Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3269363 7443

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3269363

Odpowiedzi 7443

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Zmieniono zostanie Magnatem na otrzymanie Ciężkiej zbroi strażnika niedostępne w G1. Zadanie żadne nie zostało usunięte, a zbroje Magnata będzie można znaleźć w skrzyni zamkniętej na klucz :D Wiec na plus. 

Grings

Grings

Użytkownicy
posty8
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam , dlaczego pomysł dołączenia do magnatów poszedł do kosza ? według mnie to był bardzo fajny pomysł  nawet jeśli  zostawaliśmy nim na chwile,  a  w zamian dostajemy możliwość  otrzymania  ciężkiej zbroi strażnika   seriously ? sorry ale to już było w 
golden modzie,  drogi autorze modyfikacji proszę nie zmieniaj swoich pierwotnych założeń  pod wpływem wypowiedzi typu "bo to nie lore".

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Moda na dostosowywanie się do graczy w celu większej grywalności jest ok, ale jeśli 75% chce w modzie frytków z ketchupem mimo ze w lore są słoiki z musztarda to daj im te z ketuchupem chuj ze 25% chce z musztarda bo ona jest lore, bo są z nią słoiki, nawet dla polityka stracenie 25% poparcie jest lepsze jeśli zyska tym 75%

Albo przynajmniej powiedz to co chcemy usłyszeć, czyli ze pojawi się opcja podczas instalacja aby doinstalować wycięte watki wiem ze przygotowanie takowej wersji to w chuj roboty ale to wina tych od musztardy. Ma byc znowu jak z globalem, przymus bez wyboru serio w ta strony mody muszą iść ?

Albo dajemy wybór żeby zadowolić każdego, albo dajmy to co propsuje większość, czyli precz z lorowcami, wyciętym wątkom mówimy stanowcze tak.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Najśmieszniejsze że twórcy Gothica nie przestrzegają Lore, a ludzie oczekują ze w modach będzie  :lol2:   :lol2:

EDIT: A trzymajac sie sztywno lore, wychodza takie kwiatki jak w global ze runami paladyna nie da sie orkow zabijac  :lol:

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Outlander ty naprawde... spoko jesteś, fajnie robisz mody, ale kurwa masz najebane? usuwasz wątek czarnego maga, bo tak chcą lore, po mimo, że w aknciecie jest jasne, że więszkość tego chce? z Sawikiem nigdy się nie zgadzałem, ale teraz ma zajebistą rację! myśl sobie co chcesz, taka jest moja opinia na ten temat.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Ustosunkowując się do powyższych kilku wypowiedzi - w końcu to modyfikacje tylko. Sama nazwa "MODYFIKACJE" powinna mówić tyle, że możemy MODYFIKOWAĆ co nam się podoba i dorobić choćby latające chuje zamiast smoków.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
I zobaczcie ile osob jest za tymi watkami. Ale nie, lepiej uszczesliwic dwie pizdy "lorowcow" i usunac najlepsze watki typu czarny mag albo nowicjusze ognia....

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
I magnatów przecież serio chuj ze nas w r4 wywalają skóro ta opcja mogla fajnie przedłożyć r3 a znowu dysbalans zbroi to był żaden
Strażnika ciezka ma 70/10/35/0 Magnata 80/9/42/4 czy jakoś tak, już nie pamietam nawet jeśli uśrednim jej wartości to 10 ochrony lepiej  na r4 to nie jest dużo a można tak przerobić defy pancerzy aby ciężki najemnika był równa magnackiemu i już maja to samo, ale nie w tym kwestie.

Juz pomijam jakie możliwość questowe daje bycie magnatem mamy władze ale i obowiązki jakie organizacja obstawy dla tych słynnych konwojów o którym dużo jest w g1 ale ich niema, zapobieganiem atakom czy rozkazywanie strażnikom i proste misje aby ich wkurwiać i im rozkazywać :P

Ja sie bede powtarzał modyfikacja juz z samego zalozenia jest modem, a żaden mod nigdy nie będzie zgodny z lore gothica które jest utworzone przez twórców to ze chujowo to inna sprawa

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeden mówi o latających chujach, drugi o pizdach...  Fajny pomysł na rozbudowane zadanie! Ogarnijcie już fakt, że Outlander zrobi swoje i będzie ok.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Najśmieszniejsze że twórcy Gothica nie przestrzegają Lore, a ludzie oczekują ze w modach będzie  :lol2:   :lol2:

EDIT: A trzymajac sie sztywno lore, wychodza takie kwiatki jak w global ze runami paladyna nie da sie orkow zabijac  :lol:
masz coś do powiedzenia na ten temat to zapraszam do działu Global tam ci skopię głupie dupsko

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@up Już się tak nie sraj tym swoim globalem (właściwie to nawet nie twoim tylko ruskich). Zrobiłeś spolszczenie, pozmieniałeś sporo rzeczy (niektóre na lepsze, niektóre zjebałeś) i chwała ci za to, a wachlujesz się tym jak skarpetą w lato. Jakbyś co najmniej złapał Boga za nogi, a to tylko kolejny średni leciwy goticzkomod, na temat którego za parę miesięcy będzie słychać tyle, co teraz słychać o returningu. Jest tyle gier do których powychodziły modyfikacje i nie zdarzyło mi się gdziekolwiek widzieć, żeby ktoś dookoła produkcji podnosił tyle podniecenia i wrzawy. 

@down

Bo są jednak takie momenty, w których poważnie nie ma w co grać (jak ostatni zastój wrześniowo-majowy) i pozostaje odpalanie takich właśnie jak gothic, produkcji. Tematyka jak najbardziej - interesująca, jednak irytującym jest fakt bulwersu o byle pierdoły.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
to graj w coś innego -po co się wpierdzielasz tu jak cię ta tematyka nie interesuje?
ogólnie to połowa dyskutantów się w takich tematach sra a potem nawet nie zagra bo "sa lepsze gry".
Są , jasne tylko po co dupę wtedy zawracać tutaj?
I tutaj i w Returning i w Global.

gothic1210
  • Gość
No nie wiem po co ja się tak staram jak ver 1.2 miała ledwo 100 pobrań :lol2: Człowiek się spina nie wiadomo po co xD

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Bo są jednak takie momenty, w których poważnie nie ma w co grać (jak ostatni zastój wrześniowo-majowy) i pozostaje odpalanie takich właśnie jak gothic, produkcji.
to tylko potwierdza tezę że niepotrzebnie zawracasz gitarę w tym temacie
za dużo w dupach macie napchane
100 pobrań
:lol: to może faktycznie moja zachowana paczka ma wartość kolekcjonerką :lol:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No nie wiem po co ja się tak staram jak ver 1.2 miała ledwo 100 pobrań  Człowiek się spina nie wiadomo po co xD

Bo z tego co pamietam to sam po kilku dniach od wydania stwierdziles, ze jest duzo bugow, duzo niedorobek, ze zaczynasz robic nowa wersje pozbawiona tego wszystkiego plus nowe zadania i wątki, i kazales wszystkim czekac. Dlatego wlasnie miedzy innymi ja nie pobralem wtedy tylko cierpliwie czekam na nową wersje.

Ale być moze do czasu wydania tej wersji wytniecie kolejne wątki, bo nie beda zgodne z "lore"... :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Outlander wybacz mi pytanie, ale powiedz coś: Dlaczego jest tak, że większość była za wątkiem Czarnego Maga, a Wy go i tak usuwacie? Ja ciągle nie rozumiem tej logiki. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mahrid, wspomniał ze czasem są przedziały czasowe gdzie niema w co grac i wracamy do starszych i dobrych produkcji ( co potwierdzam w 100% są takie czasy ) i tu zaś pada odpowiedz Memoriusa, to graj w co innego, czy ktoś mi potrafi wskazać gdzie tu jest logika, bo ze strony Memoriusa to jest ewidentny jej brak.

Bo to ta sama logika co w przypadku, globala ankieta jasno pokazała czego ludzie chcą, ale tego im nie wolno dać.

@down: I znowu udowadniasz ( brakiem odpowiedz ) ze cie zgasiłem po raz któryś z kolei

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tizgar jak zwykle przyłazi i jest błyskotliwy.
Tradycyjne :P tizgarku.

@up ja rozumiem ze obcowanie z geniuszem mojego intelektu cię upaja i dlatego łazisz za mną po wszystkich tematach, ale naprawdę nie mogę ci tizgarku poświęcać za dużo uwagi.
No co by ludzie pomyśleli
tradycyjne :P tizgarku

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.