Mam problem z zakończeniem questa "Wsparcie dla Quentina". Gdy go dostałem od Lee, to u bandytów nie pojawił się żaden dialog. Zgodnie z dziennikiem poszedłem pod opuszczoną kopalnię, po drodze pogadałem z Corristo, a pod kopalnią ani Jarvis, ani Rocky też nie mieli dialogu. Wszedłem, wybiłem wszystko, wyszedłem, oddałem kamień Corristo, odprowadziłem go. Poszedłem do bandytów, zagadał do mnie Doyle (w dialogach było ze muszę zdobyć artefakt z kopalni). Idąc do Rockiego znalazłem ciało Draxa i jego list. Rocky się odezwał i też bezi wspomniał że wciąż szuka artefaktu. Jako że artefakt już dawno miał Corristo, postanowiłem udać się do niego i mu go zabrać przy użyciu konsoli. Wróciłem do Doyla, pojawił się wpis w dzienniku, Bezi powiedział że ma już artefakt, a Doyle wysłał mnie do Quentina po dalsze rozkazy. I tutaj koniec, brak dialogu u kogokolwiek:Quentin, Doyle, Rocky, Lee milczą. Nawet ładnie oddałem (tak jak zabrałem) artefakt Corristo i dalej nic.
Chyba robiąc tego questa nieprzewidziane było pierw oddanie artefaktu Corristo, a później gadanie z bandytami, choć Corristo stoi na drodze i chcąc, nie chcąc pierw się z nim gada.