O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3055616
Odpowiedzi 7439
Splash Moderator
Pytanko, odpaliłem modyfikacje, zacząłem sobie grać a dopiero potem spojrzałem na instrukcję instalacji. I tu moje pytanie czy System Patch jest konieczny by niektóre elementy działały czy jest konieczny w ogóle by pograć. Tj. czy jeżeli gra na pierwszy rzut oka działa dobrze (nowi NPC, lista z umiejętnościami, nowe opcje dialogowe itd.) i się nie wywala to olać jego instalację tak długo jak gra jest stabilna czy jednak muszę dorzucić bo gdzieś kiedyś coś prawdopodobnie nie zadziała jak należy tak że się nie zorientuję?W sumie ciekawa, bo mam ostatnio kupione Gothic Universum (lapek bez CD więc sprawiłem sobie edycję cyfrową) i może tam takie rzeczy są (np. GIII jest zaraz z community patchem zintegrowany).
elathir
Xiress
Shermor
gothic1210 Gość
Simon Said Moderator
Doktorszalonym
kamil6131
Mam problem z zadaniem od bandytów mam namówić karczmarzy żeby kupowali od nas alkohol stary obóz i nowy namówiłem ale do obozu na bagnie muszę zrobić jakiś inny alkohol a nie wiem gdzie zdobędę przepis Drugie zadanie też od bandytów Miałem od patrosa z bractwa wziąć pieniądze ale on mi nie zapłacił potem ten typ obok patrosa zaczął coś do mnie mówić ale dialog sie nie pokazał i nie wiem co mam teraz zrobićNie wiem też skąd mam wziąć gwoździe do palisady myśliwych w content modzie były w starym obożie ale tu ich nie ma dostałem też zadanie od alchemika myśliwych z tym jaszczurem zabiłem jaszczura wziąłem truciznę ale nie wiem do kogo się zgłosić po antidotum za pomoc z góry dziekuje
batu222
Harwing
Dowiem sie gdzie jest miecz Jima ?
Sulti
Razakel Quest Pack Team
Kuken
@Razakel właśnie Diego nie chce uczyć :(