LOL, wszedłem przez przypadek, a tu jakaś bitwa muzyczna... Dajcie jakiegoś newsa bo pewnie masa użytkowników (jak np ja) w ogóle nie zagląda na tą część forum, a szkoda, że nie wiedziałem wcześniej bo bardzo chętnie sam bym się przyłączył do tej bitwy i odkurzył Fruity Loopsa.
Po kolei:
Kelten - bardzo fajny motyw (choć jakbym go już gdzieś słyszał), bardzo dobre technicznie wykonanie, ale brakuje mi jakiegoś pierdolnięcia. Może to nadmiar ciężkiej muzyki wywołuje u mnie taki niedosyt.
Toworish - Grałem kiedyś w moda do classic Doom'a i tam był bardzo podobny kawałek. Nooom... przypominają mi się młodzieńcze lata gdy muzyka do gier była w MIDach, ale to raczej nie jest dobrze.
Smoli - Heh, dobre. Świetnie to na słuchawach brzmi. Jednak gdzieś mi brakuje jeszcze w tle jakiegoś zamykającej melodii, mam wrażenie, że kawałek nie jest skończony. Ale i tak świetnie.
Dreamerion - Technicznie myślę najlepiej, ale zacząłem się nudzić w połowie.
Ezzam - Z początku zastanawiałem się czemu masz zero głosów, ale po chwili słuchania zrozumiałem. Sorry, ale nie byłem w stanie odsłuchać tego do końca.
Yetoknight - No ok.
Głos po długim zastanowieniu leci do Keltena - melodia robi na prwdę dobre wrażenie i tylko w jego kawałku nie słychać takiej syntetycznej płaskości (po avku domyślam się, że to dzięki użyciu prawdziwego instrumentu XD).