko, że na jednej piszę ( Nagłówek ten sam , ale spód inny ) Szara kamienna tablica ( na dole pod nagłówkiem ).
Wydaję mi się, że ukradłem od każdego z wyższych orków tablicę.
Piszę w poradniku, że 1 jest na półce u Ash _ Kora - nie ma jej tam, może w skrzyni ?
Podchodzę do przycisków przed skarbcem - kombinacja i nic ( 0 exp, nic ).

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam
Mam problem z zadaniem kowal w kopalni. Pogadalem z Borysem o kowalu, oraz z Karlo o broni. I teraz wg solucji zadanie sie blokuje bo pogadalem w zlej kolejnosci... i faktycznie nie mam opcji dialogowej o tym z Draksem mimo ze powinienem... Co robic? Robilem to juz dawno i nie chce zaczynac gry od poczatku... jakies pomysly?

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zna ktoś może prawidłową kombinację przycisków do magazynu orków z zadania "Atefakty obozu orków" bo ta z solucji coś nie działa

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Masz zapewne buga na swojej wersji moda :) Spróbuj wpisać kod do konsoli podany na stronie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Masz zapewne buga na swojej wersji moda :) Spróbuj wpisać kod do konsoli podany na stronie.

To może byś mnie nim oświecił bo jakoś na to kody nigdzie nie znalazłem

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ze względu na to, że jestem jeszcze przed robotą to mam jakąś cierpliwość: thedarksaga.cba.pl/FAQ.php a teraz spróbuj gimbusie powiedziec, że nie umiesz znaleźć...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ze względu na to, że jestem jeszcze przed robotą to mam jakąś cierpliwość: thedarksaga.cba.pl/FAQ.php a teraz spróbuj gimbusie powiedziec, że nie umiesz znaleźć...

Po 1 nie jestem gimbusem a po 2 ich strona nie działa jakbyś nie zdążył zauważyć

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ztrigger SEKRET_SHAMAN_OPEN spróbuj.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki down pomogło

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie ma sprawy jak będziesz miał problemy to wal śmiało bo niedawno przeszedłem tego moda.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry