Kiedy wstaje świt: Epizod V 15143 35

O temacie

Autor Kito

Zaczęty 1.10.2012 roku

Wyświetleń 15143

Odpowiedzi 35

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No to takie coś właśnie na początku sobie wyobrażałem, ale czy przypadkiem po przekroczeniu bramy bohaterka nie znajduje się od razu we wnętrzu budynku?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiedzieli, że za słabe? To prawda, za słabe na papierowy druk hurtem.
Ale to nie znaczy, że to słaby tekst. Niezły, ale to wciąż nie jakość towaru z księgarni.

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
No to takie coś właśnie na początku sobie wyobrażałem, ale czy przypadkiem po przekroczeniu bramy bohaterka nie znajduje się od razu we wnętrzu budynku?
Owszem, we wnętrzu góry :pokerface:  

Powiedzieli, że za słabe? To prawda, za słabe na papierowy druk hurtem.
Ale to nie znaczy, że to słaby tekst. Niezły, ale to wciąż nie jakość towaru z księgarni.
No dobra, jakość towary z księgarni to to może nie jest (po co zaprzeczać faktom? :facepalm: ), ale byłbym wdzięczny, gdybyś mnie jakąś radą przybliżył do tejże jakości :wink:  Byłbym wdzięczny.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to czemu brama miała dziury? W górach często wieje.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Kiedy wstaje świt: Epizod V
#24 2012-10-14, 19:10(Ostatnia zmiana: 2012-10-14, 19:12)
Widzisz, zabawa polega na tym, że nie mogę Ci udzielać praktycznie żadnych rad. Samorozwój duchowy to błądzenie po omacku. Bo zalecenia polegające na rozkazie szlifowania języka i techniki może Ci udzielić każdy z nas, wszyscy czytelnicy bez wyjątku. A w kwestiach wyłapywania logicznych niedociągnięć Kyro będzie właściwszym doradcą. Ja mam liryczny mózg, więc wszelkim pięknym bajdurzeniom daję posłuch, bez zastanowienia pragmatycznego, na przykład, czemu brama w górach ma dziury, a mieć nie powinna. Ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, póki nie nastawię się na ich wychwytywanie.

Sam wiesz najlepiej, kim chcesz być, co chcesz pisać.
Nie wymyślaj na wstępie programu, według którego masz iść i się rozwijać. Działanie cię określi, nie program.

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
No to czemu brama miała dziury? W górach często wieje.
Ale o co chodzi? :lol2:  Jakie dziury? Odstępy między prętami zawsze są w bramie jeśli Ci o to chodzi...

Widzisz, zabawa polega na tym, że nie mogę Ci udzielać praktycznie żadnych rad. Samorozwój duchowy to błądzenie po omacku. Bo zalecenia polegające na rozkazie szlifowania języka i techniki może Ci udzielić każdy z nas, wszyscy czytelnicy bez wyjątku. A w kwestiach wyłapywania logicznych niedociągnięć Kyro będzie właściwszym doradcą. Ja mam liryczny mózg, więc wszelkim pięknym bajdurzeniom daję posłuch, bez zastanowienia pragmatycznego, na przykład, czemu brama w górach ma dziury, a mieć nie powinna. Ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi, póki nie nastawię się na ich wychwytywanie.

Sam wiesz najlepiej, kim chcesz być, co chcesz pisać.
Nie wymyślaj na wstępie programu, według którego masz iść i się rozwijać. Działanie cię określi, nie program.
Tak, taka to jest właśnie zabawa, ale jeśli popełniam błąd jakiś karygodny, a ja go nie zauważam, to... Hmmm, no chyba toś mnie musi w końcu oświecić, no nie? No ale póki co błądzę jako rzekłeś... A Wy moje błądzenie oceniacie :wink:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wchodzisz do domu to też masz dziury między prętami? :lol2:

Mark Twain

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy

Kito

Kiedy wstaje świt: Epizod V
#27 2012-10-16, 16:14(Ostatnia zmiana: 2012-10-16, 16:15)
Jak wchodzisz do domu to też masz dziury między prętami? :lol2:
W bramie owszem oO  Nie rozumiem do czego zmierzasz... :pokerface:  Brama dzięląca świat zewnętrzny od pieczary będzie przepuszczała ciemności... Możesz mnie jedynie zjechać za to, że czarodziejka zobaczyła tę bramę w tych ciemnościach, a nie jebnęła w nią czołem :lol:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panienka przechodzi przez brame pelna dziur miedzy pretami i po przejsciu przez prog znajduje sie od razu na tle (sic!) korytarza, ktory jest juz we wnetrzu. Czyli co, w bibliotece wieje?

Mark Twain

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
(...)Czyli co, w bibliotece wieje?
Skąd wniosek, że wieje? Nic takiego nie napisałem, a nie mam pojęcia, czy to, że w górach często wieje ma z tym związek. Z resztą, jeśli sobie czytelnik wyobrazi, że wieje, to tak będzie. Każdy czytelnik wyobrazi sobie daną scenę inaczej niezależnie jak bardzo byłby poplątany mój opis. Oczywiście, wszystkiego nie mogę pozostawiać czytelnikowi i to chyba do tego zmierzasz...?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No jesli minela jedynie dziurawa brame i od razu znalazla sie we wnetrzu budynku, to znaczy, ze tam wieje. Logika.

Mark Twain

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
No jesli minela jedynie dziurawa brame i od razu znalazla sie we wnetrzu budynku, to znaczy, ze tam wieje. Logika.
What ever. Tak jak powiedziałem. Nie ma dwóch osób, które wyobrażą sobie tą scenę tak samo :wink:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale Ty wyprodukowales opis, ktory powoduje konsternacje. To nie jest dobry opis. Wytykam Ci blad, zebys to przecwiczyl.

Mark Twain

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
Ale Ty wyprodukowales opis, ktory powoduje konsternacje. To nie jest dobry opis. Wytykam Ci blad, zebys to przecwiczyl.
Dobrze, masz rację. Będę musiał to poprawić. Sorry za agresję. Ale pisarstwo ma to do siebie, że tego nie da się nauczyć. To trzeba po prostu umieć... :ayfkm:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się nauczyć. Po to się pisze, żeby ćwiczyć.

Mark Twain

Kito

Kito

Użytkownicy
posty162
Propsy17
  • Użytkownicy
Da się nauczyć. Po to się pisze, żeby ćwiczyć.
Może i się da... Po to też piszę :wink:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry