GTA V 105611 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 105611

Odpowiedzi 381

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Siemano
Głównie zakładam wątek aby móc obejrzeć trailer #2 GTA V, gdyż dali jakieś ograniczenia wiekowe.
https://www.youtube.com/watch?v=Vzue74y7A84

No to przy okazji, zapraszam do dyskusji. Ja osobiście czekam na piątkę ; D

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
A nie mogłeś dać tego jako post w tajnym. Jeszcze sam zakładałem temat na ew. off-top?

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Oj dawno tutaj nikt nie pisał. Mało kto czeka na tym forum na tą gierkę czy po prostu to przypadek, że nikt o niej nie pisze?;)
Dużo już informacji dostaliśmy o V
http://www.youtube.com/watch?v=olEGtoYs_8A gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=hvoD7ehZPcM nowy trailer
i wiele innych...

Ja czekam, szkoda, że jak na razie tylko konsole dostaną tą gierkę, no nic na 99% i tak wyjdzie na PC : D
//to druga po wiedźminie gra, na którą czekam

ebi
  • Gość
Też czekam, choć szkoda, że nieco później pojawi się na PC (o ile w ogóle się pojawi).

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Raczej na PC się nie doczekasz.

Jeśli plotka jest prawdą, obecnie jest to jedyna plotka wiec trudno się o nią nie opierać ale nie należy jej do końca brać poważnie to nawet gdyby GTA V wyszło i sprzedało się  w ilości takiej jak GTA SA lub większej, SA jak dotąd sprzedało się najlepiej to zysk i tak nie zwróci kosztów roboty GTA V na PC co automatycznie nie opłaca się Rockstarowi a prawdopodobnie V sprzeda się lepiej niż IV ale gorzej niż SA

OFC to nie potwierdzone info a tylko Plotka.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Będzie na bank na PC. Na rynku pojawią się konsolowe nextgeny, pojawi się na nie GTA i na PC też.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Vice City - premiera na PS2 i Xbox, na PC po 7 miesiacach
San Andreas - najpierw zapowiedziane na konsole, o PC ani słowa. Port wydany 8 miesięcy później.
GTA IV - jak wyżej, wydano również po 8 miesiącach. Że nie wspomnę o dodatkach które niespodziewanie też ukazały się na PC.

Nie ma więc najmniejszych szans żeby GTA V wyszło na PC. Pogódźcie się z tym.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czy to mój zepsuty gust przez grafikę na PC'tach i mody różnorakie do gier graficzne na przecięntym bądź co bądź sprzęcie(hd 7850,i5 2500k 8gb ramu) czy tylko nie ja uważam że ta grafika w tym gta V to jedno wielkie dno jest w porównaniu z tym co pokazywali w materiałach przed grą? W porównaniu z tym co jest a co było pokazywane to bym rzekł nawet że pokazywali grę z PC'tów i nowych konsol, bo to naprawdę wygląda fatalnie, jakoś max payne 3 wyglądał znacznie lepiej, czyżby wina silnika ? W końcu mniejsze lokacje znacznie w mp3 były no to można było więcej załadować na raz... wygląda to tak jakby silnik ładował całość za jednym zamachem i w czasie gry nic nie doczytywał albo miał z tym problemy bo naprawdę dla mnie to wygląda jak kupa za przeproszeniem nie umnieszając pewnie świetnemu gameplay'owi....

pozostaje czekać na wersję na pcty i na konsole nowe bo to naprawdę jest troszkę katorga w 2013 roku grać w grę z taką grafiką :X

tu prawdziwe screeny ingame a nie photoshop i huj wie co jeszcze od rockstara:

http://www.ps3site.pl/gta-v-wyglada-przeslicznie-galeria-prosto-z-gry-wyciekla-do-sieci/166735

gta sa po modach wygląda lepiej XD XD XD

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Cytat: Jurigag
Mam pytanie, czy to mój zepsuty gust przez grafikę na PC'tach i mody różnorakie do gier graficzne na przecięntym bądź co bądź sprzęcie(hd 7850,i5 2500k 8gb ramu) czy tylko nie ja uważam że ta grafika w tym gta V to jedno wielkie dno jest w porównaniu z tym co pokazywali w materiałach przed grą? W porównaniu z tym co jest a co było pokazywane to bym rzekł nawet że pokazywali grę z PC'tów i nowych konsol, bo to naprawdę wygląda fatalnie, jakoś max payne 3 wyglądał znacznie lepiej, czyżby wina silnika ? W końcu mniejsze lokacje znacznie w mp3 były no to można było więcej załadować na raz... wygląda to tak jakby silnik ładował całość za jednym zamachem i w czasie gry nic nie doczytywał albo miał z tym problemy bo naprawdę dla mnie to wygląda jak kupa za przeproszeniem nie umnieszając pewnie świetnemu gameplay'owi....

pozostaje czekać na wersję na pcty i na konsole nowe bo to naprawdę jest troszkę katorga w 2013 roku grać w grę z taką grafiką :X

http://www.ps3site.pl/gta-v-wyglada-przeslicznie-galeria-prosto-z-gry-wyciekla-do-sieci/166735

Skończ pierdolić.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
czemu mam w dupie to gta? : | moze dlatego, ze skonczylem na san andreas? : |

morgan
  • Gość
san andreas bylo najbardziej chujowe ze wszystkich.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Kolejny geniusz.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Przypomnę ci, że gra została stworzona na 8 i 7 letnie konsole... Nie szukam na necie screenów z gry, itp. ale to co podesłałeś wygląda przyzwoicie, czego ty oczekiwałeś?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Pagan
Kolejny geniusz.
Mnie również SA się nie podobało, zawsze wolałem VC i IV. Gra nie wygląda tak tragicznie jak koledzy wyżej oceniają, ale spodziewałem się jednak trochę więcej. W końcu między IV i V jest różnica około 5 lat, a gdyby nie trochę inny interfejs to można by było osiagnąć podobne efekty w IV texture packami i ENB z realistycznym oświetleniem :P

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
W końcu między IV i V jest różnica około 5 lat, a gdyby nie trochę inny interfejs to można by było osiagnąć podobne efekty w IV texture packami i ENB z realistycznym oświetleniem
Ale konsole są te same.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Pagan
CytujW końcu między IV i V jest różnica około 5 lat, a gdyby nie trochę inny interfejs to można by było osiagnąć podobne efekty w IV texture packami i ENB z realistycznym oświetleniemAle konsole są te same.
Watch Dogs  od Ubi też jest jeszcze na stare konsole, a moim zdaniem wygląda lepiej :p

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie dlatego, że nie pokazali jeszcze jak gra wygląda na obecnej generacji :I
Co do samej grafiki GTA5 nic nie mam - boli tylko, że oszukują graczy tymi wszystkimi screenami.
Spoiler

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
: |

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
czego

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry