Marian Kowalski 8736 27

O temacie

Autor kaczka

Zaczęty 24.01.2013 roku

Wyświetleń 8736

Odpowiedzi 27

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Marian Kowalski
2013-01-24, 01:05(Ostatnia zmiana: 2013-01-24, 01:07)
Wielu już o nim słyszało, wielu pewnie jeszcze nie raz będzie miało okazję usłyszeć. Marian Kowalski, bo to on jest powodem całego zamieszania, próbuje albo postawić Polskę na nogi na własną rękę i obalić zjebany rząd Tuska i Bronka a zarazem pozbyć się tych hien co za nic dostają pieniądze, albo jest kolejnym nawiedzonym człowiekiem pokroju Stalina czy Hitllera, choć może w nieco łagodniejszym wydaniu.
Ludzie zaczynają się bać i pierdolić bzdury o jakichś grupach partyzanckich i innych tego typu sprawach. Ja osobiście trzymam do tego dystans ale szczerze to pierwszy temat, który mnie tak zaciekawił. Cholera wie co ten ludzik wymyśli i czego dokona albo i nie. Biorąc pod uwagę fakt, że w tak krótkim czasie zjednał sobie tyle ludzi, zaczynam się bać o przyszłość narodu, chociaż z drugiej strony, stado baranów wierzy we wszystko co wygląda mniej więcej jak zapowiedź lepszego jutra. Najlepszym przykładem jest Tusk i jego wyborcy :ayfkm:

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=XnQuZuYsg_o
[/media]

Kanał YouTube:
Idź Pod Prąd

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Głosowałbym.

O ile moje poglądy zawsze były dalekie od nacjonalizmu i ONRu, a na Unii, której on jest przeciwny, ja się wybiłem, to stwierdzam, że człowiek gada całkiem rozsądnie. Jego olbrzymim atutem na pewno jest to, że mówi językiem jak najbardziej codziennym, zrozumiałym. Oprócz tego co zalinkowałeś obejrzałem także jego inne wystąpienie i już było widać różnicę, bo przed młodzieżą ONRowską już używał nieco innego słownictwa (łajdacy, rozkradzione itp.). Mimo to podoba mi się jego wizja oddolnego budowania systemu, po części przypominająca zapędy pozytywistów, a więc jednocześnie wizja abstrakcyjna, ale z chęcią zobaczę, co się z tego rozwinie. Z ludźmi przedstawiającymi podobne mu poglądy mam do czynienia na co dzień w Aber, bo część kumpli z siłki się do nich zalicza, a dwóch nawet jechało specjalnie do Polski na 11 listopada, w tym jeden na ten wspomniany wiec w Warszawie, żeby porzucać kamieniami.

Koleś ma poza tym bardzo dobre nazwisko, żeby zostać kolejnym Piłsudskim.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
True, ten typ powinien być prezydentem. Zjednoczyłby utracone narody i takie tam, może dzięki niemu wreszcie drogi będą w polsce normalne chodźby. Taki buntownik.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
O ile moje poglądy zawsze były dalekie od nacjonalizmu i ONRu, a na Unii, której on jest przeciwny, ja się wybiłem, to stwierdzam, że człowiek gada całkiem rozsądnie. Jego olbrzymim atutem na pewno jest to, że mówi językiem jak najbardziej codziennym, zrozumiałym.
Może dlatego, że starszym ludziom już o wiele trudniej jest wbić coś do głowy, chociażby z tego względu, że oni część życia byli pod władaniem komunistów a co najdziwniejsze wielu z nich tęskni za tamtymi czasami. Slang jest taki a nie inny.
Kowalski rozmawia z ludźmi tak a nie inaczej, bo wie, że do nich coś dotrze a tu nie chodzi o jakieś urzędowe pierdolenie, tylko wbicie im do głowy co może się za parę lat wydarzyć z/w Polsce, jeżeli nikt dalej nie będzie reagował.

Mimo to podoba mi się jego wizja oddolnego  budowania systemu, po części przypominająca zapędy pozytywistów, a więc  jednocześnie wizja abstrakcyjna, ale z chęcią zobaczę, co się z tego  rozwinie.
Jak się nie ma co się lubi.. ;p  
Tak na serio to akurat tu zgodzę się z tobą w 100%, bo to jest człowiek, który wie co chce zrobić i wie, że może to zrobić, tylko musi odpowiednio do tego podejść i zmotywować ludzi. Boję się jednak, że po jakimś czasie może się to okazać słomianym zapałem.

Z ludźmi przedstawiającymi podobne mu poglądy mam do czynienia  na co dzień w Aber, bo część kumpli z siłki się do nich zalicza, a  dwóch nawet jechało specjalnie do Polski na 11 listopada, w tym jeden na  ten wspomniany wiec w Warszawie, żeby porzucać kamieniami.
Takich jak oni wbrew pozorom będzie potrzeba najwięcej, jeżeli faktycznie miałaby być jakaś partyzantka. Im najłatwiej byłoby wbić co i dlaczego mieliby robić.

True, ten typ powinien być prezydentem. Zjednoczyłby utracone narody i takie tam, może dzięki niemu wreszcie drogi będą w polsce normalne chodźby. Taki buntownik.
Jeżeli będzie nadal tak jak będzie to ty się módl, żebyś w przyszłości dostał w ogóle emeryturę.
Kowalski na samym początku zaznaczył, że z ONRu nigdy nie zamierzał i nadal nie zamierza zrobić żadnej partii politycznej. To pismaki wyłapały kolejny "ciepły" temat, żeby mieć możliwość pisania bzdur w tych swoich szmatławcach. To co on sam powiedział na przemówieniu w grudniu było apelem dla ludzi, polaków, żeby zacząć działać coś osobiście, na własną rękę a nie kawałek po kawałku dawać sprzedawać Tuskowi i Komorowskiemu dobytek naszego kraju dla Rosji i Niemiec.
Najpierw Stocznia, później ta afera z fabrykami cukru, a teraz jeszcze Poczta Polska została wyprzedana szwabom. Pierdolą w tym sejmie, że bezrobocie rośnie ale sami prowadzą do tego, żeby było z miejscami pracy jeszcze ciężej. Poczty mają zastąpić jakieś budki z listami czy coś takiego a wszyscy, którzy pracowali w pocztach, wylecą na bruk i zostaną z niczym.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Marian Kowalski
#4 2013-01-24, 17:28(Ostatnia zmiana: 2013-01-24, 17:34)
Co to za kurwa temat jest? Jeśli Polacy zagłosowali na Tuska dwa razy to tylko świadczy jak udapły intelektualnie ten naród jest.
Głosują bo im się mówi na które partie mają głosować: PiS, PO, SLD, PSL, Palikoty. Inne partie dla polaka robaka nie istnieją.

No to mnie rozjebało jak wgooglowałem jest imię i nazwisko.  :ayfkm:

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co to za kurwa temat jest? Jeśli Polacy zagłosowali na Tuska dwa razy to tylko świadczy jak udapły intelektualnie ten naród jest.
Moim zdaniem lepiej dwa razy na Tuska niż dwa razy na Kaczyńskiego...

Elo

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Marian Kowalski
#6 2013-01-24, 17:36(Ostatnia zmiana: 2013-01-24, 17:37)

Moim zdaniem jak Polska nie wykombinuje jakiegoś giętkiego systemu finansowego jak z instytucją typu Federal Reserve to za kilka lat będzicie mieli taką samą sytuacje jak w Grecji.

https://www.youtube.com/watch?v=Dl9YL4RRxiE

Chcieliście euro, stadiony i drogi to macie.  :ok:

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Marian Kowalski
#7 2013-01-24, 17:45(Ostatnia zmiana: 2013-01-24, 17:45)

Moim zdaniem lepiej 2 razy zagłosować na RBT, niż 2 razy na obu panów podanych powyżej.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Marian Kowalski
#8 2013-01-24, 17:54(Ostatnia zmiana: 2013-01-24, 18:01)
No beka.

Tylko zauważ cygaro, że tu wszędzie teraz panuje chaos, bo nikt nie wie co tak na prawdę się dzieje. Mówisz, żeby znaleźć inny system finansowy, ale zauważ, że każdą taką możliwość i Tusk i Bronek rozpierdalają w drobny mak. Poczytaj w internecie na temat wymiany towarami Polski i Chin czy tam Japonii, i o tym co "władza" z tym robi.
Polska z tego handlu z chinami trzepie/trzepała grubą kasę i dopóki Tusk się tym nie zajął wszystko było dobrze, bo zadłużenie polski malało z dnia na dzień(fakt, że powoli ale malało), więc z łaski swojej niech nikt mi nie pierdoli głupot, że legalizacja trawy załatwi sprawę z długiem skoro jakby te zjeby z góry chciały to spłacić to mogliby to zrobić w ciągu kilku lat. Jedyne co trzeba zrobić to pomyśleć a frajerom z sejmu poobcinać pensje o przynajmniej połowę, bo z jakiej racji oni dostają 10/15 tysięcy/mc + tablety+auta+immunitet+ inne gówna, skoro siedzą na dupie i śpią. Poza tym po co ich tam aż tylu? :x

Deficyt kurwa, deficyt.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Idiota? W 2005-2007 zdarzały się sporadyczne wpadki, ale to co teraz się dzieje to jest jawny rozpierdol. To jak porównywać gościa który zajebał paczkę fajek ze sklepu z gościem który ojebał fabrykę papierosów na kilka ciężarówek. Tylko Tusk ma lepszy "pijar".

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Kaczory w porównaniu z Donaldem to był raj. Dosłownie raj.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Marian Kowalski
#11 2013-01-24, 22:11(Ostatnia zmiana: 2013-01-24, 22:15)
Kaczory w porównaniu z Donaldem to był raj. Dosłownie raj.

W cale nie jeden gorszy od drugiego. Tusk zadłużył państwo o w pizdu. Kaczory też. No i Miler Oleksy, Buzek i inne kukły premierowe też. Ktoś kto ma naprawdę pojęcie co się dzieje  i jak kto w miarę ustablizować powinien ojąć stołek premiera. Moim zdaniem naród jest za tępy by mądrze wybrać. W sumie to prawda - demorkacja reprezentatywna działa tylko kiedy obywatele są wciągnięci w proces i ciskają swoje wpływy na polityków aktywnie.
No ale że większość ludzi to nic nie obchodzi to inna sprwa tak jak i w Polsce i w USA. Macie swoje iPoody, internety i tablety i tyle co na chuja wyłożył wam wystarczy. Na to wygląda.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
W sumie to mogłem nie wziąć pod uwagę, że kaczory nie zdążyły dojść do swojego celu :pokerface:

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Marian Kowalski
#13 2013-01-25, 00:19(Ostatnia zmiana: 2013-01-25, 00:21)
Wielu już o nim słyszało, wielu pewnie jeszcze nie raz będzie miało okazję usłyszeć. Marian Kowalski, bo to on jest powodem całego zamieszania, próbuje albo postawić Polskę na nogi na własną rękę i obalić zjebany rząd Tuska i Bronka a zarazem pozbyć się tych hien co za nic dostają pieniądze, albo jest kolejnym nawiedzonym człowiekiem pokroju Stalina czy Hitllera, choć może w nieco łagodniejszym wydaniu.
Ludzie zaczynają się bać i pierdolić bzdury o jakichś grupach partyzanckich i innych tego typu sprawach. Ja osobiście trzymam do tego dystans ale szczerze to pierwszy temat, który mnie tak zaciekawił. Cholera wie co ten ludzik wymyśli i czego dokona albo i nie. Biorąc pod uwagę fakt, że w tak krótkim czasie zjednał sobie tyle ludzi, zaczynam się bać o przyszłość narodu, chociaż z drugiej strony, stado baranów wierzy we wszystko co wygląda mniej więcej jak zapowiedź lepszego jutra. Najlepszym przykładem jest Tusk i jego wyborcy :ayfkm:

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=XnQuZuYsg_o
[/media]

Kanał YouTube:
Idź Pod Prąd

:lol2:  :lol2:  :lol2:

a chwila, wy tak na poważnie w tym temacie?

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Marian Kowalski
#14 2013-01-25, 00:38(Ostatnia zmiana: 2013-01-25, 00:59)
a chwila, wy tak na poważnie w tym temacie?
:lol2:  
Nie, rozpisuję się jak idiota, żebyś mógł wstawić dużo emotikon.

EDIT:
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=TdwugaFKT9c
[/media]

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hahahaha, przezabawne!

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Marian Kowalski
#17 2013-01-25, 18:53(Ostatnia zmiana: 2013-01-25, 18:53)
bohater i prawdziwy polak czy oszust i bezprawiec :C

przecież każdy prawdziwy polak to oszust i bezprawiec.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
 przecież każdy prawdziwy polak to oszust i bezprawiec.                                        

Koziek, Polacy to nie tylko Warszawa :lol2:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koziek, Polacy to nie tylko Warszawa :lol2:

No tak, zapomnieliśmy o gimbach ze wsi

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry