Po 18,5h rozbiłem największą bazę hanzy. Wielki, zburzony zamek. Walka była przednia. Goście w niej byli na poziomach 48. A w pewnym momencie z odsieczą przyszło około 7 psów oraz 15 typków z 40 lvl. Walka była wymagająca, emocjonalna i świetna. Do tego noszę pełny set Mantikory, jedynie srebny miecz mam inny i jest to chyba najlepszy w grze. Mam również zbroje Wilka pełną Arcymistrzowską oraz wszystkie schematy Gryfa. I muszę pochwalić historie opowiadające o tych Arcymistrzowskich setach. Nic nie jest naciągane czy nie logiczne a opowiadania wciągają, chce się wnikać głębiej. Również postać profesora Moreu od mutacji rysuje się nader ciekawie. Całe Toussaint kryje masę intrygujących historyjek. Również te związane z wampirami.
Ciągle natykam się na nowe potwory, oszluzg najbardziej mnie zaskoczył

Ale to taka mała niespodzianka i urozmaicenie odnośnie latających stworzeń więc nie piszę czym się wyróżnia. Warto też zaznaczyć, że ciagle zatrzymuje się aby robić fotki, kraina jest wielka i przepiękna, szczególnie świetnie z każdego miejsca na mapie prezentuje się pałac i stolica. W grze zarabiamy masę forsy, na zleceniach, zadaniach, sprzedając itemy które wpadają nam w łapy w nieprzyzwoitej liczbie. Ale ja i tak zawsze kończe biedny, wydając na rynsztunki czy Corvo Bianco. Warto zauważyć, że rozbudowanie winnicy daje też możliwości dotyczące postaci z fabuły. Ostatecznie nadal mam nieruszoną większość zadań i liczne znaczniki. Zdążyłem jednak zostać już mistrzem pięściarskim
Post połączony: 2016-06-04, 18:22
@Werewolf a nie masz ich na starcie? Poszukaj u sprzedawców zaczynając od tych najważniejszych jak Hattori. Bardziej ci nie pomogę bo nigdy olejów nie używałem.
Post połączony: 2016-06-04, 21:10
20,5h. Zrobiłem quest z Moreu. Bardzo ciekawa i interesująca historia. No i cały motyw Mutacji jest ciekawy, fajny, nowy element gameplayowy.