Potrzebna szybka pomoc odnośnie przemieszczania się vobów 3413 7

O temacie

Autor dezerter

Zaczęty 14.05.2012 roku

Wyświetleń 3413

Odpowiedzi 7

dezerter

dezerter

Użytkownicy
posty147
Propsy39
  • Użytkownicy
Tak jak w temacie czy jest możliwość zmienienia ruchu i obrotu vobów na jeszce miejszą bardzej czułą ,niż wyłączenie w opcjach spacera zaznaczenia (użyj siatki) ?

Prosze o pomoc jak najszybszą poniewarz chociaż że mam mam ustawione na najwolniejsz to i tak obrut i przesuniecie voba jest zbyt duża bym mógł dany obiekt odpowiednio ustawić.

Żeby nie było to ja Lynx z GMP

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Jeśli chodzi o przemieszczanie voba - o prędkość jego przemieszczania to grzeb w opcjach. Tam gdzie jest szybkość ekranu jest i obiektu.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

dezerter

dezerter

Użytkownicy
posty147
Propsy39
  • Użytkownicy
no wiem tam już grzebałem ale czy jest możliwość jeszce bardzej spowolnić ruch obiektu

down: daje na 1 a nawet na -1 ale to chyba niema znaczenia no cóż dziękuje za pomoc temat chyba  można już zamknąć .

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Na przyszłość zaopatrz sie w jakiś słownik  :ok:

dezerter

dezerter

Użytkownicy
posty147
Propsy39
  • Użytkownicy
hahahahahha uśmiałem się proszę zamknąć temat

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Offtopic:
poniewarz  obrut

nie wiem co w tym śmiesznego jest

Wow, może był zamyślony? Ja nieraz robię głupie błędy, chociaż i tak bardzo dobrze piszę po polsku. Zamyślenie, to myślenie o czymś innym i robienie też czegoś innego, jakbyś nie wiedział.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry