Wiedźmin 3: Dziki Gorn 769302 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 769302

Odpowiedzi 1986

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie słucham dialogow. Czytam je i nie czekam, aż postacie skończą gadać.

Nie mowiac juz o tym, że nie ma nie wiadomo jakiej wielkiej ilosci dialogow ani nie są one specjalnie długie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Że niby w ile przeszedłeś?! Jakim kuźde cudem? Ja po 3h dopiero "Pogłos" zrpbilem (fabuła główna). Musiałeś wszedzie fast travel, najłatwiejszy poziom i nie wybierać opcji dialogowych napisanych ciemnymi literami  a i tak byś nie dał raczej rady, bo ja jestem na początku "Długiej nocy" i z najlepszego źródła wiem, że zostało mi 5-10h grania po uwzględnieniu różnych wyborów. A prześwietna treść poboczna to rzeczy na 30h.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po prostu ta gra nie jest tak zajebista i dluga jak sie wydaje. Pogłos to juz mozna by rzecz polowa fabuly :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Noo chyba nie :D :D :D W 2-3h nie da się przejść watku głównego bez grania na najnizszym poziomie, fast travel i skipowania dialogów. A polowa watku jest Dynn Tyne, se questy wziąłem i sprawdziłem ich liczbę.

Ruszyles chociaz tresci poboczne, że narzekasz, że taki krótki?

Post połączony: 2016-06-07, 20:33
A jak na dodatek za 70 zł to uważam, że 26h to dużo czasu a jestem na jakimś pół metku. O masie nowych mechanik i contentu nie wspominając.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wszystko zrobilem, zostalo mi zadanie zwiazane z kluczem-łyżką od Wichta. Robilem wszystkie znaczniki i tablice do wczoraj wieczora. Od 18 do 20 robilem wątek główny i dziś z rana też z godzine wątek głowny. O 14.50 dokladnie zaczalem ostatnie zadanie i skonczylem o 15.25 :D

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
I to wszystko z poboką zajęło ci.....

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bez pobocznych, sam watek glowny 3 godziny (troche ponad, jak to wyliczylem w poprzednim poscie). Wszystkie zadania poboczne + znaczniki ,,?" to wyjdzie rzeczywiscie tyle ile mowicie, ale Wy mowicie, że to tylko sam główny wątek tyle zajmuje. Bzdura.

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ale bzdurą są 3h wątku głównego :P

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może dla kogoś kto przy wykonywaniu zadań zatrzymuje sie na kilka minut aby podziwiac widoki albo dla kogo bossowie zajmuja wiecej niz 20-30 sekund :P

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
3h jest dla kogoś kto skipuje dialogi, gra na najłatwiejszym poziomie, fast traveluje :P Ja Goliata w 1,5 minuty pokonałem a bruxe w 40s.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Gra się po to, aby czerpać z niej przyjemność. Nie po to, żeby jak najszybciej ukończyć grę i wpisać się do rekordów Guinessa.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja po prostu mówie, że Wasza gra nie jest wcale taka zajebista, a nie chce sie wpisać do jakiegos rekordu xDD Gdybym chcial robic jakiegos ,,speedruna" czy jak to sie tam na to mowi to bym skipowal kazdy dialog i olewal wszystko. A ja sie wczuwalem, czytalem dzienniki, listy, bestiariusze, czytalem dialogi. Po prostu ta gra nigdy nie bedzie tak zajebista za jaka ja uwazacie, co statystyki tylko potwierdzają (choć przy Krew i WIno statystyki są lepsze niz przy podstawce).

KOMPUTER:
Spoiler

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Masz rację...ochy i achy od graczy, brak ocen poniżej 8/10 (a wiele 9 i 10) od prestiżowych redakcji, zapewne tytuł DLC roku (bardzo prawdopodobne chyba, że SK). A sama podstawka najbardziej prestiżowe nagrody OD GRACZY, kilku MILIONÓW graczy i na dodatek kapitalne oceny w agregatorach i innych. Kieruj się statystykami, kieruj. A potem poczytaj recenzje, opinie, popatrz jakie nagrody podstawka dostawała co mówią o niej ludzie. To, że tobie się nie podoba nie znaczy, że nie jest zajebista. Tu liczy się zdanie ogółu.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
szkoda że w3 nie ma multi, dałbym się zaprosić na te czytane przez werewolfa 2-3 godzinne sesje xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
A czytając wszystkie notatki i książki...generalnie jak tak patrze to w nich jest więcej tekstu niż w całej fabule Skyrima :P

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Werewolf krótko mówiąc nie rozumiesz tej gry i próbujesz wylewać swoje żale, ale Ci to nie wychodzi, owszem Wiedźmin 3 ma parę wad, ale z pewnością jest to jeden z lepszych RPGów.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
@Werewolf  - największy prymityw 2016 roku  :ok:
Skippuje dialogi w wieśku  :pokerface:
Człowieku jak Ty przeszedłeś wszystko w 3h to jesteś chyba jakiś pojebany (innego słowa tutaj nie widzę). Jak sami twórcy powiedzieli że przygoda starczy minimum na 30 godzin. Ja po około 15h (jak nie więcej) przeszedłem dopiero 4 zadania z dodatku (w tym 2 główne) i zbadałem około 15% mapy (w tym 2 znaki zapytania jak na razie). Lecieć wszystko od razu na siłę i przechodzić jak najszybciej byle by przejść, nie grając dla przyjemności, to chyba debile tak grają tylko. Radzę Ci nie zabierać się za takie gry bo po prostu marnujesz ich potencjał. Idź tam graj sobie w CoDy albo Skyrimy, tam przynajmniej możesz lecieć speedrunem nie marnując potencjału gry.

Nie ma zadnych profitow, wlasnie skonczylem caly dodatek.

Nie jest warty 120zł.
Aha, czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, dodatek dodający w chuuj nowej zawartości, starczający na minimum 30h rozgrywki, nie jest warty 100zł ale np. taki CoD z kampanią na 2-3h i chujowym multi jest wart 200zł? Ok. Pozdro

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Wiedźmin 3: Dziki Gorn
#1737 2016-06-08, 00:07(Ostatnia zmiana: 2016-06-08, 00:20)
Lol, przeciez werewolf tylko napisal ze skipowal po przeczytaniu, co jest normalne dla kogoś kto szybko czyta, jak gram w gothica to robię tak samo. Weź juz ogarnij sie halk z tym fanboystwem bo to nie jest śmieszne  :facepalm:

@ down Oto przykład człowieka zdesperowanego który nie ma argumentów :lol2:
Kiedys cie szanowalem, teraz gardzę, i nadal nie potrafisz liczyć sie z czyimś zdaniem. Jesteś żałosny :ok:

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Lol, przeciez werewolf tylko napisal ze skipowal po przeczytaniu, co jest normalne dla kogoś kto szybko czyta, jak gram w gothica to robię tak samo. Weź juz ogarnij sie halk z tym fanboystwem bo to nie jest śmieszne  :facepalm:
@Mac Dun - największy debil theModders (potwierdzone info)
Jak w ogóle nie masz pojęcia o temacie to lepiej nie udzielaj głosu bo to co Ty czasami piszesz to też nie jest śmieszne ale żałosne. Pokaż mi, gdzie w moim powyższym poście widzisz jakieś fanbojstwo? Jest mowa tylko o faktach. Lepiej naucz się czytać ze zrozumieniem.
Skippowanie dialogów grając za pierwszym razem nie jest normalne (nawet dla tych co szybko czytają) bo dialogi są częścią klimatu i pozwalają bardziej się wczuć w fabułę. Także nie pierdol mi tu farmazonów.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Werewolf

Wiedźmin 3: Dziki Gorn
#1739 2016-06-08, 08:08(Ostatnia zmiana: 2016-06-08, 08:13)
Werewolf krótko mówiąc nie rozumiesz tej gry i próbujesz wylewać swoje żale, ale Ci to nie wychodzi, owszem Wiedźmin 3 ma parę wad, ale z pewnością jest to jeden z lepszych RPGów.

Ale przecież napisalem, że owszem, jest lepsza niz 3/4 gier ktore dzis wychodzą, ale wciaz nie zajebista.

@Kuba Czaker nagrody nagrodami ale to gracze najwiekszą ocene wystawiają każdej grze, nie redakcje ktore czesto są przekupywane. Statystyki jasno mowia, że nawet nie 40% graczy ukonczylo Wiedzmina 3, wiec nie byl na tyle wciagajacy :P

@Werewolf  - największy prymityw 2016 roku  :ok:
@Mac Dun - największy debil theModders (potwierdzone info)

Może tak przestań rozdawać takie tytuły bo to z Ciebie byla zawsze najwieksza beczka na forum (z linkami i takimi tekstami do dzis jest) :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Skippuje dialogi w wieśku 

Nie skipuje dialogow. Ktorej czesci nie zrozumiales w:

Gdybym chcial robic jakiegos ,,speedruna" czy jak to sie tam na to mowi to bym skipowal kazdy dialog i olewal wszystko. A ja sie wczuwalem, czytalem dzienniki, listy, bestiariusze, czytalem dialogi.

Jak sami twórcy powiedzieli że przygoda starczy minimum na 30 godzin

Która przygoda? Z całym Toussaint w Krew i Wino? To owszem, calkowicie sie zgadzam. Może nie 30 godzin, ale ze 25 na pewno nabilem, ale nie wątku głownego a:

-wszystkie zadania poboczne
-wszystkie poszukiwania poboczne
-Wiedzminski rynsztunek poziomu arcymistrzowskiego
-wszystkie ,,znaki zapytania"
-wszystkie zlecenia wiedzminskie
-inne

To owszem, zajelo mi ze 20 godzin conajmniej. A wątek główny tyle ile wyliczylem w poprzednim poscie, czyli z 3, no powiedzmy do 4 godzin.

Aha, czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, dodatek dodający w chuuj nowej zawartości, starczający na minimum 30h rozgrywki, nie jest warty 100zł ale np. taki CoD z kampanią na 2-3h i chujowym multi jest wart 200zł? Ok. Pozdro

Przestań mi wkładać w usta słowa, których nigdy nie powiedzialem, bo zaczyna mnie to drażnić impotencie intelektualny. Jedyny COD jakiego mam kupionego to GHOSTS i to w przecenie za 30zł, za pelna cene nigdy bym nie kupil. Także spierdalaj spierdolino na drzewo w tej swojej wsi i dalej wstawiaj linki z kobrą bo to Ci najlepiej wychodzi, ewentualnie rób te swoje mody bo to też Ci dobrze idzie.

Lol, przeciez werewolf tylko napisal ze skipowal po przeczytaniu, co jest normalne dla kogoś kto szybko czyta, jak gram w gothica to robię tak samo

No kurwa, dobrze, że ktoś to zrozumial. Nie czytalem dialogów na pałe, tylko tak jak mac dun mówi - czytalem ze zrozumieniem ale z racji tego, że czytam bardzo duzo ksiazek czytam też szybko, to też w momencie kiedy przeczytalem wszystko skipnalem dalej.

Oto przykład człowieka zdesperowanego który nie ma argumentów

Nie, to po prostu przyklad fanboystwa, który w tym temacie osiagnal apogeum. To tak jak narkoman widzi żadnych wad w narkotykach tak i Kuba wraz z Halkiem myślą, że wiesiek jest cudowny. Nie, nie jest.

@Halk_Hogan_PL poza tym nazywanie Skyrima gównem to troche nokaut dla Wiedzmina 3 skoro w Skyrima w kazdym momencie gra wiecej osob niz we Wiedzmina. To tak, jakby na ringu przegrać z kimś i mówić na niego, że jest słaby, to w takim razie jaki ja jestem, skoro przegralem z kims kogo nazywam słabym? :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry