Właśnie pobrałem sobie Twoją modyfikację i mam zamiar zobaczyć jak to wygląda. Ogólnie zerknąłem na poszczególne posty, na wszystkie nie mogłem, bo jest ich zbyt dużo, oraz przeczytałem wypowiedź Drakona. Dodać mogę tylko tyle: nie ważne jak zajebistą rzecz zrobisz, zawsze znajdzie się ktoś, kto "łaskawie" jej doświadczy i jeszcze Ci dopierdoli dając głupie porady (nie sugestie, rady teściowej) jak zrobić to lepiej.
Mam tylko jedno pytanie. Jako, że nie przejrzałem wszystkich postów, może gdzieś to padło, mogę wiedzieć kiedy mniej więcej nastąpi premiera Twojego dzieła? [edycja] Dobra, już doczytałem się.

Styczeń. Czekam z niecierpliwością. 6 stycznia moje urodziny. Jak wydacie w ten dzień to będę was finansował, gdy zostaniecie wielkim studiem

[edycja2] Niestety, ale mod nie działa na moim sprzęcie. Wyskakują okna z jakimiś brakującymi plikami, a potem nazwa moda w starterze zmienia się na jakąś dziwną ;/ No cóż. Warto było spróbować. Może na premierę się uda. Powodzenia życzę w dalszym tworzeniu projektu!