Werewolf krótko mówiąc nie rozumiesz tej gry i próbujesz wylewać swoje żale, ale Ci to nie wychodzi, owszem Wiedźmin 3 ma parę wad, ale z pewnością jest to jeden z lepszych RPGów.
Ale przecież napisalem, że owszem, jest lepsza niz 3/4 gier ktore dzis wychodzą, ale wciaz nie zajebista.
@Kuba Czaker nagrody nagrodami ale to gracze najwiekszą ocene wystawiają każdej grze, nie redakcje ktore czesto są przekupywane. Statystyki jasno mowia, że nawet nie 40% graczy ukonczylo Wiedzmina 3, wiec nie byl na tyle wciagajacy

@Werewolf - największy prymityw 2016 roku 
@Mac Dun - największy debil theModders (potwierdzone info)
Może tak przestań rozdawać takie tytuły bo to z Ciebie byla zawsze najwieksza beczka na forum (z linkami i takimi tekstami do dzis jest)

Skippuje dialogi w wieśku
Nie skipuje dialogow. Ktorej czesci nie zrozumiales w:
Gdybym chcial robic jakiegos ,,speedruna" czy jak to sie tam na to mowi to bym skipowal kazdy dialog i olewal wszystko. A ja sie wczuwalem, czytalem dzienniki, listy, bestiariusze, czytalem dialogi.
Jak sami twórcy powiedzieli że przygoda starczy minimum na 30 godzin
Która przygoda? Z całym Toussaint w Krew i Wino? To owszem, calkowicie sie zgadzam. Może nie 30 godzin, ale ze 25 na pewno nabilem, ale nie wątku głownego a:
-wszystkie zadania poboczne
-wszystkie poszukiwania poboczne
-Wiedzminski rynsztunek poziomu arcymistrzowskiego
-wszystkie ,,znaki zapytania"
-wszystkie zlecenia wiedzminskie
-inne
To owszem, zajelo mi ze 20 godzin conajmniej. A wątek główny tyle ile wyliczylem w poprzednim poscie, czyli z 3, no powiedzmy do 4 godzin.
Aha, czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, dodatek dodający w chuuj nowej zawartości, starczający na minimum 30h rozgrywki, nie jest warty 100zł ale np. taki CoD z kampanią na 2-3h i chujowym multi jest wart 200zł? Ok. Pozdro
Przestań mi wkładać w usta słowa, których nigdy nie powiedzialem, bo zaczyna mnie to drażnić impotencie intelektualny. Jedyny COD jakiego mam kupionego to GHOSTS i to w przecenie za 30zł, za pelna cene nigdy bym nie kupil. Także spierdalaj spierdolino na drzewo w tej swojej wsi i dalej wstawiaj linki z kobrą bo to Ci najlepiej wychodzi, ewentualnie rób te swoje mody bo to też Ci dobrze idzie.
Lol, przeciez werewolf tylko napisal ze skipowal po przeczytaniu, co jest normalne dla kogoś kto szybko czyta, jak gram w gothica to robię tak samo
No kurwa, dobrze, że ktoś to zrozumial. Nie czytalem dialogów na pałe, tylko tak jak mac dun mówi - czytalem ze zrozumieniem ale z racji tego, że czytam bardzo duzo ksiazek czytam też szybko, to też w momencie kiedy przeczytalem wszystko skipnalem dalej.
Oto przykład człowieka zdesperowanego który nie ma argumentów
Nie, to po prostu przyklad fanboystwa, który w tym temacie osiagnal apogeum. To tak jak narkoman widzi żadnych wad w narkotykach tak i Kuba wraz z Halkiem myślą, że wiesiek jest cudowny. Nie, nie jest.
@Halk_Hogan_PL poza tym nazywanie Skyrima gównem to troche nokaut dla Wiedzmina 3 skoro w Skyrima w kazdym momencie gra wiecej osob niz we Wiedzmina. To tak, jakby na ringu przegrać z kimś i mówić na niego, że jest słaby, to w takim razie jaki ja jestem, skoro przegralem z kims kogo nazywam słabym?