Problemy z zadaniami 332496 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 332496

Odpowiedzi 861

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Zgodnie z logiką wydarzeń do piratów.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja rozgrywam jednocześnie piratów i myśliwych.
Pamiętaj jednak by zapłacić Rentgarsowi za niewolników po wykonaniu wszystkich misji u piratów i myśliwych.

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja rozgrywam jednocześnie piratów i myśliwych.
Pamiętaj jednak by zapłacić Rentgarsowi za niewolników po wykonaniu wszystkich misji u piratów i myśliwych.

U myśliwych też wszystkie misje ? Ja żadnej nie zacząłem. Tylko na kodach hulałem i szło mi łatwiej ( f8,k, zwiększenie troche zycia). Było lepiej jak marvin był zablokowany teraz tylko kusi by go użyć ale zaczynam od nowa i tym razem się nie dam  :lol:

A jak z paladynami- robic misje we wszystkich obozach naraz - tylko uwazac na to żeby przed atakiem zrobic wszystkie u piratow i mysliwych ?

Tak wql jak ktos nie moze dostac sie do paladynow przez ten orkowy oddzial zwiadowcow to wystarczy wrocic sie do menhira po moc i isc ( znaczy zapierdalac ) droga omijajac zielone ludzki :D. Wiem, ze to oczywiste ale np ja taki glab sie z tym meczylem  :F

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Do paladynów chyba lepiej wybrać się po zrobieniu misji u piratów i myśliwych. 

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
gdzie znajde Midara po zadaniu Zdegradowany przywódca ?

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W kufrze pod schodami tam niedaleko kowala czy Karashaka znajduje się kolejny klucz... Czy wiecie może do której skrzyni jest ten klucz ?

Edit: Kurde pomylilem sie nie o ten klucz mi chodzi, bo ten był do tego kufra poniżej między 2 poziomem a 1. Chodzi mi właśnie o klucz w tym kufrze, a nie poprzedni  :D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Abaddon

Problemy z zadaniami
#486 2014-08-27, 11:26(Ostatnia zmiana: 2014-08-27, 22:29)
Jest to klucz do przełącznika otwierającego ścianę obok przetapiacza rudy. Poszukaj na ścianie.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zadanie z piedestałami smoków jest zbugowane i ponoć jak się je aktywuje w niewłaściwej kolejności tak się dzieje. Np. jak jako pierwszy aktywowałem piedestał u orków to w ekwipunku zrespiły mi się dwa kamienie ogniskujące, a potem u myśliwych zupełnie nie chciało działać. Zna ktoś jakąś pewną kolejność aktywacji tych Piedestałów?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
w wersji 1.0.0.4 ja aktywowałem u orków 1wszy piedestał i było ok...jak się nie mylę; ale czeka jw sensie aktywowałeś, że możesz się od obozu orków teleportować np. do obozu paladynów?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator

Pierwszy raz gram w Dark Sagę, bo na moim starym blaszaku mod co chwilę się zwieszał (za słaby procesor). Jestem w magazynie orków, by zdobyć dziennik Harta. Zauważyłem, że jest tam sporo rzeczy, lecz mam dylemat czy brać wszystko. Czy mogę jumać jak cygan wszystko stamtąd bez żadnych kłopotów potem?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
tak możesz zabrać wszystko ^^ + kliknij na beczki za nimi kilka rzeczy jeszcze jest :P  bez  żadnych konsekwencji

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego postać strzela mi z miecza dla lewej ręki jak z kuszy?

Jebać pierdoloną schizofremie :P

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Podałby ktoś dokładną lokalizacje Piedestałów Trzech Smoków i teleportów im odpowiadających? Bo np. niedaleko obozu paladynów znalazłem cokół do latarni morskiej, ale piedestału nigdzie nie mogę znaleźć. 

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Problemy z zadaniami
#493 2014-08-28, 14:05(Ostatnia zmiana: 2014-08-28, 18:00)
Dlaczego postać strzela mi z miecza dla lewej ręki jak z kuszy?
może dlatego...? http://themodders.org/index.php?topic=18709.msg1162936#msg1162936

a co do piedestałów i cokołów:
- piedestał obozu orków jest po wyjściu z obozu orków i przejściu kawałek w stronę paladynów (nie wzdłuż ścieżki, tylko prosto), natomiast cokół, jest na prawo od tego samego głównego wejścia do obozu orków
-piedestał obozu paladynów jest przed bramą do obozu paladynów, natomiast cokół jest na końcu obozu paladynów, za Vivienem i ogniskiem
-piedestał na wybrzeże (obóz piratów) jest jak się wychodzi z obozu w stronę lasu, natomiast cokół jest idąc ścieżką dalej w lewo, a przed kolejnym rozzwidleniem w prawo, obok starej chatki kowala, gdzie znajdujemy szkice broni dla Tobiasa
-piedestał (w lesie) latarni morskiej jest jak się idzie dalej wzdłuż ścieżką(od piratów i chatki ze szkicami), mija ogniste jaszczury, to jest po drodze do obozu myśliwych (przed wejściem do obozu z tym mostkiem nad przepaścią), natomiast cokół jest po drodze do obozu paladynów wychodząc od obozu orków - czyli przed małym obozem zwiadowców orków, trzeba odbić w prawo, w pobliżu jest stado wargów, a dalej troll
-piedestał obozu myśliwych jest jak się wychodzi drugim wyjściem z obozu (nie tym z mostkiem), jest po drodze na rozwidleniu, natomiast cokół do niego jest już w samym obozie myśliwych, na końcu, przed wejściem na plażę z jaszczurami
-piedestał starego fortu w górach jest nad zniszczoną wieżą i jaskinią Gerarda (jest nad ścieżką skalną,z której można zeskoczyć na zniszczoną wieżę) - aby się tam dostać, trzeba iść tą ścieżką, jak od Gerarda prosto do starego fortu z nieumarłymi i w pierwszej bramie przed fortem, trzeba się wspiąć na górę budowli, i dalej po skałach przejść kawałek i zeskoczyć; natomiast cokół, jest jak się skręci w lewo na rozwidleniu przy wcześniejszym piedestale myśliwych (2gie wyjście z obozu, bez mostka) i skręci w lewo, jest przed kaplicą Innosa i golemami - przy ścianie skalnej...uff trochę pokrętnie, ale da się trafić  :D

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest ork Bardar?

Jebać pierdoloną schizofremie :P

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A nie Brakash? Jest uwięziony w obozie myśliwych.

@Pawciow: Dzięki, już mam wszystko :D

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
A właśnie odnośnie Brakasha.
Grałem w wersję RU dawno temu i ten kretyn nie chciał wyjść z klatki po uwolnieniu, albo ja coś źle zrobiłem. Jak to wygląda teraz?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
U mnie normalnie wyszedł i uciekł. Potem go spotkałem w obozie orków.

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wpłaceniu 3000 golda piratom ( a właściwie 4000 golda bo jednego niewolnika uratowalem) piraci i mysliwi sie tluka.... caly czas. Obie strony konfliktu są nieśmiertelne.... bug ?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Musisz pogadać z Magarem. Mi on się zrespił pod schodami xD
Po rozmowie wszyscy piraci powinni leżeć martwi. 

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry