To jest zawiść. Nudzi się takiemu idiocie, niema co robić więc napisze w skrócie że wszystko zjebane, a druga banda debili nawtyka mu propsy i się cieszą tym że podjudzają. A najlepsze jest to że ta banda idiotów potrafi stworzyć całe nic..albo w ogóle.
Nein! Pokazali że jak chcą to potrafią coś dobrego zrobić, jednak pokazali to tylko w jednym aspekcie, cała reszta jest do dupy. Gdyby tem "idiota" uznał że ten mod nie ma żadnych szans na pokazanie czegokolwiek ciekawego w ogóle nie zaczynałby dyskusji z twórcami, ten "idiota" odniósł wrażenie że autorzy przyjmą krytykę i poprawią to i owo, szkoda że się myliłem, bo tylko zmarnowałem trochę czasu. I przypatrz się kto krytykuje, jest wśród tych "idiotów" kilka osób które na scenie moddingu już nie mało pokazały np. EdekSumo, ja również co nieco zrobiłem, jednak nic nie pokazuję mimo że poziom moich prac jest o wiele wyższy niż tu, po prostu uznałem że modyfikacja jeszcze nie jest gotowa by zaprezentować ją szerszej publice.
Alexior czepia się głównie mojej krytyki, ponieważ jako jedna z niewielu nie była wulgarna, czyli wypadałoby odpowiedzieć, jednak jego ego nie pozwala mu na to, lub jest idiotą który sam nie wie po co napisał ten temat.
Odpowiedź do jednej osoby, dla reszty to będzie bezsensu:@Wielki
Spoiler
Odnoszę wrażenie że ciągle żywisz do mnie urazę, prawdę mówiąc nigdy nie dowiedziałem się za co, jednak jeżeli masz do mnie jakiś problem zapraszam na GG/PW. Pisałem Ci już o tym jakiś czas temu, wtedy również wdałeś się w dyskusję adresując mnie bezpośrednio.
Temat jest częścią forum, zgodnie z zasadami mam prawo komentować to co tu widzę, w przeciwieństwie do ciebie nie uważam by modyfikacja była zaprezentowana poprawnie, dlatego też napisałem co napisałem. Autor tematu jest takim narcyzem że tego do swojej świadomości nie mógł przyjąć i postanowił toczyć o to spór.
Alexior -
click! nie chodzi mi o post Fenixa dotyczący tego co masz pokazać, bardziej powinno cię zainteresować co napisał Thoro odnośnie tego co powinieneś pokazać. Jeżeli zastosujesz się do jego rad, prezentacja twojego moda będzie bardziej "propsogenna" i z całą pewnością mniej krytykowana.
Nastawienie odnośnie modyfikacji na tym forum jest takie, a nie inne z prostego powodu, 90% z nich nie wychodzi, twórcy nieważne czy zapowiadają rzeczy duże czy rzeczy małe, prędzej czy później odpuszczają sobie i "dysk im się pali". Jednak kilka modyfikacji w których twórcy pokazali jakiś poziom zaangażowania ma dobrą reputację i wielu ludzi ich oczekuje. Jak już pisałem w swojej wcześniej w swojej wypowiedzi, słowa kierowałem do Flechera, uznałem że możecie zaprezentować coś ciekawego oraz że macie szanse na ukończenie modyfikacji, jednak ty uznałeś to jako atak na swoją osobę i odtrąciłeś moje uwagi.