Odkryłem przyczynę błędu. Znowu błąd z MaterialLibrary, ja pierdole... Coś się stało z nowym folderem tekstur. (...) Wystarczy, że tego folderu tekstur nie będzie w pliku 'MatLib', ale ogólnie będą one widoczne ze względu na obecność tego folderu z teksturami. Jednak coś nie pozwala Spacerowi trzymać tego w pliku zbiorów tych folderów, i po prostu nie może on tam być. Nie jest on jedynym takim folderem, ponieważ niewidoczny folder w teksturach Spacera to np. 'Portale.pml', albo 'Temp.pml' (nie ma ich w zbiorze tekstur u góry po prawej, kiedy teksturujemy np. worlda, a takie jak 'Addon.pml', 'Effects.pml', czy 'NewWorld.pml' są). Tak, czy inaczej, to zagmatwany problem, a jeśli będę chciał gdzieś użyć tych tekstur z 'Landscape.pml' - (...), to będę musiał po prostu dodać ten folder to 'MatLib', a tylko nieliczne worldy działają (dziwne) z tymi teksturami, a takie np. 'NewWorld.ZEN' nie działają, ale to nie tylko oficjalne - także worldy jak 'DarkWaters.ZEN', czy może nawet tworzone przeze mnie (:O ), (...). Ale to już mój problem, nie wiem, czy gdziekolwiek będę jeszcze używał tych tekstur