Szachy - zapisy i dyskusje 362111 830

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 2.08.2012 roku

Wyświetleń 362111

Odpowiedzi 830

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Tak w ogóle to proponuję w finałach granie trzech partii, a nie jednej. W jednej o przegranej może zadecydować jedna pomyłka, w trzech już bardziej widać, kto jest faktycznie lepszy. Kiedy organizowaliśmy turniej z Bułgarami, tak właśnie zrobiliśmy.

Ty Kyro weź wytrzeźwij najpierw i zagraj jedną partię ze mną.  ;d

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
RafałBudzis kiedy możesz grać?
jutro od 18 do 20

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No grupa D stoi w miejscu, zróbcie coś panowie :D  A oreca całkiem ładnie sobie poradził :ok:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
No grupa D stoi w miejscu, zróbcie coś panowie :D  A oreca całkiem ładnie sobie poradził :ok:

Bo Kyro to pijaczysko a Zębacz nie ma neta, nie będzie go tydzień. Tak gdzieś tu pisał.

RafałBudzis kiedy możesz grać?
jutro od 18 do 20

Hmm może zdążę jutro na tą porę. Możne od 20 do 22?

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy

Zębacz

Szachy - zapisy i dyskusje
#124 2012-08-06, 23:14(Ostatnia zmiana: 2012-08-06, 23:14)
Jestę, mam zastępczego kompa narazie, tylko nie wiem czy ogarne na nim szachy :F

Edit:Chyba ze teraz.

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to co? Żelazko x Zębacz jeszcze dziś? :D

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy

Zębacz

#126 2012-08-06, 23:17(Ostatnia zmiana: 2012-08-06, 23:28)
Ja już wbiłem, nick mam Zebacz bo wczesniej przekrecilem cos xd

@down widziałem cię ale zniknąłeś :C

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
właź
ja tam bede zaraz.
wiesz ja tam cie nie widze. Moj nick to Cygar.

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
Wygrywa żelazko, niech sobie screena zrobi :confused:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Am walkover? Myślałem że ci się net popsuł.

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy

Zębacz

#130 2012-08-06, 23:58(Ostatnia zmiana: 2012-08-06, 23:59)
Z miejsca konika mogłeś bić królową, nie miałem szans tak czy inaczej, więc nie dałem ci satysfakcji wygrania :3

dno i wodorosty ze mnie

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
opowiedz nam o tym. wylazł z gry? jeśli tak, to może nie ma sensu go trzymać w tym turnieju... zawsze jest fartuess na czyjeś miejscie.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Zrobiłem screena. Mógł jeszcze wyjść królem, ale marne szanse miał na wygraną. Wystarczy żebym wyjechał tam wieżą co miałem koło mojego króla.

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy
Wsumie to resign pomyliło mi się z czymś innym, tak czy inaczej nie dokończyłem, tak czy tak żelazko wygrywa. nawet gdybym kontynuował

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Btw dziękuję za grę Zębacz. :)

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie: czy na tym serwerze można wyłączyć ten obrzydliwy widok 3d i włączyć normalne 2d, ewentualnie widok w stylu szachów z windowsa vista/7?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tylko w pełnej wersji, za 9 dolców :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

#137 2012-08-07, 14:31(Ostatnia zmiana: 2012-08-07, 14:32)
Chłopaki weźcie się w garść i zacznijcie rozgrywać te mecze :D  Bo z kim będę grał w ćwierćfinale? xD

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Luk oraz Niebieskooki, napiszcie mi, kiedy możecie grać.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Czekałem wczoraj o 13 tak jak chciałeś, ale nie było cię. Aktualnie mam zaplanowany mecz z Meatem o 21

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

0 użytkowników
Do góry