Gothic Krwawa Zdrada 10625 22

O temacie

Autor Patok

Zaczęty 11.05.2008 roku

Wyświetleń 10625

Odpowiedzi 22

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
Tak to już 3 temat ale walić. Film już jest pod tym adresem http://video.google.pl/videoplay?docid=792...89347&hl=pl

oceńcie i skomentujcie

Goth

Goth

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Film EKSTRA bardzo mi się podoba, chodź mogłeś to wrzucic na youtube a nie na google w googlech brzydki obraz ;p  ale daje 9 / 10

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
oglądam początek i nasuwa się 1 pytanko: kto jest narratorem? bo szukamy zioma do dubbignu ;p

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Film EKSTRA bardzo mi się podoba, chodź mogłeś to wrzucic na youtube a nie na google w googlech brzydki obraz

Na YT wrzucisz najwyżej 15sto minutowy film^^ Ciekawe jak miał tego dokonać

Goth

Goth

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
no mógł by to podzielic na kilka partów, wyszło by mu wtedy z 11 partów ale leprzy obraz by był ;p

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Film mimo wielu niedociągnięć jest świetny :D  Bardzo dobra fabuła, zwroty akcji... muzyka też nie zła. :P  Nie spodziewałem się, ze w tak krótkim czasie można zrobić tak dobry film ;)  

Podsumowując : Całość prezentuje się przyzwoicie, jest to nawet lepsze, niż legendarne "Gothic : Zemsta na pedałach" ;p

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
i znów przez miesiąc będę musiał mieć wyłączone GG, fakt video.google chrzani jakość ale nie chciałem ciąć bo potem by mi wchodzili na łeb z tekstami - Kiedy następny odcinek, a to doprowadza do szału

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Coż, oglądałem 2 razy ;p  raz pod wzgędem oglądalności i to oceniam na 9,5/10 i technicznie 9/10

Wypas :P  oby tak dalej!

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Gothic Krwawa Zdrada
#8 2008-05-12, 19:05(Ostatnia zmiana: 2008-05-24, 11:54)
FABUŁA
Na początku spotkanie Olafa z Alexem... dlaczego niby porządni obywatele nie mogą sobie potrenować?  ;)  
Strażnik bez wahania przyjmuje zadania od Cieni... no tak. I jeszcze to wszechobecne Olafowe "Tak jest", "Dobrze" tudzież "Rozumiem"  :D  

Kiedy Marcus przekonywał Olafa, a pośrednio i Alexa do przystąpienia do rebelii, podawał jako argument Świętą Przysięgę Paladyna. Ta sama Przysięga jest jednak później użyta jako argument przeciwko rebeliantom! (prawa ręka Ermunda)

Ojciec Olafa w ogóle się w filmie nie pojawił, widz dowiaduje się o nim, dopiero jak już nie żyje  :lol:  
Uważam, że był zbędną postacią (tym bardziej jego miecz...), Alex jako ofiara w zupełności by wystarczył.

Jeśli chodzi o dubbing najlepiej jak zwykle wypadł Dreamerion (mimo, że strasznie go tu mało). Nagrania są na strasznie nierównym poziomie, jeśli chodzi o jakość.

Deja Vu było lepsze. Znaczy: parodie lepiej ci wychodzą... jak na razie.  ;)  
6,5/10

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Dziuby

Dziuby

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Zajefajny filmik :D  Gratki :)

You know who I am bitch. I'm -=Mr. WestSide=-

Now I'm On The Top, Let The Champage Pop,

Throw You'r Hands In The Sky, Cuz
-=Mr. WestSide=- Don't Stop!

Dope Boys What's Up?

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Patok, wrzuć film na jakiś serwer, najlepiej www.odsiebie.com (szybki transfer, brak limitów).
Na google video strasznie się tnie, po za tym jakość jest marna.

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Gumen

Gumen

Użytkownicy
Niegdyś grafik 3D
posty113
Propsy355
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Niegdyś grafik 3D
Świetny film. Oglądałem wszystkie odcinki "Deja vu Powrót koloni" i myślałem, że tego nic nie przebije. No cuż... myliłem się :)
Dobra robota

Na emeryturze modderskiej od 2013 r.

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
aragorn nie dam bo nie mam teraz jak

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Gothic Krwawa Zdrada
#13 2008-05-20, 21:55(Ostatnia zmiana: 2008-05-20, 21:56)
B)

Film nie zrealizował moich oczekiwań nawet w 40%...

Zrealizował je w 180%! Film jest świetny! Te ujęcia (poza marszem najemników) - miodzio! Dubbing, może nie najwyższych lotów ale muszę powiedzieć, że słucha się tego bez bólu B) .

1. Fabuła
Nawet niezła, ale troche zbyt oklepana, można było zmieścić tam więcej zwrotów akcji, jakieś szokujące momenty (miałeś 70 minut) ale ogólnie nie jest nudząca, utrzymuje widza do końca przy monitorze.

2. Dubbing
Na przyszłość postarajcie się o lepsze środowisko nagrywania! Główni bohaterowie niczego sobie ale ten kolo wyłudzający kasę miał naprawdę fatalny mikrofon. I głos :P  

3. Ujęcia
Majstersztyk! Kto jak kto ale ty masz do tego talent! Niestety wrażenie popsuło mi "gówno w stosie pereł" - marsz najemników. Dlaczego oni do cholery są klonami? Dlaczego na siebie włażą? Dlaczego mają te same zbroje? Można było to zrobić lepiej, nikt cię przecież nie poganiał.

Ogólnie - 7,5/10
Odjąłem za tego kopacza, najemników (będe ci ich do końca życia wypominał!)  i  troszke za fabułę.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Film nie zrealizował moich oczekiwań nawet w 40%...

Maybe, krytyk 21 wieku powrócił na TM xD

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Tja. A "Strażników Przymierza" to się zjechało, co nie Maybe?

Już Deja Vu było lepsze (spadek formy Patoka?), a ty tu o jakichś 180% piszesz  :)

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tja. A "Strażników Przymierza" to się zjechało, co nie Maybe?

Co to ma do rzeczy? Widocznie miał ku temu powód. Subiektywizm nie jest niczym złym...

HrK

HrK

Użytkownicy
posty51
  • Użytkownicy
świetny film :P   fabuła bardzodobra szkoda tylko że słaba jakośc ;/

Patok

Patok

Użytkownicy
posty80
  • Użytkownicy
wiecie fakt tego że sporo materiału w krótkim czasie sprawiło że jakoś nie teges ( przyznam osobiście że sam nie jestem dumny, a co do poganiania... miałem tydzień na sceny bo właśnie po 7 dniach była wywiadówka :)  )

Teraz mam w planach kolejną dojechaną parodię, ale kurcze coś armorów z G2 do G1 wpylić nie mogę :)

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Jak już pisałem na forum Gorzelni Xardasa tak i tu teraz napiszę.

Film jest mi ciężko ocenić z dwóch powodów.

Raz to że ma akcji mnóstwo co jest plusem a oblężenie jest najlepsze zdecydowanie ;)

Dwa to film jest troszkę nie dopracowany no tu chodzi o dialogi postacie nie mówią z pasją bez urazy patok wiem jak się napracowałeś :P  

Tak więc wybacz :P

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry