O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3049183
Odpowiedzi 7439
HeniuNalesnik1
A jak dostać się do cmentarzyska orków skoro kołowrót jest zacięty?
Cytat: HeniuNalesnik1 w 2016-03-28, 13:55wchodzisz do kopalni i w konsoli wpisujesz insert non_2233_bula wyskakuje gostek gadasz z nim bierzesz pierwszą opcje potem 2 albo 3 ( coś co jest pod end_game) pojawia sie glen gadasz z nim zabijasz nekromante i ogólnie całe ustrojstwo wychodzisz z kopalni i doyle(bd oddalony więc żeby usłyszeć dialogi możesz pomóc sobie konsolą w podejściu do niego klikając K) zagaduje do cb a potem już z górki Ci pojdzieDzięki wielkie, pomogło !! Nie musiałem nawet wczytywać wcześniejszego zapisu, zrobiłem to po zabiciu nekromanty i oczyszczeniu kopalni a i tak zadziałało. Dokładnie to trzeba wybrać opcję Abmine_soldiers. Ktoś powinien dodać te rozwiązanie do tematu "bandyci - 4 rozdział - kopalnia - bug".
wchodzisz do kopalni i w konsoli wpisujesz insert non_2233_bula wyskakuje gostek gadasz z nim bierzesz pierwszą opcje potem 2 albo 3 ( coś co jest pod end_game) pojawia sie glen gadasz z nim zabijasz nekromante i ogólnie całe ustrojstwo wychodzisz z kopalni i doyle(bd oddalony więc żeby usłyszeć dialogi możesz pomóc sobie konsolą w podejściu do niego klikając K) zagaduje do cb a potem już z górki Ci pojdzie
Cytat: HeniuNalesnik1 w 2016-03-28, 13:55Moje pytanko mam misje sytuacja w starej kopalni( quentin kazal mi sprawdzić co się stało jak już rozmawiałem ze skorpionem) niestety ja wybiłem wszystkich strażników wczesniej i gdy tam przychodze to leżą 4 trupy ( 2 strażników cień i jeszcze jakiś immienny(rela cos tam) ale ona ma tylko monety) jak wracam do quentina nie ma żadnych opcji dialogowych Artegor tam nie stał? ten co strzegł wcześniej wejścia do kopalni, to z nim trzeba pogadać. Może spróbuj go przyzwać jeśli go zabiłeś wcześniej i ciało znikło.
Moje pytanko mam misje sytuacja w starej kopalni( quentin kazal mi sprawdzić co się stało jak już rozmawiałem ze skorpionem) niestety ja wybiłem wszystkich strażników wczesniej i gdy tam przychodze to leżą 4 trupy ( 2 strażników cień i jeszcze jakiś immienny(rela cos tam) ale ona ma tylko monety) jak wracam do quentina nie ma żadnych opcji dialogowych
Zohrokey
dzieki pomogło a propos kodów jest kod na paczki z bronia? i na ciężkie sakiewki bo pootwierałem wszystko a potrzebne do zadania z piratami
TheProfesor
wasserfull
Vuko
Elensefar
meserszmit007
Dzień dobry, ja z zapytaniem. Czy przyłączenie się do Kretów ostatecznie warunkuje przynależność do Nowego Obozu, czy też nic nie zmienia? Chcę przyłączyć się do obozu Bandytów i nie wiem, czy po zostaniu Kretem będzie to możliwe. Proszę o odpowiedź.
Mam pytanie: czy mod działa z modem DirectX11? Gdy próbowałem, to niby mod działał, wszystko OK, gdyby nie to, że nie mam wtedy interfejsu: nie widzę paska życia, dialogów, jak klikam tab to nie widzę ekwipunku, jak klikam B to nie widzę statystyk, jak klikam esc to nie widzę menu itd. Da się to jakoś naprawić?
Musisz zainstalować ponownie gothica
goldszaman
witam. nie pokazuje filmików tylko czarny ekran i dźwięk
Siemanko mam pytanie - jak wygląda gra magami? Czy jak w podstawce , 3ba pakować w daną bronć+siłę/zrękę żeby zabić królową pełzaczy i dopiero zacząć karierę maga , czy można od razu pakować w mane i już na start jest dostęp do jakiś czarów ?
Zireael
Draks
Token
Dreamerion RaveN Studio
xardasel
blackero
UnknownJAY
Mod będzie dalej wpierany przez twórcę?