Podąłbym ci kod ale też na tym utchnełem...
Taki OT SPAMUJĄCY! - do usunięcia rzecz jasna. Przepraszam ale muszę to napisać, bo w każdym poście tej człeczynki są byki ortograficzne, tego się nie da czytać!
Człowieku! wyłącz Gothic II i weź do ręki słownik ortograficzny, lub dowolną książkę, czytając książki opatrzysz się z poprawnie napisanym wyrazem w JĘZYKU POLSKIM, potem naprawdę nie będziesz robił błędów, tylko porzuć gry i zacznij czytać książki, nie tłumacz się dysleksją, dysortografią i dyskalkulią i innym dysmózgiem bo to jest paranoja!
Gdy do pracy będziesz pisał list motywacyjny to w liście motywacyjnym też napiszesz utchnełem?
Ps nawet może być instrukcja obsługi od Gothica, albo solucja, zacznij czytać w końcu teksty napisane w języku polskim!
Tu chodzi o CZYTANIE, a nie klepanie bezmyślnie tekstu, jak już będziesz miał tą instrukcję obsługi to przyjrzyj się uważnie każdemu słowu tam zapisanemu, pomyśl nad nim, ja jak chcę się pozastanawiać to wybieram Marka Aureliusza, ale dla Ciebie jak na początek może być instrukcja od Gothica, albo program telewizyjy, chociaż to drugie niespecjalnie, bo tam też jest masa błędów ortograficznych, radzę wziąć książkę, jak normalne książki są za trudne, polecam lektury dla klas 1 -3 szkoły podstawowej, tekstu niedużo, tylko czytaj powoli, byś się przyjrzał każdemu wyrazowi tam zapisanemu!