[G2 Mod] Infernum 5257 5

O temacie

Autor Aeternitas

Zaczęty 19.08.2012 roku

Wyświetleń 5257

Odpowiedzi 5

Aeternitas

Aeternitas

Użytkownicy
posty69
Propsy62
  • Użytkownicy

Aeternitas

[G2 Mod] Infernum
2012-08-20, 00:54(Ostatnia zmiana: 2012-08-20, 19:41)
Witam,

Chciałbym przedstawić modyfikację "Infernum" mojej grupy The Dark Mages Mod Team. Nie będę szczegółowo się rozpisywał, informacje umieściłem na mojej stronie do której link znajduje się poniżej. Znajdują się tam wprowadzenie do fabuły, informacje o świecie, bohaterach itd. Zajrzyjcie.

Prosimy o umieszczanie w tym temacie waszych uwag, sugestii i porad.

Infernum (POL!!!!)
Screenshoty

[mod=Avallach]Dokonałem korekty tekstu, oryginał poniżej.[/mod]
Spoiler
Witam,

Chciałbym przedstawić ten sposób mod o nazwie "Infernum" z mojego zespołu The Dark Mages Mod Team. Nie chcę przejść do szczegółów o wszystko. Włożyłem info na mojej stronie znajduje się bezpośredni link poniżej. Istnieją wskazówki, historia, informacje o świecie, ludzie itp. Sprawdź to.

Prosimy o uwagi, sugestie, porady w tym wątku.

Link do moda Infernum  (POL!!!!), i ekrany.

Gaz

Gaz

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Jest to pierwsza tapeta naszego projektu,, Infernum ". Zobacz tutaj. Mam nadzieję, że Ci się spodoba. Proszę Komentarze, sugestie, opinie.

ENG:

This is the first wallpaper of our project ,,Infernum". See here. I hope that you like it. Please leave comments, suggestions, opinions.

Gaz

Gaz

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Następna tapeta z mojej pracowni

zobacz tutaj

Gaz

Gaz

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
It's Christmas and now after hard work of our team we would like to show you something new from our modification. First of all a trailer made by our teammate Dyrian, showing several parts of the mod and also the first look into gameplay - see here.

And for the second we've got here the next wallpaper from Gaz, showing a bridge in the jungle.

Finally a range of screenshots of our mod follows from the wild jungle of the island Infernum.

I hope that you like all these things and that you leave some comments.

In the name of The Dark Mages Mod Team.
Regards
Gaz - Team Member

DarthWojt

DarthWojt

Użytkownicy
posty135
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

DarthWojt

[G2 Mod] Infernum
#4 2013-01-02, 15:14(Ostatnia zmiana: 2013-01-02, 15:16)
Czeski dubbing, szkoda, że nie ma angielskiego, albo polskiego.

Aeternitas

Aeternitas

Użytkownicy
posty69
Propsy62
  • Użytkownicy
Czeski dubbing, szkoda, że nie ma angielskiego, albo polskiego.

Mod will be translated into English and Polish language. It may be also dubbed into Polish.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry