głośniki 2109 3

O temacie

Autor koksikmajor

Zaczęty 14.07.2012 roku

Wyświetleń 2109

Odpowiedzi 3

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
witam, wie ktoś jakie głośniki do kompa najlepiej kupić? bo te ostatnio co kupiłem to jedna wielka kupa gówna, zaczęły się piepszyć po 7 miesiącach, a oryginał służył mi dobrze nawet 4 lata.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

głośniki
#1 2012-07-14, 15:04(Ostatnia zmiana: 2012-07-14, 15:09)
najdroższe i najlepsze.

Różni ludzie mają różne preferencje, a Ty nie napisałeś nic poza "chcę głośniki". Ile chcesz wydać, co chcesz na nich robić, czy masz duży pokój - to na początek.

Jeśli masz sporo forsy i spory pokój to spójrz w google "tonsil altus" i wybierz jakieś starsze, wciąż są świetne - ale do tego potrzebujesz również wzmacniacza. Jak nie to allegro i zobacz modele marki microlab, jako jedna z nielicznych firm robią w miarę tanie głośniki "do peceta" w drewnianych obudowach dające dobrą jakość dźwięku, szczególnie jak na te 200-300 zł.

edit: właściwie z racji że nie powiedziałeś nic o preferencjach doszedłem do wniosku że chcesz "jak najtańsze jak najlepsze głośniki do peceta żeby pograć w gierki i posłuchać muzy". kup to:

http://allegro.pl/glosniki-2-1-microlab-fc330-fc-330-szybka-wysylka-i2467176878.html
Jak nie jesteś przekonany to poczytaj recenzje, jest ich zapewne trochę w googlach.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
dzięki propsik leci

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A jakbyś chciał 5.1 do większego pomieszczenia czy coś to polecam osobiście Genius SW-HF 5.1 5050 V2 - bardzo fajnie grają.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry