Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3412783 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3412783

Odpowiedzi 7445

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spotkanie działa, po odbiciu nowej kopalni i załatwieniu zastępstwa dla gorna, idziesz w umówione miejsce i ze wszystkimi gadasz.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orismer, miałem to samo z zadaniem Dalsze losy bandytów. I też go nie ukończyłem.

jura0897

jura0897

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ukończyć zadanie " test myśliwski " chyba mam jakiegoś buga bo ani u Cavalorna nic nie mogę już opowiedzieć ani nic od nikogo wyciągnąć..

Orsimer

Orsimer

Użytkownicy
Eksplorator światów
posty89
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator światów
A więc żeby ukończyć zadanie "Spotkanie", wystarczy popchnąć fabułę do przodu, to świetnie.

Wciąż jednak pozostaje problem bandytów. Najwyżej będę musiał obejść się smakiem.

The night is dark and full of terrors.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zakończyć zadanie "Wsparcie dla Quentina"? Wydaje mi się, że wyczyściłem kopalnie, zabiłem nekromante. I żadnych opcji dialogowych u Quentina i innych.

gothic1210
  • Gość
Czy jest to ostateczna wersja moda? I czy w planach/robocie są jakieś patche poprawkowe? :) Bo przyznam, że na taki mod czekałem (urozmaicający troszkę pusty świat G1, MT mi nie podpasowały), ale jak mają być jakieś aktualizacje jeszcze to się wstrzymam z graniem :P
Prawdopodobnie w ciągu najbliższego roku nie będzie. Mod jak został przyjęty, tak został przyjęty. Zaakceptowałem to i zakończyłem działalność, a raczej ograniczyłem ją do minimum. Jeśli pojawi się jakiś patch to już nie ode mnie tylko od tzw. Gothic Recovery Team, który znacie.

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Jeśli będzie, to nieprędko.Tak do końca zajmować sie tym nie będziemy, kilka osób jednak zebrało się na forum ER i coś tam dłubie jako niezależna część RT. 

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będzie jakaś solucja? Ewentualnie udostępnione zostaną skrypty?

Power233Ful

Power233Ful

Użytkownicy
posty25
Propsy1
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Będzie jakaś solucja? Ewentualnie udostępnione zostaną skrypty?
Akurat ja robię solucje do tego moda ale to fanowska solucja :P

[pmg]http://www.iv.pl/images/28432827944751380814.png[/pmg]

gothic1210
  • Gość
Częściowa solucja już jest. Wszystkich zadań raczej nie opiszę, bo są po prostu łatwe. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jednak takowa by się przydała aby wiedzieć które zadania się wykluczają itd ta wiem wymagam ukłonu w strony 100% graczy :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Mam problem z 2 questami.

Handel Emanuela. Gdzie ten gościu jest przeszukałem bagna i go nie ma :<. A i ile to miało być rudy? :D
Magnackie pierścienie pomówiłem z Miguelem i co dalej gdzie ich szukać? jakieś wskazówki?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
John Snaf opcja szukaj nie boli wszystko masz opisane kilka/kilkadziesiąt stron wstecz, wystarczy użyć wyszukiwarki. Czy to takie trudne?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zakończeniem questa "Wsparcie dla Quentina". Gdy go dostałem od Lee, to u bandytów nie pojawił się żaden dialog. Zgodnie z dziennikiem poszedłem pod opuszczoną kopalnię, po drodze pogadałem z Corristo, a pod kopalnią ani Jarvis, ani Rocky też nie mieli dialogu. Wszedłem, wybiłem wszystko, wyszedłem, oddałem kamień Corristo, odprowadziłem go. Poszedłem do bandytów, zagadał do mnie Doyle (w dialogach było ze muszę zdobyć artefakt z kopalni). Idąc do Rockiego znalazłem ciało Draxa i jego list. Rocky się odezwał i też bezi wspomniał że wciąż szuka artefaktu. Jako że artefakt już dawno miał Corristo, postanowiłem udać się do niego i mu go zabrać przy użyciu konsoli. Wróciłem do Doyla, pojawił się wpis w dzienniku, Bezi powiedział że ma już artefakt, a Doyle wysłał mnie do Quentina po dalsze rozkazy. I tutaj koniec, brak dialogu u kogokolwiek:Quentin, Doyle, Rocky, Lee milczą. Nawet ładnie oddałem (tak jak zabrałem) artefakt Corristo i dalej nic.
Chyba robiąc tego questa nieprzewidziane było pierw oddanie artefaktu Corristo, a później gadanie z bandytami, choć Corristo stoi na drodze i chcąc, nie chcąc pierw się z nim gada.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Proszę o napisanie jak wykonać poprawnie zadanie "Skrytka"? jest ono w ogóle wykonalne? Bo mam już 3 kryjówki oznaczone a Will ciągle nie ma nic do powiedzenia.

CybeR0990

CybeR0990

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto może mnie nauczyć dwuręki po stronie bandytów w 4 rozdziale ??

gothic1210
  • Gość
kto może mnie nauczyć dwuręki po stronie bandytów w 4 rozdziale ??
Doyle.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Proszę o napisanie jak wykonać poprawnie zadanie "Skrytka"? jest ono w ogóle wykonalne? Bo mam już 3 kryjówki oznaczone a Will ciągle nie ma nic do powiedzenia.

gdzie znalazłeś trzecią skrytke ? ja mam tylko dwie :p

CybeR0990

CybeR0990

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jest jakaś misja z opuszczoną i starą kopalnią w 5 rozdziale po stronie bandytów ? bo chce tam isc ale nw czy jest jakas misja bo nie chce zepsuć czegoś

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

gdzie znalazłeś trzecią skrytke ? ja mam tylko dwie :p

1.Niedaleko mostu SO.
2.Jaskinia przy grobowcu na ziemiach orków.
3.Wieża koło Cavalorna.

0 użytkowników
Do góry